Cizdiklerimiz

Ne diyosun yaa bayıldıııımmm sabır işi ya gerçekten de mesela kenarındaki çiçekli renkli desenler var ya onlar nası elle yapılıyor hayret verici
Tezhib sanatı incecik kedi kılı fırçalarıyla titiz bir şekilde yapılıyor hat sanatıda çok incelik ve sabır isteyen 2 muhteşem sanattır çok çok severek yapıyorum huzurun zirvesine çıkarıyor insanı

Heheheh sana laf atmış gibi oldum demi Niloyam ya napiim şaşkınım o resimlerden sonra kendime gelemedim
Yok canım alınmadım bendeki yetenek bu sizle paylaşmak istedim yeteneğinizin farkına varın diye kardeşim siz gibi çiziyor ben de onun çizdiğini atayım fikir olsun dedim ben teknik ressamım alaaakası yok yetenekle tamamen teknik kardeşlerimden bulaşmamış bana

Teknik de önemli. Bizim modelistliktede teknik çizim cok. Ama el cizimide

Ama modelistlikte de sen tasarlıyorsundur bizdeki otomotiv makina sanayi elde de çizim oluyor da geneli bilgisayarda çizim programlarında
Yok çok yazicaktim yok yazdı klavye..
Doğrudur tabi ama imalattada çizimler teknik ilerliyor tasarım kısmı sadece sen ciziyorsun önce.

Yaa hepinizin çizdikleride mükemmel ellerinize saglık kızlaar çizime benimde ilgim yağlı boya özellikle ama aşırı amatörüm henüz
Ben kadar amatör olamazsın görüyorsun halimi kursa gidicektim kursun sayfasını gösterdim kardeşime abla sen bunları yapana kadar ohooo dedii

Eklentiler

• IMG_20200919_012730.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 28
Reactions: H M
Çok güzel bi topik olmuş, herkesin emeğine sağlıkk

Ben de takipteyim, belki burdan esinlenerek bir iki karalarım çok güzel olmasa da :)

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…