- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
ben geldiiim 2 gündür hiç giremedim pcyi açmaya vaktim olmadı ev işi sokak işi derken burdayım bugün valla regl bitti benimde dün sondu inşallah bakalım cumaya ne kadar vermiş olucam şişkinlikte giderse ii olcak çok kötü hissediyorum kendimi valla karnım çok ağrıyo iki gündür tartıyada çıkmıyorum meraklandım iice neyse şişkinliğim geçsin öyle çıkcam neyse ben kahvaltı etmedim daha gidiyorum bebişlerde aşkitomda uyuyolar daha kahvaltıyı hazırlayıp uyandırayım bıdıkları öffhadi kızlar inş. güzel kilocuk verirsiniz tabi bende
Trendy şimdi dikkatimi çekti de sizin BMI niz ne kadar düşük hem de 60lı kilolara rağmen. 1.80 boyunda falan mısınız
aaa ya geçen diğer topikteki arkadaşlardan biride sormuştu düşük diye bende anlamadım niye öyle diyosunuz benim boyum 168 ama orayada 168 girdim sonuç bu bilmemki
:) Cnm bana herşeyden ye ama az ye diyeti uymuyor :))
Ben hipoglisemi hastasıyım ( gizli düşük şeker ) aç kalmamam ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmemem lazım . Normalde şekerim hep 46 ya düşüyordu ama bu diyete başladığımdan beri şekerim düzene girdi (pilav , makarna, tatlı, hamurişi tüketmeyince )
Yağlı ve tuzlu olayına gelince zaten sağlıksız 1 yemek kaşığı zeytinyağı salatalara olabilir ama tuz için aynı şeyi söyleyemem ben salatalarıma saf nar ekşisi koyuyorum ve inanılmaz leziz oluyor tavsiye ederim ( nar ekşisi aldığınızda dikkat edin lütfen bazı markaların içinde şeker oluyor )
Bu uyguladığım diyete gelince 2007 yılında doktor şekerimden dolayı vermişti ben daha yeni uygulamaya başladım :))
Hepimiz umarım en yakın zamanda kilolarımızı veririz
evet çitlenbik arkadaşıma katılıyorum, bu topikte yapılan diyet, istediğini yiyebilmeyi öngörüyo, yani formülize edilmiş bir diyet değil, ki ben bu yüzden katılmaya ve katılıyorum diye buraya yazmaya cesaret ettim. çünkü bazı yiyeceklere karşı koyamıyorum mesela sabah kahvaltıda ekmek yemek, nutella veya bal yemek benim için mutluluk kaynağı :)
bundan sonra da saat 5-6 arasında iyice acıkmış olarak yemeğin başına oturuyoruz ve doymadan da sofradan kalkmıyorum :) işte bu kadar, gece 2 ye kadar da oturduğum için gece aç yatıyorum. galiba bu diyetin püf noktası gece aç yatmak....
umarım bu defa veririm şu 3 kiloyu ....
arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize. yazdıklarınızın bir kısmını okuyunca kendi diyet tecrübemi hatırladım. 1.68 boyundayım ve evlendiğimde 66 buçuk kiloydum. geçen sene en son 70 kiloyu görünce tartıda bir şeyler yapmaya karar verdim. ama ben de yemek yemeyi çok sevdiğim için ne yapacağımı da billemiyordum ve spora başladım. inanmayacaksınız ama her akşam tatlı yedim mesela. her sabah ballı tereyağlı kahvaltı yaptım.fakat her gün yüzmeye gittim. 6 ayın sonunda tartıda 62,5 i gördüm:)))şu an kpss ye hazırlandığım için spor yapamıyorum ve bugün tartıldım 64 kiloyum((spor yapmaya vaktim de yok. ne yapacağımı da bilmiyorum. ne tavsiye edersiniz?
ben geldiiim 2 gündür hiç giremedim pcyi açmaya vaktim olmadı ev işi sokak işi derken burdayım bugün valla regl bitti benimde dün sondu inşallah bakalım cumaya ne kadar vermiş olucam şişkinlikte giderse ii olcak çok kötü hissediyorum kendimi valla karnım çok ağrıyo iki gündür tartıyada çıkmıyorum meraklandım iice neyse şişkinliğim geçsin öyle çıkcam neyse ben kahvaltı etmedim daha gidiyorum bebişlerde aşkitomda uyuyolar daha kahvaltıyı hazırlayıp uyandırayım bıdıkları öffhadi kızlar inş. güzel kilocuk verirsiniz tabi bende
Bizim okulda bi öğretmen 6 haftada 6 kilo verdi
Formülünü sorunca 'açım'dedi
İyice acıkana kadar hiçbir şey yemiyormuş
'ilk 3 gün çok zorlandım ama sonra mide küçülüyor' diyor
kız çitlenbik ne durumdasın ee konuyu açtın ama kendin uğramıyosun benmi idare edecem kız burayı hehehneyse gel bakalım buhafta kilo noldu,işe yaradımı yaptığın uygulama diyet yani neyse birazdan tartılcam yazarım ozaman yine eksilerdeyim ama bunu biliyorum
bende su aralar cok yemek yiyorum aslında kahvaltı yapsam akşama kadar bişey yemek istemiyorum ama sırf çok acıkmıyayım diye midem boş kalmasın diye ıvır zıvır ve içecekle felan geciyo zaman tam bana göreymiş kiloda verirsem süper olur kurallar ne tam okuyamadım tüm sayfaları özellikle neye dikkat etmek gerekiyor
hoşgeldin canım kural acıkmadan yemek yemiycekmişsin bide ara öğün tüketmicekmişin,ben pek uymasamda burdayım işte çünkü bende öyle kk peynir yok 3 kaşık pilav bilmemne bana göre olmadığı için doyana kadar yiyorum işte ondan katıldım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?