Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağlar kasa dönüştüysede almış gibi gelir Çünkü sporda yapıyorsun
merhaba kızlar konuyu baştan sona okudum. banada bu yöntem mantıklı geldi. yarından itibaren başlıyorum. 1 hafta sonra sonucu yazacağım. paylaşıma devam
hoşgeldin arkadaşım sende
bu arada bebiş istiyoruz.1 aydır korunmuyoruz acaba hamile kaldımda hormonlarım mı şaştı.
yada gebe kalmadım adetime 4 gün var şimdi de aklıma o geldi .adet şişliği olmasın bu.
canım regl şişkinliği olabilir genelde bendede olurdu ama dün tartı günümdü ve dün regl olmuşum sabah,,,,, baktım 1200 gitmiş çok sevindim ilk defa regl günümde bukadar vermiş gözüküyorum neyse üzülme bakalım haftaya kadar reglinde biter normale dönücekmi bakalım kilon ona bakalım tamam sıkma canını
Yağlar kasa dönüştüysede almış gibi gelir Çünkü sporda yapıyorsun
Ya bu tam olarak nasıl oluyor, nasıl anlıyoruz
eğer yağların kasa dönüştüyse canım; tartıda fazla gözükmene rağmen olmayan bi pantolan ve eteğin sana olması.ayna karşısında kendini zayıf görmek gibi ve halen tartıda fazla çıkıyorsan ; böyle varsayımlar varsa eğer yağlar kasa dönüşmüş oluyor.
Canım tşk ederim ama ben de yağ, kasa dönüşmez diye biliyorum. Yağ doğru beslenme ile zamanla azalıyor, spor da kas dokularını arttırıyor ama sonuç olarak yağ kasa dönüşmüyor. Yağdı, spordu, kastı, diyetti derken kafam karışıyor :)
Canım tşk ederim ama ben de yağ, kasa dönüşmez diye biliyorum. Yağ doğru beslenme ile zamanla azalıyor, spor da kas dokularını arttırıyor ama sonuç olarak yağ kasa dönüşmüyor. Yağdı, spordu, kastı, diyetti derken kafam karışıyor :)
bi de hiçte kafan karışmasın.bu beslenme şeklini yaparak emin adımlarla yavaş yavaş(yavaş diyorum çünkü bi ara hızlı kilo vermiştim ağzım yandı;hepsini aldım fazlasıyla)kilo kaybederiz inşallah
merhaba arkadaşlar, sigarayı bırakınca 3 kilo aldım. bu 3 kilonun en az 2 kilosunu geri vermeliyim, kalan süre de
2-3 hafta... hadi bakalım yarın ben de başlıyorum.... bismillahirrahmanirrahim :)
Bizim okulda bi öğretmen 6 haftada 6 kilo verdi
Formülünü sorunca 'açım'dedi
İyice acıkana kadar hiçbir şey yemiyormuş
'ilk 3 gün çok zorlandım ama sonra mide küçülüyor' diyor
Merhaba arkadaşlar ;
Bende 28 gündür diyetteyim :)) 58.3 den 54.3 kiloya düştüm ;
Sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 domates, salatalık,biber, peynir ( yağsız ve tuzsuz yiyorum hepsini ) ve limonlu yeşil çay :)
Ara acıkmadığım için birşey yemiyorum ama meyve yenilebilir :))
Öğlen varsa sebze yemeği et yemeği ( yağsız tuzsuz :) ) salata olabilir
Ara yine meyve yiyorum
akşam 18:00 de kepek ekmeğine küçük bir tost yapıyorum yağsız ve tuzsuz peynirle
Ara meyve mi yiyorum
Yatmadanda limonlu yeşilçayımı içiyorum
En önemlisi gün boyu 2 lt suyumu içiyorum :)
Hamur işi,tuz,yağ, tatlı, salam ,sucuk,pastırma,mısır ,beyaz ekmek,zeytin kaşar,şekerli içecekler,şeker yasaklarım :))
Şuana kadar gayet keyifli gitti diyetim umarım bundan sonrada bu şekilde gider hedefim 52-50 kilo bakalım nasıl olacak :))
arkadaşım sen de bizim beslenme düzenine katılsana.senin bu dietin pek hoşuma gitmedi;sağlıksız geldi bana.tuz yok yağ yok istediğini yeme yok peki sen bunu her zaman uygulayabilecekmisin??uygulamayı bıraktıktan sonrada yine kilo alcaksın..gel bize katıl