Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
trendy tebrikler çok güzel kilo vermişsin, son fotoların mükemmel başarılarının devamını dilerim
trendy çok güzel olmuşun bravo sana
günaydin kjizlar asagidaki linkte japones üyesinin mesajlarini okumanizi tavsiye ederim bana cok mantikli geldi bugünden itibaren uygulamaya basliyorum ins
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...iflama-10.html (Diyetsiz kalıcı zayıflama)
tünaydın kısçeleeerrrrrrr bugün yine harika hissediyorum valla tartıda sabah 66.8gördüm bu haftada ne iniş çıkış yaşadım ama olsun mutlu son benim karnım acıktı gidiyom bye bye:79::79::79::79::79:
günaydin kjizlar asagidaki linkte japones üyesinin mesajlarini okumanizi tavsiye ederim bana cok mantikli geldi bugünden itibaren uygulamaya basliyorum ins
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...iflama-10.html (Diyetsiz kalıcı zayıflama)
canım bu niye açılmıyo
hayır canım çitlenbik haklı. Ara öğün kilo yapar asıl. Vücudun insülin seviyesini sürekli olarak yukarda tutuyorsun olmaz acıkmaya izin vermek gerekir.
Tıka basa yemeye gelince... Sanırım çitlenbik burda biraz abartarak konuşmuş =) Demek istediği istediğiniz herşeyden doyana kadar yemeniz, yoksa patlayana kadar değil tabi. Ben onun yöntemini anladım DKZye benziyor bu da. Doyana kadar ye ama acıkmadan asla yemek yok. Bu yöntemle kilo KESİNLİKLE veriliyor. Ben de verdim
Çitlenbik başarılar
mersi canım benim herkese başarılar diliyorum.benim tıka basa demekten kastım.diğer yaptığım diette 2 kaşık 2kaşık yiyordumda o yüzden bu bana tıka basa geliyor o yüzden öyle dedim.yoksa tam acıkınca yiyin doyunca bırakın
inşallah canım ben bi ineyim istediğim kiloma ben onu korumasınıda bilirim neyse teşekkür ederimkız ne kadar güzel olmuşsun maşallah..inşallah tekrar almazsın bırakınca.en üzücü durumda bu olsa gerek diet yap yap al çok moral bozucu.ben de 12 kilo vermiştim 4 ay gibi kısa sürede geri aldım inşallah sende geri alma problemi doğmaz.
mersi canım benim herkese başarılar diliyorum.benim tıka basa demekten kastım.diğer yaptığım diette 2 kaşık 2kaşık yiyordumda o yüzden bu bana tıka basa geliyor o yüzden öyle dedim.yoksa tam acıkınca yiyin doyunca bırakın
Çünkü insan onu bunu yemicem diye kendini kasınca psikolojik olarak insan herşeye saldırası geliyo,olmadık şeyler
canı istiyo,ondan ben kasmadan azar azar yiyorum...size de tavsiye ederim...
anladım canım bende bi sır veriyimmi hayatımda hiç kaşık hesabı yapmadım valla doyunca bırakıyorum zaten ben çokta canım sıkılırdı başlarda,,bizim topiktete herkez kaşık hesabı yazıyo tabi yediklerini ben diyorum nasıl doyuyolar bunlar böyle diyodum neyse olmadı ama ben böyle mutluyu canım nasıl istiyosa öyle besleniyorum
kilo bildirimimm
başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 68.2kg
bu hafta : 67.0kg
giden : 1.200kg
toplamda giden : 12.800kg
hedef :65 sonra 62 belki sonrada 59:78:
Sen de bize uymuşsun demek bir noktada
hAkkaten nazar değmesin çok iyi gidiyor
Ne kadar sürede verdin bu kiloyu peki Ne zamandan beri diyettesin, hiç bozduğun oldu mu (kaçamak değil, uzun süreliğine 4-5 gün gibi)
canım merhaba , yazdığın gibi hormanal bir değişim yaşıyor da olabilirsin. üstelik bu hafta sporda yapmışsın. birkaç gün tuzu azaltarak devam et canım. tansiyon düşmesi sorunu varsa çokda azaltma.bu arada bebiş istiyoruz.1 aydır korunmuyoruz acaba hamile kaldımda hormonlarım mı şaştı.
yada gebe kalmadım adetime 4 gün var şimdi de aklıma o geldi .adet şişliği olmasın bu.