Benim bir arkadasim üç ayda dörtten sonra bişey yemeyeek 15 kilo verdi ama sonra tekrar yedi ve verdigi kiloların hepsini fazlasıyla geri aldi bende şimdi sizin gibi yapıdan ama akşamları yatmadan önce yarım saat spor yapicam ayrıca inşallah istediğim kiloya düşersem almamak için sadece hafta sonları dikkat etmeyip hafta arası akşamları yemiyecegim çünkü bir diğer arkadas verdikten sonra öyle yapıyor ve iki senedir hiç bir gram geri almadı ve hatta verdi bile yani bu diyeti burda Almanya'da yapan çok var hepsi veriyor ama sonra almamak onemli ben 10 kilo vermek istiyorum çok şişman değilim verirsem size daha yazacağım herkese basarılar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Citlenbik'in Başarı Öyküsü
- Konu Sahibi Citlenbik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba kızlar ben bir şey merak ediyorum noldu yani şimdi bu yöntemi uygulayanlardan razamanda oruç tutanlar var mı aralarında? iftarı sahuru börek poğçalar keklerle mi geçiştiriyorlar? iftarı akşam 6da mı yapıyorlar? ben demiştim bünyeyi herşeye hazırlıklı tutun diye ama bi dövülmediğim kaldı. zaten herkes yok olmuş. şaşırmadım. geri döndüklerinde yine 9 köyden kovulan ben olurum sanırım :121:
- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
merhaba kızlar ben bir şey merak ediyorum noldu yani şimdi bu yöntemi uygulayanlardan razamanda oruç tutanlar var mı aralarında? iftarı sahuru börek poğçalar keklerle mi geçiştiriyorlar? iftarı akşam 6da mı yapıyorlar? ben demiştim bünyeyi herşeye hazırlıklı tutun diye ama bi dövülmediğim kaldı. zaten herkes yok olmuş. şaşırmadım. geri döndüklerinde yine 9 köyden kovulan ben olurum sanırım :121:
Nedir bu ben demiştim çabanız anlamıyorum ya
kızlar konu sahibi hamile onun için buraya yazmayı bıraktı sanırım
yapanlar varsa yazsın bence
ben devam ediyorum canım şuanda oruç tutamıyorum ama 2 güne başlıcam tutmaya aksaklık olucak ama böle aksaklığa can kurban.. hangi diyet listesinde varki 8 bucukta yemek yemek , gece 2de 3te yemek yemek sanki bitek bizim yaptıgımızda gece yemek yok
- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
konuyu baştan sona okudum her ne kadar çoğu zaman dağılsa da ben de mantığı doğru buldum.biz mesela ailecek bişeyin başına oturduk mu doymadan kalkmayız ara öğün kültürü yok.biraz alıyım bırakıyım demek zor geliyor o yüzden.çok doğru akşam 5-6 dan sonra atıştırmamak,öğünü sağlam yerse insan acıkmıyor zaten.keşke daha önce okumuş olsaydım konuyu fakat ben bunu ramazanda bile uygulamaya karar verdim sadece iftar ve sahurda yemek yiyip aralarda sadece su içmeyi planlıyorum.öbür türlü tüm gün kendimizi sıktığımız için ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz.sonuçları paylaşırım sizinle...
- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698