Deniz Ürünleri Çıtır Soğan-Roka Salatası İle Pazı Yatağında Izgara Çipura-Balıkçı Ali Sponsorluğunda

Canım ellerine sağlık, Çipura ne güzel yatıyor insanın yemeyip yanında yatası geliyor :)) Sunumda güzel, başarılar.

Canım ellerine sağlık, Çipura ne güzel yatıyor insanın yemeyip yanında yatası geliyor :)) Sunumda güzel, başarılar.

Teşekkür ederim canım.Beğenmen beni mutlu etti.Sizi mutlu etmek gerçekten güzel.Lezzet olarak bakamadığınız bir şeye görsel olarak övgü almak bile çok güzel.

Yok yaaa hemen çıkmalıyım buradan..
Balığa çok düşkün değilim ama ağzımın suyuna da hakim olamadım
elinize sağlık

Sağol hemşom teşekkür ederim.
Bne sana 2 gece önce birşey sormuştum ama elk.gidince o mesajı ödevlerden dolayı bir daha bulamadım.Gözüme çarptı sabah.Çocukmu hasta canımcım.

nisanlisi hasta hemsom henüz evli degil bizim cadi

nisanlisi yaninda oldugundan nete pek girme vakti olmuyor

Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim

:26::26:Kızlar şu resimde gördüğünüz bıçağı bu yemeği hazırladıktan sonra kaybettim.Arıyorum arıyorum bulamadım bir türlü.Yarışmayı kazanırsam ben sadece kullanmaya alıştığım bu bıçağım dan bile isteyebilirim hani.Yada kim kazanırsa yollasın bana.Ayy o kadar alışmışım ki başka bıçakla iş yapasım gelmiyor.

Yok yaaa hemen çıkmalıyım buradan..
Balığa çok düşkün değilim ama ağzımın suyuna da hakim olamadım
elinize sağlık

Ayy canım benim tadı ağzında bulunsun
Teşekkür ederim.

Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim

Teşekkür ederim sevgili Mune.Şansı olan kazansın.Sevgili adminem

nisanlisi hasta hemsom henüz evli degil bizim cadi

nisanlisi yaninda oldugundan nete pek girme vakti olmuyor

Unutkanlığında bu kadarına pes kendi adıma ve susmak en güzeli diyorum.Ahahaha sevgili hemşoma ivedilikle ve bedavadan çocuk yaptırdım dermişim.Sözün bittiği yerdeyim.Koca çocukları unutuyoruz nedense.

kız o bıçaklardan bi milyoncularda ve şu japon pazarı tarzı yerlerde çok var
hatta geçen sene bende almıştım eve bi kaç tane güzel oluyor ince ve pratik oluyorlar

kız o bıçaklardan bi milyoncularda ve şu japon pazarı tarzı yerlerde çok var
hatta geçen sene bende almıştım eve bi kaç tane güzel oluyor ince ve pratik oluyorlar

1 milyoncuda var bebeğim ama bunun kadar keskin değil valla ben bunu 5 tl almıştım.
Hem kullanışlı hemde elim alışmıştı:26:

Ellerine sağlık canımçıtır soğan hiç aklıma gelmezdi muhtesemsinsunum da harika kırmızı gul falan

Ellerine sağlık canımçıtır soğan hiç aklıma gelmezdi muhtesemsinsunum da harika kırmızı gul falan

Rica ederim canım seninde yüreğine sağlık.Yorumun için ayrıca çoook teşekkür ederim.Çıtır soğan yazmasam çoğu kişi KALAMAR sanırdı herhalde
Şaka gibi ama eşim bile kızıma kızım kalamar neden yemiyorsun dedi.Kızımla birbirmize baktık güldük.Kendiside yiyince anamadı ne diye sordu.Çünkü galeta ve soda soğan tadını alıp çok farklı bir lezzet çıkarıyor ortaya.

Anammm oylama başlamış oyumu verdim ve 1 oy almışım.Öncelik bende.Şansım uğurum olsun.Tüm arkadaşlara başarılar dilerim.Keyifli geçer inşAllah.

Teşekkür ederim canım.Son dakika gelen bu yorum mutlu etti beni.
Oylama başladı.Umarım şansı olan kazanır.Oylarınızı bekliyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…