• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Çıtır Soğan-Roka Salatası İle Pazı Yatağında Izgara Çipura-Balıkçı Ali Sponsorluğunda

Canım ellerine sağlık, Çipura ne güzel yatıyor insanın yemeyip yanında yatası geliyor :)) Sunumda güzel, başarılar.

Canım ellerine sağlık, Çipura ne güzel yatıyor insanın yemeyip yanında yatası geliyor :)) Sunumda güzel, başarılar.

:16::16:Teşekkür ederim canım.Beğenmen beni mutlu etti.Sizi mutlu etmek gerçekten güzel.Lezzet olarak bakamadığınız bir şeye görsel olarak övgü almak bile çok güzel.:nazar::16:

Yok yaaa hemen çıkmalıyım buradan..
Balığa çok düşkün değilim ama ağzımın suyuna da hakim olamadım:56:
elinize sağlık

Sağol hemşom teşekkür ederim.:16:
Bne sana 2 gece önce birşey sormuştum ama elk.gidince o mesajı ödevlerden dolayı bir daha bulamadım.Gözüme çarptı sabah.Çocukmu hasta canımcım.

nisanlisi hasta hemsom henüz evli degil bizim cadi :9::9:

nisanlisi yaninda oldugundan nete pek girme vakti olmuyor :34:

:56::56::56::56:
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim:34:

21mdbuc.jpg

:26::26:Kızlar şu resimde gördüğünüz bıçağı bu yemeği hazırladıktan sonra kaybettim:25:.Arıyorum arıyorum bulamadım bir türlü.Yarışmayı kazanırsam ben sadece kullanmaya alıştığım bu bıçağım dan bile isteyebilirim hani.Yada kim kazanırsa yollasın bana.Ayy o kadar alışmışım ki başka bıçakla iş yapasım gelmiyor.:ssz:

Yok yaaa hemen çıkmalıyım buradan..
Balığa çok düşkün değilim ama ağzımın suyuna da hakim olamadım:56:
elinize sağlık

Ayy canım benim tadı ağzında bulunsun:16:
Teşekkür ederim.

:56::56::56::56:
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim:34:

Teşekkür ederim sevgili Mune.Şansı olan kazansın.Sevgili adminem:16:

nisanlisi hasta hemsom henüz evli degil bizim cadi :9::9:

nisanlisi yaninda oldugundan nete pek girme vakti olmuyor :34:

Unutkanlığında bu kadarına pes kendi adıma ve susmak en güzeli diyorum:27:.Ahahaha sevgili hemşoma:10: ivedilikle ve bedavadan çocuk yaptırdım dermişim.Sözün bittiği yerdeyim.Koca çocukları unutuyoruz nedense.:1::1:

21mdbuc.jpg

:26::26:Kızlar şu resimde gördüğünüz bıçağı bu yemeği hazırladıktan sonra kaybettim:25:.Arıyorum arıyorum bulamadım bir türlü.Yarışmayı kazanırsam ben sadece kullanmaya alıştığım bu bıçağım dan bile isteyebilirim hani.Yada kim kazanırsa yollasın bana.Ayy o kadar alışmışım ki başka bıçakla iş yapasım gelmiyor.:ssz:

:

kız o bıçaklardan bi milyoncularda ve şu japon pazarı tarzı yerlerde çok var
hatta geçen sene bende almıştım eve bi kaç tane güzel oluyor ince ve pratik oluyorlar:34:

kız o bıçaklardan bi milyoncularda ve şu japon pazarı tarzı yerlerde çok var
hatta geçen sene bende almıştım eve bi kaç tane güzel oluyor ince ve pratik oluyorlar:34:

1 milyoncuda var bebeğim ama bunun kadar keskin değil valla ben bunu 5 tl almıştım.:1:
Hem kullanışlı hemde elim alışmıştı:26:

Ellerine sağlık canım:16:çıtır soğan hiç aklıma gelmezdi muhtesemsin:16:sunum da harika kırmızı gul falan:23:

:16::16:Rica ederim canım seninde yüreğine sağlık.Yorumun için ayrıca çoook teşekkür ederim.Çıtır soğan yazmasam çoğu kişi KALAMAR sanırdı herhalde:1:
Şaka gibi ama eşim bile kızıma kızım kalamar neden yemiyorsun dedi.Kızımla birbirmize baktık güldük.:1:Kendiside yiyince anamadı ne diye sordu.Çünkü galeta ve soda soğan tadını alıp çok farklı bir lezzet çıkarıyor ortaya.:16:

www.yeniresim.com_-_Mor_12.jpg

Anammm oylama başlamış oyumu verdim ve 1 oy almışım.:46::46::46:Öncelik bende.Şansım uğurum olsun.Tüm arkadaşlara başarılar dilerim.Keyifli geçer inşAllah.

nazar-boncugu_11290.jpg

Teşekkür ederim canım.Son dakika gelen bu yorum mutlu etti beni.
Oylama başladı.Umarım şansı olan kazanır.Oylarınızı bekliyorum artık.:16::17:

Back
X