• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Çıtır Soğan-Roka Salatası İle Pazı Yatağında Izgara Çipura-Balıkçı Ali Sponsorluğunda

yaz vakti Adanadayim hemsom bekle beni gelcegim :52::52:

tskler marifetli hemsom :38::38::38:

Kim gelmez kim gelmez.(Hani çocuklar kavga edince kim vurmaz kim vurmaz derler ya) :1:o hesap hadi bekliyorum bakalım canımcım.:10:

Ellerine sağlık :56::56::56:

Sağol gönlü güzel arkadaşım benim.:16:

bayıldım, eline sağlık, başarılar:13::13:
:16::16:Çok teşekkür ederim,gönlünüze sağlık.Çok sağol inşallah başarılı oluruz.:34:canım

Harika bir lezzet:39:
Sunum da harika:61:

Ellerine,emeğine sağlık:38:

Çok teşekkür ederim.Seninde yüreğine sağlık.Mutlu ettin bu sözlerinizle beni canım :16::16:

aaaa ben de sana yazdım bi baktım kii seyren döktürmüşşş:9::9::9:

ellerine sağlık canım çok güzel bir sunum çok güzel bir görüntü..:16::16::16:

en sevdiğim balıklardan birisi:34: yarışmada başarılar diliyorummmm:29:

çok güzel bir sunum.soğan halkaları ve rokayla enfes bir üçlü oluşturmuşlar.başarılar dilerim

elinize sağlık çok begendi yalnız bir kısmı anlayamadım........çıtır soğanlar da......soğanları una buladıktan sonra ,bu una mı maden suyu eklediniz.......ayrı bir un mu yoksa?

Ablamm, çok güzel görünüyor... :)))
Ellerine sağlıklar olsun, yarışmada çookk başarılar diliyorumm.. :))

Uf bu yarisma hepsinden daha cetin olacaga benziyor :)
Cok güzel görünüyor ellerinize saglik!!!
Anlatiminiz da cok basarili ona da deginmek istedim. :)

Afiyet olsun hepimize, ancak fotograflara bakip ic geciriyoruz :)

Basarilar: )

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor,yapılışı ve sunumu da mükemmel olmuş.Acılı adana şalgam dedin bitirdin canım da çok çekiyordu.(Mersinliyim)

Hımmmm çok lezzetli görünüyor...:56: Bende balığın yanında acılı şalgama bayılırım...:52:
Ellerinize sağlık Başarılar dilerim...
:16:

elinize sağlık çok begendi yalnız bir kısmı anlayamadım........çıtır soğanlar da......soğanları una buladıktan sonra ,bu una mı maden suyu eklediniz.......ayrı bir un mu yoksa?

Aynı una ekledim canım.Farklı un kullanmadım.
Beğenmene ayrıca sevindim teşekkür ederim.

aaaa ben de sana yazdım bi baktım kii seyren döktürmüşşş:9::9::9:

ellerine sağlık canım çok güzel bir sunum çok güzel bir görüntü..:16::16::16:

en sevdiğim balıklardan birisi:34: yarışmada başarılar diliyorummmm:29:

:16:Sağol canık benim sayende oldu burada olmam.Yoksa ben mutfağımda kendim çalıp kendim oynuyordum:1:

Ablamm, çok güzel görünüyor... :)))
Ellerine sağlıklar olsun, yarışmada çookk başarılar diliyorumm.. :))

Çok sağol bitanem teşekkür ederim.Bu güzel dileğin için ayrıca meersiii:16:

sey_ren ellerinen sağlık çok güzel görünüyor :56:

Sağol canım beğenmeniz beni mutlu etti.Keyif oldu bu durum benim için.:32:

:18:
Uf bu yarisma hepsinden daha cetin olacaga benziyor :)
Cok güzel görünüyor ellerinize saglik!!!
Anlatiminiz da cok basarili ona da deginmek istedim. :)

Afiyet olsun hepimize, ancak fotograflara bakip ic geciriyoruz :)

Basarilar: )

Çok teşekkür ederim canım.Anlatım falan elimden geldiğince işte.Öncede dediğim gibi yemeği yapmaktan çok buraya sunumu vakit aldı:1:.Umarım güzel ve keyifli geçer.:16:

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor,yapılışı ve sunumu da mükemmel olmuş.Acılı adana şalgam dedin bitirdin canım da çok çekiyordu.(Mersinliyim)

Teşekkürler hemşom benim.Akdeniz insanı acı ve şalgam deyince şöyle bir duruyor değilmi.:1:Sana hemen ısmarlıuorum şalgamı.Bu arada şalgamda kendi yapımım ama onu mutfağımda sunacağım ilerleyen zamanlarda.:1:

Hımmmm çok lezzetli görünüyor...:56: Bende balığın yanında acılı şalgama bayılırım...:52:
Ellerinize sağlık Başarılar dilerim...
:16:

Teşekkürler Libyanam balık ve şalgamı bende seviyorum.Sizlerinde bu ayrıntıya önem vermeniz beni ayrıca sevindirdi valla.Sağolun.:16:

Offf iste buu... Izgara cipuraya kim hayir diyebilir ki..
Sunum da gayet aciklayici, fotograflar cok net..
Cok begendim, emegine saglik :)

Teşekkürler hemşom benim.Akdeniz insanı acı ve şalgam deyince şöyle bir duruyor değilmi.:1:Sana hemen ısmarlıuorum şalgamı.Bu arada şalgamda kendi yapımım ama onu mutfağımda sunacağım ilerleyen zamanlarda.:1:

Kesinlikle öyle Ankarada yaşıyorum(marketten almak durumunda kalıyorum)dayım da el yapımı şalgam yapar süper olur,Eşim Ankaralı artık onu da Mersinli yaptım:9:çok yeni hamileyim sürekli aşerme durumu var,şalgamını bekliyorum hemşom bu arada oyum sana olucak:16:

Döktürmüş hatunlar vallahi oylamada ne yapıcaz ben bilemiyorum:)elleriniz dert görmesin...

Offf iste buu... Izgara cipuraya kim hayir diyebilir ki..
Sunum da gayet aciklayici, fotograflar cok net..
Cok begendim, emegine saglik :)

Teşekkürler canım sağol.Beğenmene beni mutlu etti.Elimden geldiğince net olmaya özen gösterdim.Umarım keyifli geçer herşey.:16:

Kesinlikle öyle Ankarada yaşıyorum(marketten almak durumunda kalıyorum)dayım da el yapımı şalgam yapar süper olur,Eşim Ankaralı artık onu da Mersinli yaptım:9:çok yeni hamileyim sürekli aşerme durumu var,şalgamını bekliyorum hemşom bu arada oyum sana olucak:16:

Dayın yapmazsa bir mesaj yeter yollarım buradan ben canım.Herşey nette kalmasın dostluklar bakidir.KK de bize aracı olur bellimi olur.Birgün canın isterse mesaj atman yeterli.
Maşallah bebeğinde hayırlı olsun.Sağlıklı imanlı hayırlı evlat olsun seni hiç üzmesin inşallah.Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.Amin.
Oy için ayrıca mersi hemşom :16:

Döktürmüş hatunlar vallahi oylamada ne yapıcaz ben bilemiyorum:)elleriniz dert görmesin...

Çok teşekkürler Amy güzel yorumun için sağol.Seninde yüreğin dert görmesin keyifli geçsin yeter canım.Şansı olanda kazansın ne diyelim.:16:

Teşekkür ederim amin inşallah(biraz riskli bakalım hayırlısı).Rica ederim hemşom sen emek vermişsin böyle güzel bir tarif paylaşmışsın.Emeğine,ellerine sağlık..:16:

Back
X