hoşbuldum canım çok teşekkür ederim :)
bu şekilde diyet tam benlik aslında. çok sıkı diyetlerden sıkılıyorum, bıraktıktan sonra çok daha fazla yemeye başlıyorum.
kolayı 6 senedir ağzıma sürmüyorum. çok nadir gazoz içerim, onuda lıgt olanından içmeye çalışıyorum. uzun zam
ndır cipste yemiyorum.
sevmeme rağmen günde 1 fincan yeşil çay içmeye çalışıyorum. sanırım onu 2ye 3e çıkarmam gerekicek.
yazdıkların inanılmaz motive etti beni ama:) inşallah böyle devam ederiz.
ayyy canım yaaa çok yıpratmışsın kendini bak senin iki çocuğun var kendine iyi bakmalısın hem psikolojik hem fizyolojik o yüzden bu kadar takma kafana olmuyorsa vardır bir hikmeti hiç üzülme ben artık oluruna bıraktım olmuyor olmuyor olmuyor ama şimdi kızlarıma iyi bir öğretmen oldum onlarla uğraşıyorum onlar benim hayatımmmmah canım yaaa kendime benzeyen birilerini görmek üzüyor beni aslında biliyormusunaynı hayal kırıklıklarını yaşayan biri daha ağır geliyor ama önümüze bakmak gerek bana ihtiyacı olan 2 çocuğum var benimde o nedenle güçlü olmam şart güçlü olmakta biraz kendini sevmek ve güvenmekten geçiyor bu nedenle işe dış görünüşümle başladım sadece kilo değilki o kadar saldımki kendimi anlatamam şimdi enkazı toparlamaya çalışıyorum canım yavrularımla ilgilenmeden 3. 5 ay boyunca uyku bile uyumadan full kpss çalıştım ama olmadı ve anladımki hiçbirşey kendini yıpratmaya değmiyor biraz da nasip sanırsam bu işler neyse yaa boşver bir kpss geçer yenisi gelir elbet bizede güler talih birgün çok sevindim tanıştığımıza merak etme buralarda olurum ben yazmasamda hep burdaydım zaten birkaç yazdım sarmayınca bıraktım sayfaları ama inşallah burada hem dert ortağı hemde diyet ortağı olacağız yok bu sefer ben çok kararlıyım daha önümüzde mülakatlar falan var ki sende bilirsin mülakatlarda dış görünüş önemli hem canım eşimi ihmal ede ede adamı hayattan bıktırmaktan korkuyorum onun o anlayışlı hallerini daha fazla suistimal etmek istemiyorum resmen pisikopata bağlamıştım yani ama geçti şimdi iyiyim iyi olmak zorundayım hem derslerde başladı spor bana çok iyi geldi bu dönemde herkese ısrarla en azından yürümelerini tavsiye ediyorum çok iyi hissediyor insan spordan sonra kendini terapi gibi geliyor
haydi bakalım yolumuz uzun zafere gidelim bol bol zayıflayalımbu arada benim boyum 1. 60 kilom bugun itibariyle 65,400
şincik ben gidecem kocaman bir bardak su içecem sonra da kendim için ve benim çok kilolu ama zayıflamak istemeyen kocacım için öğlen yemeği hazırlayacam :)))hatta bir de yeşil çay demleyim iyi olur:)))Allahım 64kg olmak için neler vermezdım:)))
tamam bende burdayım napıyoruz şincik:)
Herkese merhaba!! Tam da aynı şeyi düşünürken bu topiğe rastlamak..Evrene msjım çabuk ulaştı sanırımNereyi okusam herkes kaynaşmış gruplar çoktan oluşmuş:) Dedim bana da böyle tazecik bir yer lazım, hem paylaşalım hem zayıflayalım.Güzel arkadaşlıklar da cabası O zaman beni de aranızda bilin fıstıklarr!! Gerçi böyle fıstık mıstık diyorum ama benden büyükler de vardır çokça samimiyetinize güveniyorum affola Ben de yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete şimdilik iyi gidiyor ama polikistik over sendromu nedeniyle o kadar zor kilo veren biriym ki...Maaşllah 2 yesem hemen de alıyorum ama, hiç sekteye uğramaz :) Neyse, sağlığımız yerinde, herşeyin üstesinden geliriz inş.Tekrardan hayırlı olsun
canım benm günlüğüme de beklerim daha 2 günlük yeni başladıkHerkese merhaba!! Tam da aynı şeyi düşünürken bu topiğe rastlamak..Evrene msjım çabuk ulaştı sanırımNereyi okusam herkes kaynaşmış gruplar çoktan oluşmuş:) Dedim bana da böyle tazecik bir yer lazım, hem paylaşalım hem zayıflayalım.Güzel arkadaşlıklar da cabası O zaman beni de aranızda bilin fıstıklarr!! Gerçi böyle fıstık mıstık diyorum ama benden büyükler de vardır çokça samimiyetinize güveniyorum affola Ben de yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete şimdilik iyi gidiyor ama polikistik over sendromu nedeniyle o kadar zor kilo veren biriym ki...Maaşllah 2 yesem hemen de alıyorum ama, hiç sekteye uğramaz :) Neyse, sağlığımız yerinde, herşeyin üstesinden geliriz inş.Tekrardan hayırlı olsun
cok güzel yapmışsınız canımm hayırlı uğurlu olsunben gezdim gezdim oraya yazdım buraya yazdım zaten ilerlemiş sayfalar arasında kendime bir yer bulamadım
kendime göre bir diyet bulamadım derken serçecik arkadaşımızın açtığı topiğe rastladımo da benim gibi ne yapacağını bilmiyordu umutsuzdu birbirimize umut olalım dedik:)
ilk önce çok yemekten kocaman olan midelerimizi küçülterek başlayalım işe mesela yarım ekmek yiyorsak çeyreğe düşürelim iki dilim bir dilim derken kepeğe geçip sonra tek öğüne düşürelim dedik aklımıza yattı porsiyonları da aynı yapalım ekmek işini hallettikten sonra porsiyonları da halledelim buna da tamam
inceledim araştırdım her diyette olan bol su içelim sonra baktım ki kürler var ben kendi adıma elma sirkesi kürünü seçtim:)gücüne çok inandığım yeşilçaysız olur mu serçecikte severmiş yeşil çayı günde 3 bardak yeşil çay içelim dedik isteyen arada form çayı içebilir kür işinide hallettik
sonra gelelim hepimizin ortak olan göbek problemine bende basen sorunu yok ama olanlar için aynı şey kullanılıyormuş marankinin biberiye yağıyla olan karışımı en kısa zamanda yağları elde edince başlıyacaz :))
eee bu kadar çabaya bir de vazgeçilmezimiz sporsuz olur mu yürüyüş yapalım dedik hafta da en az 3 gün havalar müsait olmazsa evde bir şekilde halledecez
ne kaldı geriye diye düşünürken ilerleyen dönemlerde buluruz önce bir ödemleri atıp mideleri küçültelim sonra yavaş yavaş sıkılaştırırız dedik
ama en önemli ne kaldı biliyor musunuz bize eşlik edebilecek azimli sayfayı hiç bırakmayacak sıkılmadan eğlenerek diyet yapabilecek arkadaşlar o zaman burda bir topic açalım dedik hadi kızlar bizim azmimizi pekiştirecek arkadaşlar arıyoruz takılın peşimizeee
cok güzel yapmışsınız canımm hayırlı uğurlu olsunbnde elma sirkesi kullanıorum peki hiç kilo werdnmiii
canım benm günlüğüme de beklerim daha 2 günlük yeni başladıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/564007-hilalin-diyet-gunlugu.html
Ah ne güzeeel maaşallah kardeşine, allah bağışlasınwaaawwww enerjin çok yüksek süper demekki senin gönderdiğin enerjilerle sayfayı açtık günlerdir açayım diyordum:)))fıstık demekte sorun yok büyük olabiliriz ama ben severim samimiyeti :13:
geçmiş olsun bu pko birçok kişide var galiba allahım şifa versin benim kardeşimde de vardı ama mucizevi bir şekilde ilk gece hamile kalmış sonra mucizevi bir şekilde normal doğum yapıp tüm kistleri döktü dr. da çok şaşırmıştı rabbim sanada böyle bir mucize versin aynı şekilde küçük kardeşimde adet göremiyordu ve adet göremeden hamile kaldı hatta hamileliğini öğrendiğinde bebiş 2 aylık olmuştu ve şu anda 3 aylık bir oğlumuz var yani şimdide düzenli regl oluyor yani pko ben yaşamadım ama kardeşlerimin ikiside çok uğraşmadan rabbimin izniyle doğal yoldan tedavi oldular:)))
hadi bakalım başlıyoruuuuzzzzz:)))
birazdan uğrayacağım canım seninde hayırlı olsun:)
hah bende onu dıyodum
yanı işten 6 da çıkıyorum ve eve gıdıp yemek yemek ıstemıyorum çunku hareket yok
yoğurt yesem
meyve bıde yeterli olmaz mı?*
bıde bendede kist var rahmimde 10mm miş
kadım gıbı ameliyat olucam bakalım ama bunlar kılo vermeye engelmıymiş,doktorum bu konuda bana bişi sölemedı ama?????
alzen
hayırlı olsun başlıgımız öncelikle teşekkür ederim .biraz geç kaldım işler yoğundu o yüzden özür dilerim
3 gündür yedikelrime dikkat ediyorum ama 900 gr gitmiş benden bu sabah.dün biraz lesslie season diye bir kadın varya onun 3 millik yürüyüşünü yaptım yağmur yagdıgı için dışarı çıkamadım.ve ekmek sadece sabahları ,çikolata ,şeker tamamen çıktı hayatımdan.toz şeker zaten kullanmazdım.ama senin sayende umutlarım kabardı bird ebugün tartıda 900 gr eksik görünce şişliğimin gittiğini anladım yavaş yavaş küçülteceğiz midelerimizi ve gidecek bu göbüşler insallah.ayrıca bugün yedikelrimi yazayım
sabah
tam tahıllı ekmek ile hazırlanmış kaşarlı tost
1 bardak ayran(yağları yakmakta çok etkili bol bol ayran için)
öğle
sebzeli makarna(işyerinde oldugum için malesef ne varsa onu yemek zorundayım
ayran
2 ceviz
1 kupa yeşil çay,5 bardak çay
2 lt ye yakın su
henüz bu kadar yedim:)
hah bende onu dıyodum
yanı işten 6 da çıkıyorum ve eve gıdıp yemek yemek ıstemıyorum çunku hareket yok
yoğurt yesem
meyve bıde yeterli olmaz mı?*
bıde bendede kist var rahmimde 10mm miş
kadım gıbı ameliyat olucam bakalım ama bunlar kılo vermeye engelmıymiş,doktorum bu konuda bana bişi sölemedı ama?????
Ah ne güzeeel maaşallah kardeşine, allah bağışlasınGerçekten sıkıntı veren bir hastalık ama tedavisi de yok.Belki doğumda düzelir diyorlar ben de senin kardeşin kadar şanslı olurum inş :) Çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için.Hepimize kolay gelsin
Bugünkü menümü de sizinle paylaşayım :)
Sabah
uyanınca akşamdan ılık suda beklettiğim 3 tane kuru erik ve suyu + 1 bardak ılık su
yulaf kepeğinden ekmek (2 kaşık kadar)
yağsız peynir
yumurta
çay
Ara
kayısılı form çayı
Öğle
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
Ara
maden suyu
yeşil çay
Akşam
Fırında tavuk
salata
ara
yeşil çay
acıkırsam tarçınlı light süt
Tabi bunun yanında bol bol su içiyorum ve 30 dk kadar yürüyüş yaptım.Biraz tembel bir günümdeyim nedense:)
saol canımmbnde elma sirkesi kullanıyorum bnmde 3.günüm ama hala tartılmadım pazartesi tartılcam cookk merak ediyorum acaba bi eksilme warmı diyee
senin yediklerinde iyiymiş alzenhoşgeldin serçecim gözüm yollarda kaldı başaracaz ben sana dedim bak 900 gr. gitmiş maşallah biz bu hızla 9 kilo bile veririz
yediklerin iyiymiş bende bugün ki menümü yazayım
sabah elma sirkeli kür yeşil çay
yarım haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
6 zeytin
arada
yeşilçay
öğlen
kepek ekmekle karışık tost
domates zeytin peynir çay
arada
yeşilçay
kahve yanına biraz çikolata(bu komşumun suçu gerçekten ama)
akşam
yoğurtlu makarna bir porsiyon
bir porsiyonda çorba
akşam biraz fazla oldu ama idare edin artık bir daha olmaz evde sebze kalmamıştı yapacak:))))
ben bugün öğlenden sonra hep dışardaydım. biraz kaçırdım sanırımkahvenin yanında çikolata yedim. saat 5,30 gibi geldim eve. 4 tane kadar çekirdekli galeta yedim. öğle yemeğim bunlar oldu. arada 2 fincan yeşil çay içtim. dışarıda olduğum için fazla su içemedim ama bu saatten sonra telafi ederim. akşam içinde taze fasulye yemeği yaptım. yanında pilav yada makarna yapmayı düşünüyorum. saat 8 gibi yicem. inşallah abartmadan yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?