Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet sıkı diyetler o yok bu yoklar beni de sıktı bizde herşey var tabi abartmamak şartıyla tadına bakacaz mesela misafirliğe gidiyoruz önümüze kocaman bir pasta börek dolu tabak ben napıyorum biliyor musunuz herşeyi yarıya indiriyorum hem kurabiye hem pasta varsa kurabiyeyi bırakıyorum pastanın yarısını alıyorum börek varsa sadece bir dilim falan böylelikle karşıdakini de kırmayıp emeğine saygı gösterip yaptıklarından yiyorum sonra ogün akşam mümkünse bişi yemiyorum ama mümkün değilse azcık çorba ve salata ekmeksiz kaşıklıyorum ve ben bu şekilde bir sene 10 kilo verdim geri niye aldım derseniz ben yemeyi çok seven biriyim o nedenle ve çok yiyorum benimn en büyük sorunum yerken sınırım yok

yürüyüş imkanın varsa ihmal etme birde yeşilçayı içemiyorsan içine tarçın ve bol limon sık çok faydası var inan:) merak etmeyin ben devam ederim hiç bırakmayacaz inşallah:)))

ayyy canım yaaa çok yıpratmışsın kendini bak senin iki çocuğun var kendine iyi bakmalısın hem psikolojik hem fizyolojik o yüzden bu kadar takma kafana olmuyorsa vardır bir hikmeti hiç üzülme ben artık oluruna bıraktım olmuyor olmuyor olmuyor ama şimdi kızlarıma iyi bir öğretmen oldum onlarla uğraşıyorum onlar benim hayatımmmm

evet ilk önce kendine gel kiloları ver bak nasıl özgüven doluyorsun mülakatlarda da bu özgüveni yansıtıyorsun tabi sadece mülakatlar için değil kendin için eşin için çocukların için bunu yapmalısın ...inan insan hayata yeniden başlamış gibi oluyor ben bir ara kopmuştum obezliğe yaklaşmıştım ama kiloları verince öyle düzeldi ki psikolojim herşey çok farklı oldu daha çok gülüyorum zaten neşeli biriyim ama kilolu olduğum dönemde bunalım takılıyordum dışarı çıkmak istemiyordum giyecek bişi bulamıyordum öyle olunca salmıştım kendimi (( ama şimdi iyiyim aldıklarımı da verince daha iyi olacağım ufak tefek olunca yaşımı da göstermiyorum herkes genç kızlık haline dönmüşsün dedi çok mutlu oldum inanıyormusun ilk görenler bekar sanıyormuş:)))

evet şimdi yavaş yavaş verileri alalım ben dün yarım saat tempolu yürüdüm ama bugün çok feci hamlamışım kızı göndereyim yağmur yağmazsa çıacam yürüyüşe yağarsa evde aeorobik yapacam inşallah

Allahım 64kg olmak için neler vermezdım:)))
tamam bende burdayım napıyoruz şincik:)
şincik ben gidecem kocaman bir bardak su içecem sonra da kendim için ve benim çok kilolu ama zayıflamak istemeyen kocacım için öğlen yemeği hazırlayacam :)))hatta bir de yeşil çay demleyim iyi olur:)))
hoşgeldin aramıza sen bize moral olacaksın:)))kilo boy yazalım liste yapalım ok:)

waaawwww enerjin çok yüksek süper demekki senin gönderdiğin enerjilerle sayfayı açtık günlerdir açayım diyordum:)))fıstık demekte sorun yok büyük olabiliriz ama ben severim samimiyeti :13:

geçmiş olsun bu pko birçok kişide var galiba allahım şifa versin benim kardeşimde de vardı ama mucizevi bir şekilde ilk gece hamile kalmış sonra mucizevi bir şekilde normal doğum yapıp tüm kistleri döktü dr. da çok şaşırmıştı rabbim sanada böyle bir mucize versin aynı şekilde küçük kardeşimde adet göremiyordu ve adet göremeden hamile kaldı hatta hamileliğini öğrendiğinde bebiş 2 aylık olmuştu ve şu anda 3 aylık bir oğlumuz var yani şimdide düzenli regl oluyor yani pko ben yaşamadım ama kardeşlerimin ikiside çok uğraşmadan rabbimin izniyle doğal yoldan tedavi oldular:)))

hadi bakalım başlıyoruuuuzzzzz:)))

canım benm günlüğüme de beklerim daha 2 günlük yeni başladık http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/564007-hilalin-diyet-gunlugu.html

cok güzel yapmışsınız canımm hayırlı uğurlu olsun bnde elma sirkesi kullanıorum peki hiç kilo werdnmiii

biraz önce kızıma öğle yemeği için okula birşeyler götürdüm bugun yağmur var burada birde küçük oğlum var onu babasına bıraktım zor oluyor yaa yani sabah gidiyor öğle yemeği ve saat 2.30 tekrar almaya gidiyorum yorucu ama olsun en azından kalori harcamış oluyorum şimdi kahvemi içip tekrar kızımı almaya gideceğim
canım yaaa kesinlikle çocuklarım ve hayatımın geri kalanı için yeniden kalkıyorum ayağa ben öyle evde kös kös oturup gün gün gezen kadınlardan olmayı hiç istemedim yeniden üniversite okumaya başladım ve hayatı oturarak hiçbirşey yapmadan geçirmeyi sevmiyorum sürekli bir yenilik peşinde oldum her daim
yani öyle oturup saatlerce televizyon izleyemem boşa geçiyor vakit derim hep bu nedenle başladı zaten kpss maceram neyse şimdi kendimi kaptırıp yazarsam bir saatimi alır daha kızımı alıcam kahvemi içip çıkarım iyi bakın kendinize
ha birde ben kahvaltıda çok abartıyorum yaa tek sorunum şimdilik bu spor yapmak zevk benim için 3 saat bile yapabilirim o kadar yani tam bir terapi benim için ama gün içinde öyle kalorisi fazla şeyler yiyorumki neyse bakcak bunun da bir çaresine

alzen

hayırlı olsun başlıgımız öncelikle teşekkür ederim .biraz geç kaldım işler yoğundu o yüzden özür dilerim
3 gündür yedikelrime dikkat ediyorum ama 900 gr gitmiş benden bu sabah.dün biraz lesslie season diye bir kadın varya onun 3 millik yürüyüşünü yaptım yağmur yagdıgı için dışarı çıkamadım.ve ekmek sadece sabahları ,çikolata ,şeker tamamen çıktı hayatımdan.toz şeker zaten kullanmazdım.ama senin sayende umutlarım kabardı bird ebugün tartıda 900 gr eksik görünce şişliğimin gittiğini anladım yavaş yavaş küçülteceğiz midelerimizi ve gidecek bu göbüşler insallah.ayrıca bugün yedikelrimi yazayım

sabah
tam tahıllı ekmek ile hazırlanmış kaşarlı tost
1 bardak ayran(yağları yakmakta çok etkili bol bol ayran için)

öğle
sebzeli makarna(işyerinde oldugum için malesef ne varsa onu yemek zorundayım
ayran
2 ceviz

1 kupa yeşil çay,5 bardak çay
2 lt ye yakın su
henüz bu kadar yedim:)

kızlar birde aksam saat 6 dan sonra yememe konusunda fikrimi söylemek isterim

bedenimizi o kadar süre aç bırakıp metabolizmamızı yavaşlatmaya hakkımız yok .metabolizma yavaşlarsa zayıflayamayız üstelik.akşam 6 dan sonra meyve,yoğurt,şekersiz bitki çayları içilebilir bi sakıncası yok ben şu sıralar ayrana taktım gidip gelip ayran içiyorum,meyveli yagurt tüketin tabi evde kendiniz yapacaksınız,bir avuç ceviz ,kuru erik,kayısı ,üzüm olabilir yani sabaha kadar boş mideyle gezersek metabolizmamız yavaşlar düşünsenize aksam 6 dan sabaha kadar 13-14 saat var.süt için mesela şekersiz tabi,yani kalorisi az herşey yenebilir.

hah bende onu dıyodum
yanı işten 6 da çıkıyorum ve eve gıdıp yemek yemek ıstemıyorum çunku hareket yok
yoğurt yesem
meyve bıde yeterli olmaz mı?*
bıde bendede kist var rahmimde 10mm miş
kadım gıbı ameliyat olucam bakalım ama bunlar kılo vermeye engelmıymiş,doktorum bu konuda bana bişi sölemedı ama?????

Ah ne güzeeel maaşallah kardeşine, allah bağışlasın Gerçekten sıkıntı veren bir hastalık ama tedavisi de yok.Belki doğumda düzelir diyorlar ben de senin kardeşin kadar şanslı olurum inş :) Çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için.Hepimize kolay gelsin

Bugünkü menümü de sizinle paylaşayım :)

Sabah
uyanınca akşamdan ılık suda beklettiğim 3 tane kuru erik ve suyu + 1 bardak ılık su

yulaf kepeğinden ekmek (2 kaşık kadar)
yağsız peynir
yumurta
çay

Ara
kayısılı form çayı

Öğle
kıymalı kabak yemeği
yoğurt

Ara
maden suyu
yeşil çay

Akşam
Fırında tavuk
salata

ara
yeşil çay
acıkırsam tarçınlı light süt

Tabi bunun yanında bol bol su içiyorum ve 30 dk kadar yürüyüş yaptım.Biraz tembel bir günümdeyim nedense:)

Son düzenleme:

geçmiş olsun..tabi herşeyden önemlisi sağlığımız.sağlıgın yerinde olsun önce o kistten kurtul canım kilo vermek ikinci planda olsun.sağlıklı beslenmeye çalışalım.

akşamki yedikelrimide yazayım

1 bardak ayran
yağsız salata bol limonlu
1 kase çorba
1 kaşık sakızlı muhallebi
1 fincan az şekerli türk kahvesi(komsum geldide mecburen içtim)

biraz sonra elma yada erik yemeyi düşünüyorum
ilerleyen saatlerde ayran yada yogurt olabilir

hoşgeldin serçecim gözüm yollarda kaldı başaracaz ben sana dedim bak 900 gr. gitmiş maşallah biz bu hızla 9 kilo bile veririz

yediklerin iyiymiş bende bugün ki menümü yazayım
sabah elma sirkeli kür yeşil çay
yarım haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
6 zeytin

arada
yeşilçay

öğlen
kepek ekmekle karışık tost
domates zeytin peynir çay

arada
yeşilçay
kahve yanına biraz çikolata(bu komşumun suçu gerçekten ama )

akşam
yoğurtlu makarna bir porsiyon
bir porsiyonda çorba

akşam biraz fazla oldu ama idare edin artık bir daha olmaz evde sebze kalmamıştı yapacak:))))

geçmiş olsun melsacım umarım kolayca kırtulursun
tabiki akşam herkes kendi istediği gibi davransın herkesin bünyesi aynı değil ama ben geç yediğimde ertesi gün çok çıkıyorum o zaman şunu yaparım bende akşam yemeğini en geç 6 da yiyeyim 1-2 saat sonra 1 bardak süt içeyim bu benim için iyi olabilir:)

inşallah iyileşirsin birdy o hastalık olmasa daha kolay kilo verirsin değilmi hormon düzenini de bozuyor galiba

menünde güzel bana dukanı andırdı yanlış mı düşünüyorum:=)

bu arada senin menünde görünce aklıma geldi kabızlık sorunu çekenler için kayısılı form çayını şiddetle öneririm:)

saol canımm bnde elma sirkesi kullanıyorum bnmde 3.günüm ama hala tartılmadım pazartesi tartılcam cookk merak ediyorum acaba bi eksilme warmı diyee

hilal seni takip edem bakalım kürün faydası var mı:)

senin yediklerinde iyiymiş alzen
akşam hiç fazla değil normal normal şimdi yarım saat egzersiz yaptım eşim yok dışarı cıkamadım cocugu bırakıcak kimse yok.bugünlükte böyle oldu

ben bugün öğlenden sonra hep dışardaydım. biraz kaçırdım sanırım kahvenin yanında çikolata yedim. saat 5,30 gibi geldim eve. 4 tane kadar çekirdekli galeta yedim. öğle yemeğim bunlar oldu. arada 2 fincan yeşil çay içtim. dışarıda olduğum için fazla su içemedim ama bu saatten sonra telafi ederim. akşam içinde taze fasulye yemeği yaptım. yanında pilav yada makarna yapmayı düşünüyorum. saat 8 gibi yicem. inşallah abartmadan yerim.

afiyet olsun denizintuzu
akşam yemeği için 8 biraz geç değilmi sence yoksa eşini filan mı bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…