- 25 Haziran 2022
- 16
- -3
- 22
-
- Konu Sahibi Emine nur20x
He canım he gülümMerhabalar ben 20 yaşındayım eşimde 20 yasinda severek evlendim 7 buçuk aylık hamileyim eşimle aramizda cinsellik yönünde sorun var eşim cinsel birliktelikte bosalmadigim için bana tavır yapıyor aramızdaki sorun cinsel birleşim de benim boşalamamam eşimden zaman istedim ama son günler dedi ve askere gidecek bana bı akıl verin ben neden ilişki sırasında bosalamiyorum
Aslında bize değil eşinize sormanız gereken bir soruMerhabalar ben 20 yaşındayım eşimde 20 yasinda severek evlendim 7 buçuk aylık hamileyim eşimle aramizda cinsellik yönünde sorun var eşim cinsel birliktelikte bosalmadigim için bana tavır yapıyor aramızdaki sorun cinsel birleşim de benim boşalamamam eşimden zaman istedim ama son günler dedi ve askere gidecek bana bı akıl verin ben neden ilişki sırasında bosalamiyorum
Daha yaşınız genç anladığım kadarıyla evlenir evlenmez vücudunu tanımadan hamile kalmışsınız. Bosalabilmek için önce vücudunuzu tanimaliydiniz.ayrica eşinizin bu baskısıyla zaten bosalamazsiniz. Ve kendinizi sakın ama sakın boşalmaya zorlamayın 7 buçuk aylık hamilelikte eşiniz lütfen sizden fazlasını beklemesin. Hatta artık iliskiye bile ara vermeniz lazim. Lütfen bebisi düşününMerhabalar ben 20 yaşındayım eşimde 20 yasinda severek evlendim 7 buçuk aylık hamileyim eşimle aramizda cinsellik yönünde sorun var eşim cinsel birliktelikte bosalmadigim için bana tavır yapıyor aramızdaki sorun cinsel birleşim de benim boşalamamam eşimden zaman istedim ama son günler dedi ve askere gidecek bana bı akıl verin ben neden ilişki sırasında bosalamiyorum
Kafalar pırıl pırılİki çocuğu evlendirmisler kayinaile evinde cumbur cemaat yaşayıp tek sorunlarınin cinsellikte orgazm olup olmamasına takmışlar.
Bazılarına hayat ne güzel ya.
Pek bu. Konularda bilgili değilim bunun öncesinde olmuyorduBi kere o tabir erkeklere özgü. Orgazm demek istiyosun heralde.
Peki sorunun cevabı 7.5 aylık hamile olman olabilir mı?bunu bi düşünün bakalım
Eşin de mi 20 yaşında? Ve senin boşalamadığını anlayabiliyor… iyi tecrübe edinmiş tebrikler. Tabii sen gerçeksen
Daha yaşınız genç anladığım kadarıyla evlenir evlenmez vücudunu tanımadan hamile kalmışsınız. Bosalabilmek için önce vücudunuzu tanimaliydiniz.ayrica eşinizin bu baskısıyla zaten bosalamazsiniz. Ve kendinizi sakın ama sakın boşalmaya zorlamayın 7 buçuk aylık hamilelikte eşiniz lütfen sizden fazlasını beklemesin. Hatta artık iliskiye bile ara vermeniz lazim. Lütfen bebisi düşünün
Kaynanagille cümbür cemaat aynı evde yaşasam ilişkiye bile giremem. Sen yine iyi yakınlaşıyormuşsun
Ayrı evde yaşıyorum canımKaynanagille cümbür cemaat aynı evde yaşasam ilişkiye bile giremem. Sen yine iyi yakınlaşıyormuşsun.
Okuduğum kadarıyla psikolojik olduğu için bana zaman tanımasını istedim kopucaginiz bisiy yokBoşalmak için eşinizden (20) zaman mı istediniz? Koptum
Çocuklar evlenmiş bir de çocuk yapmış