- 25 Haziran 2022
- 16
- -3
- 22
- Konu Sahibi Emine nur20x
Konuyu silmissiniz ama geri geliyor diye biliyorum , zaten biri alıntılayip cevap vermiş gören görüy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu silmissiniz ama geri geliyor diye biliyorum , zaten biri alıntılayip cevap vermiş gören görüy
Silinmiyor.Ben bı çözüm bulurum diye yazdim anlattım dalga geçen çok konuyu komple nasıl silebilrim
Konu tamamen silinmiyor sadece yorum atılmasını kapattirabilirsin Mune ablaya söyleyipBen bı çözüm bulurum diye yazdim anlattım dalga geçen çok konuyu komple nasıl silebilrim
Nokta kadar diye mi suçladı?
ZiyaaaaaaAyrı evde yaşıyorum canım
Ayrı evde yaşıyorum canım
He.Kaynanamgille yaşıyorum onlar uyanınca yiyoruz o sebepten 12 1 gibi yiyiorum
Harika bir yorumÇoluk çocuk evlenip kaynana evinde yaşayıp bir de hamile kalıyorsunuz ya ne diyim. Ördek ailesi gibi yaşanan , koştur koştur hamile kalının evde ne cinselliği ya?
Eylülde yazmış onu. Üç ay içinde ayrı eve taşınmış olamazlar mı yani? Yazıklağr olsun.
Yemek, tatlı, çay???Bir sefer de 4 kaşık dolusu bosaliyorum diyen bir üyemiz vardı,konusunu bulabilirseniz özelden yazın..
Belki size bir kaşıklık yardımı dokunur.
Şu yorumun alnı olsa da öpsem.Eşiniz olacak çocuk daha çocuk yaşıyla cinsellik gurusu olamayacağı için sizi tatmin edemiyordur.
Çömçe..Yemek, tatlı, çay???