- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.418
- 38
- Konu Sahibi Emine nur20x
Ne için zaman verdi? Askere gidene kadar boşalamazsan ne olacak boşayacak mı yoksa boşalan kadın mı bulacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şimdi okudum ve üzüldüm. Kaynanasıgille yaşadığı için erken kahvaltı yapamayıp hamile haliyle öğlene kadar aç duran bir kızın kafaya takacağı son şey kocasının bu zırvalıkları olmalı.
Niye acıktığında kahvaltı yapamıyormuş kaynanası mutfak kapısını mı kitliyormuş?Ya şimdi okudum ve üzüldüm. Kaynanasıgille yaşadığı için erken kahvaltı yapamayıp hamile haliyle öğlene kadar aç duran bir kızın kafaya takacağı son şey kocasının bu zırvalıkları olmalı.
Ev ortamı ona müsait değil herhalde. Bunu dert edip konu açtığına göre. Bebeğime bir şey olur mu demiş. Ne hayatlar var ya.Niye acıktığında kahvaltı yapamıyormuş kaynanası mutfak kapısını mı kitliyormuş?
20 yaşında olduğu için bu zirvaliklara takabiliyor sadece. Yazık.Ya şimdi okudum ve üzüldüm. Kaynanasıgille yaşadığı için erken kahvaltı yapamayıp hamile haliyle öğlene kadar aç duran bir kızın kafaya takacağı son şey kocasının bu zırvalıkları olmalı.
Evde hamile kadın var, süt/yoğurt almayan insanlar kahvaltıya da izin vermiyorlardır.Niye acıktığında kahvaltı yapamıyormuş kaynanası mutfak kapısını mı kitliyormuş?
E o kadar oluyorsa ; bir de şampuan alıp duş alsin bari..Eşiniz ne bekliyor? Tam olarak çeşme gibi fışkırmanızı falan mı