Cinsselik ve eşimin suçlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya şimdi okudum ve üzüldüm. Kaynanasıgille yaşadığı için erken kahvaltı yapamayıp hamile haliyle öğlene kadar aç duran bir kızın kafaya takacağı son şey kocasının bu zırvalıkları olmalı. 🥺

Ya şimdi okudum ve üzüldüm. Kaynanasıgille yaşadığı için erken kahvaltı yapamayıp hamile haliyle öğlene kadar aç duran bir kızın kafaya takacağı son şey kocasının bu zırvalıkları olmalı. 🥺
Niye acıktığında kahvaltı yapamıyormuş kaynanası mutfak kapısını mı kitliyormuş?

Niye acıktığında kahvaltı yapamıyormuş kaynanası mutfak kapısını mı kitliyormuş?
Ev ortamı ona müsait değil herhalde. Bunu dert edip konu açtığına göre. Bebeğime bir şey olur mu demiş. Ne hayatlar var ya.

Orgazm numarasi yapin 😂 anlarsa onu suclayin beceremiyorsun bir kadini bosaltmayi diye. 20 yasinda ne cocugu ayrica ya daha siz cocuksunuz birde askerlik var ohh tam evcilik oynuyorsunuz.

20 yaşında olduğu için bu zirvaliklara takabiliyor sadece. Yazık.

Cinselliği bilmeden evlenmeler,20 yaşında hamile kaynana evinde ( hadi inandık kendi evindesin)Esin askere gidiyor nerde kalacaksın .Bu kafada adam seni annesine pas pas eder haberin yok Kadın orgazm olmuyorsa suç partnerdedir.Adam iki dürtüp yılın patlamasını bekliyor Bu kafa neden oğlan olmadı kız oldu der benden söylemesi.Sizde az kitap okuyun kendinizi geliştirin.Boyle sacmaladikca yapıştırın cevabı........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X