- 30 Mart 2022
- 5.611
- 3.325
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Doppler ile bakınca eminlik daha da artıyorMerhaba kızlar bana da 14 haftada %90 erkek dedi doktorum kordonu ayırıyorum doppler ile bakıyorum kan akışına dedi evet yüzde 90 bişey var dedi erkek dedi değişme olabilir mi acaba sonrasında çok değişen kız görünün erkek çıkan erkek görünüp kız cikanlar var burda
Ya insan duramıyor almak istiyorBence senin kızın olacak amaalışveriş için biraz erken değil mi evet insan çok heyecanlı oluyor ama bence daha erken alışveriş için
Benim eltime 21 . Haftaya kadar erkek dediler detaylida kız çıktı onada bir sürü erkek eşyası alındı hepsini bana vermek zorunda kaldıKızlar bu soruma cevap vermek isteyen var mıbiz mavi kıyafetlere başladık çünkü
Allahım bu kaçıncı hikaye duyduğumBenim eltime 21 . Haftaya kadar erkek dediler detaylida kız çıktı onada bir sürü erkek eşyası alındı hepsini bana vermek zorunda kaldı
İşte o yüzden biraz daha sık dişini mavi yerine kırmızı al pembe yerine sarı alAllahım bu kaçıncı hikaye duyduğumkuzenlerime de böyle dediler detaylıda belli oldu kız çıktı
gttn mi yine kız doktoraAllahım bu kaçıncı hikaye duyduğumkuzenlerime de böyle dediler detaylıda belli oldu kız çıktı
Bir tanecik aldık maviİşte o yüzden biraz daha sık dişini mavi yerine kırmızı al pembe yerine sarı al
Yok yok detaylıya daha 15 gün falan vargttn mi yine kız doktora
ay hadi bakalım ben erkek hissettm, karnın nasıl büyüdü kesinliği yok ama en büyk ipucunu karın şekl veriyorYok yok detaylıya daha 15 gün falan var
Yaaaonbirmayis Ben daha önce hamile kalmayı ne kadar çok istediğinizi okuyordum buralardan. Başlığı görüp konuyu sizin açtığınızı görünce çok sevindim. Bunu yazmak için geldim Sağlıkla kucaklayın inşallah hayırlı evlat olsun inşallah.
Biraz öne gidiyor gibiay hadi bakalım ben erkek hissettm, karnın nasıl büyüdü kesinliği yok ama en büyk ipucunu karın şekl veriyor
AaaaaBenim bebişimin cinsiyeti belli oldu. Kızımız olacak inşallah
Sizin son durum ne olduBanada 12 haftalikken kiz 16 da erkek dedi 17 de tekrar kesin kiz dedi 18 de bu kesin erkek dedi cok muallaktayim 19 haftaligim ne yapicam 2 2 beraberlik var suanda
Siz naptınız detaylıya girdiniz mi son cinsiyet nedir15 ve 16.haftada kız dedi . Haftaya detaylı var. Umarım hâlâ kızdır
Cuma günü 17+5de belli oldu bana 12.haftada rrkek gibi demişlerdi. vulvası büyük olduğu için yine baya incelemeler sonunda kız olduğuna karar verdilerAaaaakesin miiii kaçıncı haftadasın ne zaman erkek demişlerdi ne zaman kesin kız oldu
Hadi bakalım gözünaydınCuma günü 17+5de belli oldu bana 12.haftada rrkek gibi demişlerdi. vulvası büyük olduğu için yine baya incelemeler sonunda kız olduğuna karar verdiler
detaylıma 1 ay kaldı zaten bekliycem şimdillikk. Teşekkür ederim bu aradaHadi bakalım gözünaydınama yine de tam alışveriş için detaylı ultrasonu bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?