- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 53
- 24
- Konu Sahibi onbirmayis
-
veririm sende unutmazsan haberleşelim merak ettim cinsiyetleriUnutmazsan bana da haber verrrrr
Tamam inşaAllah unutmamveririm sende unutmazsan haberleşelim merak ettim cinsiyetleri
Kızlar bu soruma cevap vermek isteyen var mıMerhaba kızlar
Bir sorum var,kafam çok karışık.
Bir dahaki kontrole kadar beklerken size de sormak istedim.
17.haftama kadar bebeğime hep kız dediler.
13.haftamda detaylı ultrasonda bile kız dediler.
Hatta kime sorduysam erkek olsa çoktan belli olurdu erkek erkenden belli olur dediler ama bizim bacak arası hep boştu.
17.haftada birden erkek oldu
Alışverişe başlasam mı doğru mudur
Zaten bugüne kadar unisex aldık yeter artık biraz da cinsiyete göre almak istiyorum.
%90 dedi doktorumuz.
Herhalde doğrudur dimi başına gelen var mı
kız bence detaylı usgden sonra başla kıyafet alımına, su anlık unisex alın bence. Bebek kordonu falan da olabilr gördükleri sey ben artık güvenemiyorumKızlar bu soruma cevap vermek isteyen var mıbiz mavi kıyafetlere başladık çünkü
HaydaaaaaaBanada 12 haftalikken kiz 16 da erkek dedi 17 de tekrar kesin kiz dedi 18 de bu kesin erkek dedi cok muallaktayim 19 haftaligim ne yapicam 2 2 beraberlik var suanda
Aynen onu bekliyorum bakalim sonuc ne olucak bu ayrintili 100 de 100 muHaydaaaaaa
Bana en azından 18 de de erkek dedi karmaşa biraz azaldı bende.
Sen de 21.haftada detaylıyı bekle en iyisi
Valla onda bile yanılan varmış ama en garantisi renkli ultrason. Siyah beyazlar yanıltıyorAynen onu bekliyorum bakalim sonuc ne olucak bu ayrintili 100 de 100 mu
Onu devlet hastanesi yapiyormu renkli yapmiyo diye biliyorumValla onda bile yanılan varmış ama en garantisi renkli ultrason. Siyah beyazlar yanıltıyor
Evet genelde özelde oluyor. Devlette var mı bilmiyorumOnu devlet hastanesi yapiyormu renkli yapmiyo diye biliyorum
Ya artik dogumda net ögrenicezEvet genelde özelde oluyor. Devlette var mı bilmiyorum
Yok cnm
Ya artik dogumda net ögrenicez
Aaa sağlıklı olsun o zaman minik prensBugun doktora gittim kesin erkek dedi
Aaa sağlıklı olsun o zaman minik prensbu sene hepimiz erkek doğuracağız herhalde
Ay bune ya midem bulandi cinsiyetten15 ve 16.haftada kız dedi . Haftaya detaylı var. Umarım hâlâ kızdır
Ay sağlıklı olsun tabi ama inşaAllah gönlünüzce de olsun15 ve 16.haftada kız dedi . Haftaya detaylı var. Umarım hâlâ kızdır
Merhaba kızlar bana da 14 haftada %90 erkek dedi doktorum kordonu ayırıyorum doppler ile bakıyorum kan akışına dedi evet yüzde 90 bişey var dedi erkek dedi değişme olabilir mi acaba sonrasında çok değişen kız görünün erkek çıkan erkek görünüp kız cikanlar var burdaHadi benim bacak arası doldu
Seninki doluyken nasıl boşaldı
Bence senin kızın olacak amaMerhaba kızlar
Bir sorum var,kafam çok karışık.
Bir dahaki kontrole kadar beklerken size de sormak istedim.
17.haftama kadar bebeğime hep kız dediler.
13.haftamda detaylı ultrasonda bile kız dediler.
Hatta kime sorduysam erkek olsa çoktan belli olurdu erkek erkenden belli olur dediler ama bizim bacak arası hep boştu.
17.haftada birden erkek oldu
Alışverişe başlasam mı doğru mudur
Zaten bugüne kadar unisex aldık yeter artık biraz da cinsiyete göre almak istiyorum.
%90 dedi doktorumuz.
Herhalde doğrudur dimi başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?