Cinsiyet ne zaman belli oldu ve sonra değişti mi?

Ben detayliya giricem bu hafta ozaman net belli ozaman belli olucak dua edin kizlar hayirli saglikli bi kizim olur erkek evladada raziyim ama iki oglum var zaten degisik olsun istiyorum
Bunun için seni yadırgamayacağım. Çünkü insanız yani illaki birine gönlümüz kayıyor. Hele ki senin 2 erkek varken kız olsa güzel olur demen çok doğal. Ama yeter ki sağlıklı olsun tabi vatana millete hayırlı evlat olsunlar Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşaAllah

Oo hadi bakalım kaçıncı haftalarda neler söylediler en son kızı kaçta dediler bi özetler misin
12.haftada bir tahminim var yorum yapayım mı demişti ama ben istemedim . Net olunca öğrenmek istedim . 15.haftada net kız dedi. 17de yine kız dedi . Detaylı ultrasonda 20+6ydık kız olduğu kesinleşti

Sizin son durum ne oldu belli mi

Bide dr 2 kere kız dediler kendimi kıza alistirmistim nasip ama Allah biliyo oglum.olsada onuçok severim sağlikli olsun hayirli olsunda dedigin gibi

Amin canım sağol . Sen kaçıncı haftandasın, belli mi cinsiyet
Ben 21.haftadayım 17 ye kadar kız demişlerdi. 17.haftada erkek olduğunu öğrendik yine de garanti olsun diye detaylı ultrasonu bekliyoruz çünkü isimli şeyler yaptırıcam emin olmamız lazım

Ben 21.haftadayım 17 ye kadar kız demişlerdi. 17.haftada erkek olduğunu öğrendik yine de garanti olsun diye detaylı ultrasonu bekliyoruz çünkü isimli şeyler yaptırıcam emin olmamız lazım
Yaaaa . 15te falan aslında iyice netleşiyor diyorlar nasıl anlayamamışlar yahu

12/13 haftalık ultrason fotoğrafını atin buraya tahminim çoğu tutuyor siiznkinede bakayim tabiki isterseniz

Benimde ikinci kizimda hatta özel doktor söyledi erkek diye 13 haftadaydik sonrası değişti kız dediler 6 aydaydimm

Benimde ikinci kizimda hatta özel doktor söyledi erkek diye 13 haftadaydik sonrası değişti kız dediler 6 aydaydimm
Yaa ilk erkek dediğin de doktor kesin olarak mi konuştu sonradan değişir mi. Dedim ben yanılmam dedi bana ama geçen hafta 16. Haftamda farklı bir doktora gittim bağdaş yapmis gorunmuyor hiç dedi haftaya gel dedi bu haftada gitmedim nasılsa biliyorum cinsiyeti diye doktor yanılmaz diye düşündüm çünkü çok emin konuştu

Yaa merakımdan soruyorum size hangi haftalarda kız denildi bende 16 haftalik oldum ve hala kesinleşmedi 13 te buyuk ihtimalle kiz dedi 16 da bacak arasi kapali net göremiyorum ama kiza benzettim haftaya gel tekrar bakalim dedi bunlari söyleyen iki farkli doktor değişir mi artik bilemedim

12.hafta kız
13.hafta (farklı doktor) kız
15.hafta kız
17.hafta %90 erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…