- 30 Mart 2022
- 5.612
- 3.331
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Rica ederim ne demekdetaylıma 1 ay kaldı zaten bekliycem şimdillikk. Teşekkür ederim bu arada
Hayırlı haberlerle çıkalım inşallah hepimiz detaylıdanRica ederim ne demekben de haftaya Allah nasip ederse detaylıya giricem bakalım
Eveeet . KıızSiz naptınız detaylıya girdiniz mi son cinsiyet nedir
Ben detayliya giricem bu hafta ozaman net belli ozaman belli olucak dua edin kizlar hayirli saglikli bi kizim olur erkek evladada raziyim ama iki oglum var zaten degisik olsun istiyorumSizin son durum ne oldubelli mi
İnan gerisinin önemi yok. İlk çocuğum. Sağlıklı olsun yeter Allahın izniyleHayırlı haberlerle çıkalım inşallah hepimiz detaylıdanİnşallah güzel geçer
Bunun için seni yadırgamayacağım. Çünkü insanız yani illaki birine gönlümüz kayıyor. Hele ki senin 2 erkek varken kız olsa güzel olur demen çok doğal. Ama yeter ki sağlıklı olsun tabi vatana millete hayırlı evlat olsunlarBen detayliya giricem bu hafta ozaman net belli ozaman belli olucak dua edin kizlar hayirli saglikli bi kizim olur erkek evladada raziyim ama iki oglum var zaten degisik olsun istiyorum
Oo hadi bakalımEveeet . Kıız
12.haftada bir tahminim var yorum yapayım mı demişti ama ben istemedim . Net olunca öğrenmek istedim . 15.haftada net kız dedi. 17de yine kız dedi . Detaylı ultrasonda 20+6ydık kız olduğu kesinleştiOo hadi bakalımkaçıncı haftalarda neler söylediler en son kızı kaçta dediler bi özetler misin
Ohhh hadi bakalım12.haftada bir tahminim var yorum yapayım mı demişti ama ben istemedim . Net olunca öğrenmek istedim . 15.haftada net kız dedi. 17de yine kız dedi . Detaylı ultrasonda 20+6ydık kız olduğu kesinleşti
Sizin son durum ne oldubelli mi
Bide dr 2 kere kız dediler kendimi kıza alistirmistim nasip ama Allah biliyo oglum.olsada onuçok severim sağlikli olsun hayirli olsunda dedigin gibiBunun için seni yadırgamayacağım. Çünkü insanız yani illaki birine gönlümüz kayıyor. Hele ki senin 2 erkek varken kız olsa güzel olur demen çok doğal. Ama yeter ki sağlıklı olsun tabi vatana millete hayırlı evlat olsunlarRabbim hayırlısı neyse onu versin inşaAllah
Amin canım sağol . Sen kaçıncı haftandasın, belli mi cinsiyetOhhh hadi bakalımsağlıkla gelsin kısçen
Ben 21.haftadayım 17 ye kadar kız demişlerdi. 17.haftada erkek olduğunu öğrendikAmin canım sağol . Sen kaçıncı haftandasın, belli mi cinsiyet
Yaaaa . 15te falan aslında iyice netleşiyor diyorlar nasıl anlayamamışlar yahuBen 21.haftadayım 17 ye kadar kız demişlerdi. 17.haftada erkek olduğunu öğrendikyine de garanti olsun diye detaylı ultrasonu bekliyoruz çünkü isimli şeyler yaptırıcam emin olmamız lazım
12/13 haftalık ultrason fotoğrafını atin buraya tahminim çoğu tutuyor siiznkinede bakayim tabiki istersenizMerhaba kızlar
Bir sorum var,kafam çok karışık.
Bir dahaki kontrole kadar beklerken size de soasyrmark istedim.
17.haftama kadar bebeğime hep kız dediler.
13.haftamda detaylı ultrasonda bile kız dediler.
Hatta kime sorduysam erkek olsa çoktan belli olurdu erkek erkenden belli olur dediler ama bizim bacak arası hep boştu.
17.haftada birden erkek oldu
Alışverişe başlasam mı doğru mudur
Zaten bugüne kadar unisex aldık yeter artık biraz da cinsiyete göre almak istiyorum.
%90 dedi doktorumuz.
Herhalde doğrudur dimi başına gelen var mı
Benimde ikinci kizimda hatta özel doktor söyledi erkek diye 13 haftadaydik sonrası değişti kız dediler 6 aydaydimmMerhaba kızlar bana da 14 haftada %90 erkek dedi doktorum kordonu ayırıyorum doppler ile bakıyorum kan akışına dedi evet yüzde 90 bişey var dedi erkek dedi değişme olabilir mi acaba sonrasında çok değişen kız görünün erkek çıkan erkek görünüp kız cikanlar var burda
Ah bi bilsemYaaaa . 15te falan aslında iyice netleşiyor diyorlar nasıl anlayamamışlar yahu
Yaa ilk erkek dediğin de doktor kesin olarak mi konuştu sonradan değişir mi. Dedim ben yanılmam dedi bana ama geçen hafta 16. Haftamda farklı bir doktora gittim bağdaş yapmis gorunmuyor hiç dedi haftaya gel dedi bu haftada gitmedim nasılsa biliyorum cinsiyeti diye doktor yanılmaz diye düşündüm çünkü çok emin konuştuBenimde ikinci kizimda hatta özel doktor söyledi erkek diye 13 haftadaydik sonrası değişti kız dediler 6 aydaydimm
Benimde ikinci kizimda hatta özel doktor söyledi erkek diye 13 haftadaydik sonrası değişti kız dediler 6 aydayd
Bende atsam rica etsem bakar mısınız12/13 haftalık ultrason fotoğrafını atin buraya tahminim çoğu tutuyor siiznkinede bakayim tabiki isterseniz
Yaa merakımdan soruyorum size hangi haftalarda kız denildi bende 16 haftalik oldum ve hala kesinleşmedi 13 te buyuk ihtimalle kiz dedi 16 da bacak arasi kapali net göremiyorum ama kiza benzettim haftaya gel tekrar bakalim dedi bunlari söyleyen iki farkli doktor değişir mi artik bilemedimBen 21.haftadayım 17 ye kadar kız demişlerdi. 17.haftada erkek olduğunu öğrendikyine de garanti olsun diye detaylı ultrasonu bekliyoruz çünkü isimli şeyler yaptırıcam emin olmamız lazım
12.hafta kızYaa merakımdan soruyorum size hangi haftalarda kız denildi bende 16 haftalik oldum ve hala kesinleşmedi 13 te buyuk ihtimalle kiz dedi 16 da bacak arasi kapali net göremiyorum ama kiza benzettim haftaya gel tekrar bakalim dedi bunlari söyleyen iki farkli doktor değişir mi artik bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?