- Konu Sahibi onbirmayis
12 ve 13 te yanilma olabiliyor ama 15 te kiz diyen bende ikilemde kaldim simdi12.hafta kız
13.hafta (farklı doktor) kız
15.hafta kız
17.hafta %90 erkek
göbeğim öne dogru gidiyor ama
buarada saglicakla alin kucağınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 ve 13 te yanilma olabiliyor ama 15 te kiz diyen bende ikilemde kaldim simdi12.hafta kız
13.hafta (farklı doktor) kız
15.hafta kız
17.hafta %90 erkek
evet ya ben de ikilemdeydim ama bence erkektir yanılmamıştır diyorum12 ve 13 te yanilma olabiliyor ama 15 te kiz diyen bende ikilemde kaldim simdi
göbeğim öne dogru gidiyor ama
buarada saglicakla alin kucağınıza
Sana bir daha kiz demezler heralde ya yok artikkac haftalik oldun kievet ya ben de ikilemdeydim ama bence erkektir yanılmamıştır diyorum
Çat biri çıkıyor diyor ki detaylı ultrasona kadar erkek dediler sonra kız çıktı of diyorum tamam beklicem
ay ben de değişmez diyorum ama bir yanım hep şüphedeSana bir daha kiz demezler heralde ya yok artikkac haftalik oldun ki
Detaylı da değişmez artık gerçi bu platformda neler duymadık ki 18 de %100 demedimi göbeğin nasil büyüyor?ay ben de değişmez diyorum ama bir yanım hep şüphede
21 haftalık en son 18 de görüştük doktorla
Haftaya detaylıya gireceğim
Kesnlikle detaylıdan sonra bekle derim bana da erkek erkek dediler detaylıda kız çıktıMerhaba kızlar
Bir sorum var,kafam çok karışık.
Bir dahaki kontrole kadar beklerken size de sormak istedim.
17.haftama kadar bebeğime hep kız dediler.
13.haftamda detaylı ultrasonda bile kız dediler.
Hatta kime sorduysam erkek olsa çoktan belli olurdu erkek erkenden belli olur dediler ama bizim bacak arası hep boştu.
17.haftada birden erkek oldu
Alışverişe başlasam mı doğru mudur
Zaten bugüne kadar unisex aldık yeter artık biraz da cinsiyete göre almak istiyorum.
%90 dedi doktorumuz.
Herhalde doğrudur dimi başına gelen var mı
Al işte tam kesin erkek diyorum böyle cevaplar geliyorKesnlikle detaylıdan sonra bekle derim bana da erkek erkek dediler detaylıda kız çıktı
Tatlı kesinlikle yeeeeDetaylı da değişmez artık gerçi bu platformda neler duymadık ki 18 de %100 demedimi göbeğin nasil büyüyor?
ayy banada 1 hafta sonra tatli biseyler ye gel dedi cinsiyeti teyit etmek için değişir mi acaba
Bnda baksn12/13 haftalık ultrason fotoğrafını atin buraya tahminim çoğu tutuyor siiznkinede bakayim tabiki isterseniz
Kız Allah seni 6 haftalık bebeği nasıl anlayalımBnda baksn
7 bucuk kiz merk etim cokKız Allah seni 6 haftalık bebeği nasıl anlayalım
Kese şekli falan filan hikaye. Yanıltır. Bekle biraz büyüsün
Bu kesinlikle erkekBnda baksn
Gercktn mi nsl gordun kizBu kesinlikle erkek
Tabikide isterseniz özele atın ben siteyi pek anlamıyorum ordan bakayımBende atsam rica etsem bakar mısınız
Tahmin ediyorum bi çıkıntı var ona göre söylüyorumGercktn mi nsl gordun kiz
Hmm cknti gorunyomu ben anlmam daTahmin ediyorum bi çıkıntı var ona göre söylüyorum
Hadiya erkekler hareketli olurmuş derler ben hissetmiyorum bugün 17 oldumTatlı kesinlikle yeeee
Ben çikolata yiyorum evde ve sırt üstü yatıyorum
Aman Allahım içerde dans ediyor
17.haftada %90 dedi
Yaa banada bakarmisiniz rica etsemTahmin ediyorum bi çıkıntı var ona göre söylüyorum
Özele reism atın kaç haftalık olduğunu yazın lütfenYaa banada bakarmisiniz rica etsem
Daha erken 19.haftada hissettim ben ilkHadiya erkekler hareketli olurmuş derler ben hissetmiyorum bugün 17 oldum