• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet ne zaman belli oldu ve sonra değişti mi?

Merhaba kızlar bana da 14 haftada %90 erkek dedi doktorum kordonu ayırıyorum doppler ile bakıyorum kan akışına dedi evet yüzde 90 bişey var dedi erkek dedi değişme olabilir mi acaba sonrasında çok değişen kız görünün erkek çıkan erkek görünüp kız cikanlar var burda
Doppler ile bakınca eminlik daha da artıyor
Bende doppler ile bakılmamıştı

Bence senin kızın olacak ama 😀 alışveriş için biraz erken değil mi evet insan çok heyecanlı oluyor ama bence daha erken alışveriş için
Ya insan duramıyor almak istiyor 🥲 öyle poşet poşet değil tabi ama 1 tane 2 tane alası geliyor insanın

Valla yakın çevrem hala erkek olduğuna inanmıyor senin kızın olacak diyorlar 🤣🤣

onbirmayis onbirmayis Ben daha önce hamile kalmayı ne kadar çok istediğinizi okuyordum buralardan. Başlığı görüp konuyu sizin açtığınızı görünce çok sevindim. Bunu yazmak için geldim ☺️ Sağlıkla kucaklayın inşallah 🧿 hayırlı evlat olsun inşallah.

onbirmayis onbirmayis Ben daha önce hamile kalmayı ne kadar çok istediğinizi okuyordum buralardan. Başlığı görüp konuyu sizin açtığınızı görünce çok sevindim. Bunu yazmak için geldim ☺️ Sağlıkla kucaklayın inşallah 🧿 hayırlı evlat olsun inşallah.
Yaaa🥹 güzel kalbinizden öpüyorum 💜 çok mutlu oldum duygulandım gece gece🥹 Amin demek istiyorum Rabbim sizin de gönlünüzden ne geçiyorsa her ne istiyorsanız onu nasip etsin 😍🤲🏼♥️

Back