Cinsiyet belirleme ve cinsiyet tahmin yöntemlerinin hepsi denendi!!!

Ben kızımda adet bitiminden bir kaç gün sonra hamile kalmıstım, şimdi ise tam yumırtlama gününde (kasıklarım baya ağrıyordu yumurtlamadan dolayı) hamile kaldım oğlum olacak insallah 🙏🏻

Bayanlar ben 10 haftalık gebeyim doktorlara göre 13 haftalık 2 kızım var bu 3. Gebeligim tabiki gönül bu kez erkek istiyor ama sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun ama ben bu hamileligimi öyle bir planladım ki erkek bebek için tüm yöntemleri yaptım yumurtlama günü ilişki ayın tek sayılı günü çin takvimi Rus takvimi hangi ayda erkek diyorsa erkek bebek için beslenme diyeti uyguladık eşimle hamile kalmadan önce onun dışında ilişkiden sonra sağa yatma erkek bebek duası ilişkiden önce alkali duş ve alkali su ictik bir ay yani bu konuda ne kadar yöntem nekadar teori varsa bizde vucut buldu hamile kaldıktan sonrada tüm cinsiyet tahmin yöntemleri bize erkek diyor cumartesi günü doktor randevum var yüksek ihtimalle cinsiyeti belli olacak eğer bizde tutarsa bunlardan faydalanabilecek anne adayları olabilir bende bu heycanimi burada paylaşmak istedim tabiki herşey nasip rabbim ne derse o olur ama ne demişler izin Allah sebep kul...
Victoria beckham da yapmisti kizi icin yontemler nitekim tutmus olacak ki sonunda kizi oldu

Sizce cinsiyet nedir

Eklentiler

• 20190717_070533.jpg
    20190717_070533.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 440
  • 20190716_191555.jpg
    20190716_191555.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 397
X