- Konu Sahibi lovetwolove
Bu gün yumurtlama günüm akıntım geldi 48 saat sonra çatlar muhtemel sence bu geceyi değerlendirmeliymiyim kız bebek içinAmin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün yumurtlama günüm akıntım geldi 48 saat sonra çatlar muhtemel sence bu geceyi değerlendirmeliymiyim kız bebek içinAmin cnm
. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım çok sevindim adınaBen kızımda adet bitiminden bir kaç gün sonra hamile kalmıstım, şimdi ise tam yumırtlama gününde (kasıklarım baya ağrıyordu yumurtlamadan dolayı) hamile kaldım oğlum olacak insallah
Senin netleşti mi ogluş geliyo inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım çok sevindim adına
Victoria beckham da yapmisti kizi icin yontemler nitekim tutmus olacak ki sonunda kizi olduBayanlar ben 10 haftalık gebeyim doktorlara göre 13 haftalık 2 kızım var bu 3. Gebeligim tabiki gönül bu kez erkek istiyor ama sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun ama ben bu hamileligimi öyle bir planladım ki erkek bebek için tüm yöntemleri yaptım yumurtlama günü ilişki ayın tek sayılı günü çin takvimi Rus takvimi hangi ayda erkek diyorsa erkek bebek için beslenme diyeti uyguladık eşimle hamile kalmadan önce onun dışında ilişkiden sonra sağa yatma erkek bebek duası ilişkiden önce alkali duş ve alkali su ictik bir ay yani bu konuda ne kadar yöntem nekadar teori varsa bizde vucut buldu hamile kaldıktan sonrada tüm cinsiyet tahmin yöntemleri bize erkek diyor cumartesi günü doktor randevum var yüksek ihtimalle cinsiyeti belli olacak eğer bizde tutarsa bunlardan faydalanabilecek anne adayları olabilir bende bu heycanimi burada paylaşmak istedim tabiki herşey nasip rabbim ne derse o olur ama ne demişler izin Allah sebep kul...
O cinsiyet tercih li tüp Bebek yaptırdı diye biliyorum. Belki de karistirmisimdirVictoria beckham da yapmisti kizi icin yontemler nitekim tutmus olacak ki sonunda kizi oldu
Aaa bilemedm bnde ysillk yedigini fln fln okumstmO cinsiyet tercih li tüp Bebek yaptırdı diye biliyorum. Belki de karistirmisimdir
Yok canım temmuzda birdahaki randevum daha netlesmedi İkra oğlan diyor bakalımSenin netleşti mi ogluş geliyo inşallah
Bilmiyordum bunu demek ki var bir hikmeti bu yöntemlerin bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerVictoria beckham da yapmisti kizi icin yontemler nitekim tutmus olacak ki sonunda kizi oldu
Rabbim gonlunuze gore versinBilmiyordum bunu demek ki var bir hikmeti bu yöntemlerin bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
İkra oğlan diyorsa tamam dır inşallah CanımYok canım temmuzda birdahaki randevum daha netlesmedi İkra oğlan diyor bakalım
Amin rabbim cümle isteyen kullarına nasip etsin hersey bir yana rabbim bizlere ileride bizi utandirmiycak hayırlı merhametli evlatlar nasip etsin inşallahRabbim gonlunuze gore versin
İnşallah canım bakalım artık bekliycez gorcezİkra oğlan diyorsa tamam dır inşallah Canım
Erkek diyorumSizce cinsiyet nedir
Benim yumurtlama gunumu doktorum tespit etti bnde tek iliski ile dedigi gun iliski olduovulasyon günü ilişki nasıl olmuştu? piki gördükten ne kadar süre sonra , tek ilişki mi?