Cinsi Sapıkla evlenmişim...

Çoğu ilde nöbetler başlayalı çok oldu uygulamaya kondu sadece bazı ildeki hekimler protesto etti, benim olduğum yerde nöbetler başlayalı sanırım 9 ay kadar oluyor

nöbette kullanması palavra kendi odası bile olmuyor ki doktorların . boş hasta sedyelerinden birinde diğer hasta gelene kadar uyuyoruz .

Nasil yani gece nobetimi var sizin bulunduğunuz şehirdeki sağlık ocaklarında?
Çoğu ilde nöbetler başlayalı çok oldu uygulamaya kondu sadece bazı ildeki hekimler protesto etti, benim olduğum yerde nöbetler başlayalı sanırım 9 ay kadar oluyor

telefonlarin dis yuzeyleri oluyor ya,kimisi cicili bicili kimisi siyah filan..telefon kutusundan kasti o konu sahibinin..

ne adamlar var yahu allahım korusunya iyiki anlamışsnız çok geçmiş olsun hakkınızda hayrlısı olsun inş

oncelikle gecmis olsun.birakin allah askina altinlari sizin dusunmeniz gereken daha onemli konular var.sizden once yaptiklari icin bir sey yapmaniz pek mantikli gibi gorunmuyor neden avukatiniza danisip hukuki yollar kapsaminda size de zarar vermeyecek sekilde kimligini ifsa etmiyorsunuz belki onunla ayni sehirde yasiyoruz belki icimizden biri yarin ona muayene olmaya gidecek

Kendisi telefonumdan kayıtlarımı gizli aldı diye şikayette bulunursa ceza bile alabilirsiniz bu arada, bir avukata danışın bence de..
Evli insanlarda suç kapsamına girmiyo bildiğim kadariyla. Yani eşinizin herseyini kariştırabilirsiniz aleyhinizde kullanamaz

Yuh ... Ya artık öyle bir hal aldı ki , tecavüzcüyle , sapıkla , katiller le kafelerde yüz yüze oturup anlamaz hatta evlenir olduk. Eskiden böyle değildi kötü insanlar gizlenirdi.... İnanılır gibi değil hemen flas belleğe atın ve eşyaları toplayıp çıkın evden yerinizi söylemeyin ve dava açın hemen !

canım okurken midem kalktı resmen o sd kartın senin eline geçmesi de allahın işi diyorum artık bu arada eşine bir şey söylemeden evvel muhakkak avukatına danış allah yardımcın olsun inanıyorum ki tereyağından kıl çeker gibi hallolacak işin..........

Yalnız bu adam bipolar diyorsunuz..Yani çok da sağlıklı biri değil..Bence böyle altın maltın derdine girmeyin..Temiz bi şekilde sıyrılmaya bakın..
Adamda her yol var..Çamuru size sıçramasın..Elindeki kayıtlarınızı almaya bakın..Ayrılın kurtulun, uğraşmayın,kendi çamuru içinde kalsın..

o konusmalarin hicbirini dinleyemedim.. o kadar sapikca ki.. kaydetmesi.. saklamasi.. hayatimda kesinlikle ciddi biri olmadi diye yeminler etmesi.. ve en kotusu annemin 20 yillik arkadasinin oglu olmasi.. insAllah hersey lehime olur.. cevresinde o kadar cok seveni var ki.. bipolar kisilik.. bilseler yuzune bakmazlar.. Allah a havale ediyorum..

Şöyle ki o arsivine daha ulasmam imkansiz... kullanirsa hakkinda suç duyurusunda bulunurum.. suan tedbir karari var evime arabama konutuma 100m yaklasamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…