- 30 Nisan 2014
- 2.654
- 9.817
- 358
Aynı şeyi yazacaktım şimdiBöyle bir başlık açan kadının nickinin "nympho" olması?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi yazacaktım şimdiBöyle bir başlık açan kadının nickinin "nympho" olması?
bu suc teskil eder.. dr kimligi tehlikeye girer.. su teldeki kizi bulma cabasindayim.. eger onu bulursam meslekten ihraç edilireşin ikinizin sevişme videosunu sana karşıda kullanabilir.internete yayacağım felan der.Herşey beklenir baksana
tamam adamin kimligi tehlikeye girsin onu mu koruyorsunuz basina bir sey gelmesin isine devam mi etsin istiyorsunuz ama kizin meslekten ihrac edilmesinde sorun yok siz intikami eski esinizden degil bayandan aliyorsunuz farkinda misiniz?bu suc teskil eder.. dr kimligi tehlikeye girer.. su teldeki kizi bulma cabasindayim.. eger onu bulursam meslekten ihraç edilir
bilmiyorum nasil yorumladiniz.. kizdan ohrac edilmesini istemiyorum ki.. kiz konusursa meslekten ihrac edilir...niye o sapigi koruyayim.. nasil bir yorumlama sizinkisitamam adamin kimligi tehlikeye girsin onu mu koruyorsunuz basina bir sey gelmesin isine devam mi etsin istiyorsunuz ama kizin meslekten ihrac edilmesinde sorun yok siz intikami eski esinizden degil bayandan aliyorsunuz farkinda misiniz?
ben kizi meslekten ihrac edilmesini istediginiz seklinde algiladim.her sey hukuki olarak sonuclandiktan sonra adamin gorev yaptigi yeri paylasirsaniz cok iyi olur.bilmiyorum nasil yorumladiniz.. kizdan ohrac edilmesini istemiyorum ki.. kiz konusursa meslekten ihrac edilir...niye o sapigi koruyayim.. nasil bir yorumlama sizinkisi
sanirim yakin cevrenizde dr yok ben normal olanina rastlamadim yada bana rast gelmedi.. gunde 8 saat dert dinlemek herkesin psikolojisini etkiler sanirim..bana en normal gelen bu adamdi bu da sapik cikti..
elbette karalamak olmaz..benim tanidigim diyorum zaten..oldu bütün doktorları sapık ilan edelim o zaman.yapmayın Allah aşkına siz manyağına denk geldiniz diye bi mesleğin çalışanlarını karalamayın
ben kizi meslekten ihrac edilmesini istediginiz seklinde algiladim.her sey hukuki olarak sonuclandiktan sonra adamin gorev yaptigi yeri paylasirsaniz cok iyi olur.
Arşiv miŞöyle ki o arsivine daha ulasmam imkansiz... kullanirsa hakkinda suç duyurusunda bulunurum.. suan tedbir karari var evime arabama konutuma 100m yaklasamaz
ogullari melek.. ailece hastalar.. zaten boyle ruhsal hastaliklar genetiktir ya aynen oyle.. dusunun 3 yasindaki cocuk antidepresan kullanio saat 7 de uyutuyorlar cocugu...ailem full destek Allah onlardan binlerce kez razi olsun..ailenin bunlardan haberi varmi ?
Onlar ne diyor ?
Annenin arkadasiymis kayinvaliden, onlardan ses soluk yok mu ?
bence arsivi var.. playboy amblemli herseyi hafiza kartinda..Arşiv mi