• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

bence arsivi var.. playboy amblemli herseyi hafiza kartinda..
şoktayım..bu adam öncesinde kendini o kadar temiz pak nasıl gösterebilmiş!!
evlenmeden önce hiçmi şüpheli davranışları yoktu..
İşin kötüsü bence ahlak kavramı olmayan bütün erkekler telefonda konuşarak bu iğrençliği yapıyorlar...
Şükürki kurtulmuşsun.ama meslekten atılması gibi bi durumda sana saracağından başka kötülükler yapacağından şüpheliyim..
Çok bulaşmadan kurtul bence.

Para pul bir yana.
Çalışmayı seven adam her türlü çalışıp bakar evine. Doğru dürüst, vicdanlı ve karakteri oturmuş insanlarla karşılaştırsın Rabbim herkesi.

Konu sahibi adına çok üzüldüm. Kötü bir tecrübe edinmiş evlilikte.

Esinizi ne doktoru hangi hastanede paylasmalisiniz bence.
hakkimda suç duyurusunda bulunur yoksa bende o sapigin temiz insanlara fantezi kurarak bakmasini istemem.. yaa o kadar hasta beklerdi nobetlerde o benle telde konusmaktan bakmazdi.. gec giderdi.. ben artik kizardim teli kapatiyorum diye...

Telefon kutusu ne onu anlamıyoruz zaten. Bir çok kişi de sormuş. Bi sen biliyosun bu kutu ne :KK70: hiç öyle bi tabir duymadım ki ben..

yani yanlış anlama. Sadece bilmediğim için soruyorum. Yalan söylediğini düşünmüyorum

yav arkadaş yeni telefon aldığınızda mağazadan size içinde kulaklığı bataryası kullanma kılavuzu olan bi kutuyla teslim etmiyolarmı bu kutu o işte. ne zor oldu anlamanız

telefonlarin dis yuzeyleri oluyor ya,kimisi cicili bicili kimisi siyah filan..telefon kutusundan kasti o konu sahibinin..
Yok o değilmiş, telefonu satın aldığımız zaman bi kutu içinde veriliyor ya, oymuş. o kutunun içinden hafıza kartı çıkmış eşinin

Çok geçmiş olsun şimdiden, kendisinden kolaylıkla kurtulmanı diliyorum..

Aci bir tecrube ancak bakis aciniz cok guzel ya daha gec anlasaydim demissiniz bu sekildr devam edin kurtulmaniz an meselesi artik ins en yakin zamanda

Aci bir tecrube ancak bakis aciniz cok guzel ya daha gec anlasaydim demissiniz bu sekildr devam edin kurtulmaniz an meselesi artik ins en yakin zamanda
Maalesef bosanmak evlenmek kadar kolay degil..kimbilir ne kadar sürecek.. simdi farkli sehirlerdeyiz ayriyiz birde soyadindan kurtulsam..

şoktayım..bu adam öncesinde kendini o kadar temiz pak nasıl gösterebilmiş!!
evlenmeden önce hiçmi şüpheli davranışları yoktu..
İşin kötüsü bence ahlak kavramı olmayan bütün erkekler telefonda konuşarak bu iğrençliği yapıyorlar...
Şükürki kurtulmuşsun.ama meslekten atılması gibi bi durumda sana saracağından başka kötülükler yapacağından şüpheliyim..
Çok bulaşmadan kurtul bence.
Canim imamhatipli, babasi din kulturu ahlak bilgisi hocasi ve kendi yakin gecmiste Ümre ye gitmis.. adam yapmadim diye yemin ediyor dusunsene.. yani Allah korkush vardir diye dusunuyorsun ve guveniyorsun.. asiri asiri asiri kiskancti herseyden suphe eden paranoyakti yani bu tarz sapiklik yapmasi degil bitiren hayatimi cehenneme cevirmesi..Allah a havale ediyorum..

hakkimda suç duyurusunda bulunur yoksa bende o sapigin temiz insanlara fantezi kurarak bakmasini istemem.. yaa o kadar hasta beklerdi nobetlerde o benle telde konusmaktan bakmazdi.. gec giderdi.. ben artik kizardim teli kapatiyorum diye...
çoğu kadın kadın doğum için erkek doktora gitmiyor.haklılar bitaraftan her nekadar doktordur denilsede kadın erkek ilişkisi sonuçta.eşiniz kadın doğumcudur diye söylemedim.yanlış anlasılmasın

Canim imamhatipli, babasi din kulturu ahlak bilgisi hocasi ve kendi yakin gecmiste Ümre ye gitmis.. adam yapmadim diye yemin ediyor dusunsene.. yani Allah korkush vardir diye dusunuyorsun ve guveniyorsun.. asiri asiri asiri kiskancti herseyden suphe eden paranoyakti yani bu tarz sapiklik yapmasi degil bitiren hayatimi cehenneme cevirmesi..Allah a havale ediyorum..
Artık şu din kültürü hocalığını,umreyi falan bi tarafa bırakın lütfen..Sürekli bundan bahsetmeyin..Adam herşeyden önce bipolar,bu durumda yemin etmesininde hiç bi anlamı yok..Bi bakmışsın hacca gider bi bakmışsın tam tersi bir yere, çünkü hasta ve belli ki ilerlemiş..
Açıkçası, hasta olduğunu öğrendikten sonra yaptığı şeyler beni şoklara sokacak kadar şaşırtmadı..

Artık şu din kültürü hocalığını,umreyi falan bi tarafa bırakın lütfen..Sürekli bundan bahsetmeyin..Adam herşeyden önce bipolar,bu durumda yemin etmesininde hiç bi anlamı yok..Bi bakmışsın hacca gider bi bakmışsın tam tersi bir yere, çünkü hasta ve belli ki ilerlemiş..
Açıkçası, hasta olduğunu öğrendikten sonra yaptığı şeyler beni şoklara sokacak kadar şaşırtmadı..
maalesef bipolar oldugu alninda yazmiyordu. yakinina girmeden anlamiyorsunuz.. sadece bahsettigim seyler size fikir veriyor ve dinin ahlaki guzellestirdigi fikri size hakim oluyor.. en azindan bende oyle..oysa 10 cumlesinden 8 i yalan ve seks bagimlisi bir adam. Ozcan deniz in twitinde paylastigi erkek profili ha ek olarak dr.. daha bir trajik kiliyor bu durumu.

maalesef bipolar oldugu alninda yazmiyordu. yakinina girmeden anlamiyorsunuz.. sadece bahsettigim seyler size fikir veriyor ve dinin ahlaki guzellestirdigi fikri size hakim oluyor.. en azindan bende oyle..oysa 10 cumlesinden 8 i yalan ve seks bagimlisi bir adam. Ozcan deniz in twitinde paylastigi erkek profili ha ek olarak dr.. daha bir trajik kiliyor bu durumu.
Bunu anlayamadım?

ozcan deniz in gundem yaratan bi twiti varya ondan bahsettim. "....kitap okumaz sinemaya gitmez elinde sigara eli seyinde akli kari kizda..." bunun gibi seylerle turk erkegini betimlemis..
Hımm..Ben cahilim o konularda anlamadım o yüzden..
Neyse şükür ki geç olmadan farkına varıp,sıyrıldınız,kurtuldunuz..Bu başlı başına bi mutluluk sebebi zaten..Sadaka falan verin bence..

sizin kelimeleriniz, üzerine ısrarla basarak belirttiğiniz cümleleriniz bende sizin fake biri olduğunuz izlenimini uyandırdı.
bana hiç samimi gelmiyorsunuz ve dahi erkek üye olma ihtimaliniz yüksek.

sizin kelimeleriniz, üzerine ısrarla basarak belirttiğiniz cümleleriniz bende sizin fake biri olduğunuz izlenimini uyandırdı.
bana hiç samimi gelmiyorsunuz ve dahi erkek üye olma ihtimaliniz yüksek.
Neye inanmak isterseniz ona inanin.. daha onceki konuma da bakabilirsiniz. bence buna inanmak istemeyen tavrinizla siz bir erkeksiniz.

Back