• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

Mesleğinin böyle şeyler yapmasıyla alakası yok :) çok kişi biliyorum malesef bundan daha akıl dışı şeyler yapan.
Bence kurtulduğuna şükret. Allah vermesin. Kızcağıza da üzüldüm. Nasıl bi kompleksi varsa artık. Allah ıslah etsin

Ben eski esimden ayrildiktan sonra fark ettim olaylarin ic yuzunu.. megerse kendisi subyancinin tekiymis.. kendimden utandim be boyle biriyle evlilik yaptigim icin.. simdi bakiyorumda hayatini oyle bir yonlendirmiski camurdan gorunmez hale gelmis.. migdem kaldirmiyo artik.. lanet olsun diyorum boylelerine

Mesleğinin böyle şeyler yapmayla çok alakası var hatta müsait ciddi kişilik bozukluklarını sergileyen bir sapıklı var adamın ....

Kanun dışı yolla elde edilmiş kanıtlar mahkemede delil olarak kullanılamaz.Hatta ses kayıtlarının daha özel bir durumu var diye biliyorum.Sesini kaydettiğiniz kişinin rızası olması gerekiyor kullanılabilmesi için.
Allah sizi kurtarmış erkenden elinden dediğiniz gibi çok geçmiş olsun:KK43:

Back
X