• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

Aile hekimleri ne zamandır gece nobete kaliyor? Boyle bir yasa çıktı ama henüz uygulamaya geçmedi diye biliyorum. Uygulamaya geçtiyse de ancak on yada onbeş gün anca olmuştur uygulama başladığı henüz çok yeni bir karar çünkü. Gece izleyecekmis ya nobetteyken sizinle olan videoları anlayamadım???

Çoğu ilde nöbetler başlayalı çok oldu uygulamaya kondu sadece bazı ildeki hekimler protesto etti, benim olduğum yerde nöbetler başlayalı sanırım 9 ay kadar oluyor

Nasil yani gece nobetimi var sizin bulunduğunuz şehirdeki sağlık ocaklarında?
Çoğu ilde nöbetler başlayalı çok oldu uygulamaya kondu sadece bazı ildeki hekimler protesto etti, benim olduğum yerde nöbetler başlayalı sanırım 9 ay kadar oluyor

Telefon kutusu ne onu anlamıyoruz zaten. Bir çok kişi de sormuş. Bi sen biliyosun bu kutu ne :KK70: hiç öyle bi tabir duymadım ki ben..

yani yanlış anlama. Sadece bilmediğim için soruyorum. Yalan söylediğini düşünmüyorum

telefonlarin dis yuzeyleri oluyor ya,kimisi cicili bicili kimisi siyah filan..telefon kutusundan kasti o konu sahibinin..

ne adamlar var yahu allahım korusunya iyiki anlamışsnız çok geçmiş olsun hakkınızda hayrlısı olsun inş

soyle bir durum var dugundeki tum altinlar onda ve bana iftira atiyor altinlar bendeymis....bu kadar hayalkirikliginin bir bedeli olmali.. rezil olmali o insan.. maddi anlamda tahayyul edemedeyecegin kadar cimri.. cani acisin istiyorum.. sut liman bir bosanmada temiz kalir ismi.. bilsin millet.. ben onun yasadigi sehirden kmlerce uzaktayim.. pisliginde bogulsun.. rezil herif..
oncelikle gecmis olsun.birakin allah askina altinlari sizin dusunmeniz gereken daha onemli konular var.sizden once yaptiklari icin bir sey yapmaniz pek mantikli gibi gorunmuyor neden avukatiniza danisip hukuki yollar kapsaminda size de zarar vermeyecek sekilde kimligini ifsa etmiyorsunuz belki onunla ayni sehirde yasiyoruz belki icimizden biri yarin ona muayene olmaya gidecek

Kendisi telefonumdan kayıtlarımı gizli aldı diye şikayette bulunursa ceza bile alabilirsiniz bu arada, bir avukata danışın bence de..
Evli insanlarda suç kapsamına girmiyo bildiğim kadariyla. Yani eşinizin herseyini kariştırabilirsiniz aleyhinizde kullanamaz

Yuh ... Ya artık öyle bir hal aldı ki , tecavüzcüyle , sapıkla , katiller le kafelerde yüz yüze oturup anlamaz hatta evlenir olduk. Eskiden böyle değildi kötü insanlar gizlenirdi.... İnanılır gibi değil hemen flas belleğe atın ve eşyaları toplayıp çıkın evden yerinizi söylemeyin ve dava açın hemen !

Daha önceki konumdan cok yeni evli oldugumu asiri kuskancligi siddeti hakareti kufuru yuzunden bosanma karari aldigimi bilen bilir... ancak son olayla bende travma etkisi yaratti.. kendisi dr ve cok kuz arkadasi oldugunu soyleyen ancak sürekli itibardan, kendisinin cok temiz oldugundan bunun icin yeminler eden, kimseye cinsi anlamda kati suretle bir yakinligi olmadigini soyleyen, kimseye evlenme vaadinde bulunmadigini soyleyen adama inanmis benimde oyle oldugumu zaten bildiginden bak ben diger adamlar gibi degilim modunda gezen bu mahlukatla evlendim.. sonrasinda normal olmadigini farkedip bosanma dilekcemi verdim..evden esyalarimi toplarken ayni model cep telefonunu kullaniyorduk yanlislikla onun cep telini almisim.. ve eve geldigimde icinde bir sd kart oldugunu farkettim cep telime takip baktim once farkli farkli kizlarin fotolarini gordum sonra sarkilarina bakmak aklima geldi birde ne duyayim bir kizla yasadiklari cinsel munasebetleri kizdan habersiz kaydetmis hemde konuyu kendisi aciyor.. oyle seyler yasamislar ki akliniza gelen her turlu cinsel iliskiye girmisler o pis herif surekli kufur ediyor kiz buna kocacim diyor bu ona karicim diyor.. pis herif telde boşaliyor... ve bunlari kaydetme amacinin kizi tehdit etme oldugunu farketmem daha cok midemi bulandirdi.. Nasil bir sapikliktir.. Nasil beni kandirmiş.. kiskancliginin arkasindaki sebep kendi gecmisindeki pisliklermis... Allahim birde dr.. hastalarina aciyorum..Allah beni kandirmasina izin vermedi.. kendi hazirladigi tuzaga dustu.. simdi o kayitlar avukatimda.. anlasmali bosanma icin belki bu kayitlari dinleyip utanir razi olur.. gerci bu adamin utanmasi yok.. 1. Neden yalan soyledi 2. neden kizla ozellikle bu konulari acip kizin sesini kaydetti 3. neden hala sakliyordu... hepsinin cevabi tek kelime: sapık !
canım okurken midem kalktı resmen o sd kartın senin eline geçmesi de allahın işi diyorum artık bu arada eşine bir şey söylemeden evvel muhakkak avukatına danış allah yardımcın olsun inanıyorum ki tereyağından kıl çeker gibi hallolacak işin..........

Yalnız bu adam bipolar diyorsunuz..Yani çok da sağlıklı biri değil..Bence böyle altın maltın derdine girmeyin..Temiz bi şekilde sıyrılmaya bakın..
Adamda her yol var..Çamuru size sıçramasın..Elindeki kayıtlarınızı almaya bakın..Ayrılın kurtulun, uğraşmayın,kendi çamuru içinde kalsın..

canım okurken midem kalktı resmen o sd kartın senin eline geçmesi de allahın işi diyorum artık bu arada eşine bir şey söylemeden evvel muhakkak avukatına danış allah yardımcın olsun inanıyorum ki tereyağından kıl çeker gibi hallolacak işin..........
o konusmalarin hicbirini dinleyemedim.. o kadar sapikca ki.. kaydetmesi.. saklamasi.. hayatimda kesinlikle ciddi biri olmadi diye yeminler etmesi.. ve en kotusu annemin 20 yillik arkadasinin oglu olmasi.. insAllah hersey lehime olur.. cevresinde o kadar cok seveni var ki.. bipolar kisilik.. bilseler yuzune bakmazlar.. Allah a havale ediyorum..

Yalnız bu adam bipolar diyorsunuz..Yani çok da sağlıklı biri değil..Bence böyle altın maltın derdine girmeyin..Temiz bi şekilde sıyrılmaya bakın..
Adamda her yol var..Çamuru size sıçramasın..Elindeki kayıtlarınızı almaya bakın..Ayrılın kurtulun, uğraşmayın,kendi çamuru içinde kalsın..
Şöyle ki o arsivine daha ulasmam imkansiz... kullanirsa hakkinda suç duyurusunda bulunurum.. suan tedbir karari var evime arabama konutuma 100m yaklasamaz

Back