• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

soyle bir durum var dugundeki tum altinlar onda ve bana iftira atiyor altinlar bendeymis....bu kadar hayalkirikliginin bir bedeli olmali.. rezil olmali o insan.. maddi anlamda tahayyul edemedeyecegin kadar cimri.. cani acisin istiyorum.. sut liman bir bosanmada temiz kalir ismi.. bilsin millet.. ben onun yasadigi sehirden kmlerce uzaktayim.. pisliginde bogulsun.. rezil herif..
Bence sadece altınların sizde olmadığını kanıtlayın..
Çünkü karşınızda psikolojisi manyak bir adam var...
Bu kadar üstüne giderseniz bir #özgecanAslan vakası daha yaşanır ben size söylim.
En iyisi Allah'a havale etmek.
Ben sonra önüme ve huzuruma bakarım....

insan artık babasına bile güvenemezken sizin videolarınızı çekmesine, izin vermeniz gerçekten cesaret işi... adam sapık avukatınızla görüşün elindeki videolarınızı alın bari... çok çok geçmiş olsun..

Siz karı koca birbirinizi videoya alabilirsiniz ama bunları nöbette kullanıcam da ne demek lütfen cewaplar mısınız?
Nöbetteyken eşini özleyecek ya hasret giderecek işte. :KK57:
Hastalar bu kişiliğe emanet durumdayken üstelik.
Allah konu sahibinin ve o adamla temas hainde olanların yardımcısı olsun.

Nöbetteyken eşini özleyecek ya hasret giderecek işte. :KK57:
Hastalar bu kişiliğe emanet durumdayken üstelik.
Allah konu sahibinin ve o adamla temas hainde olanların yardımcısı olsun.
Tatlım işin boyutu biraz farklı artık bence, konu sahibi onunla ewli olduğu esnada yapmamış bunları.
ONDAN ÖNCE yapılmış bişi..
Yapılan yalnışş ama konu sahibi ona çok acı çektirdiği için geçmişte yaptıkları sapıklıkları mahkemeye sunma niyetinde.... Rezil olsun diye, bir nevi intikam almak...!!

Ohaaa hemen yakani kurtar bacim pislik allah belasını versin midem bulandı ya

Bu kayıtları alırken telefonda mı konuşuyorlarmış yoksa bizzat fiili yaparken mi ses kaydı yapmış?
İkisi de ayrı iğrenç gerçi.
Kayıtları savcılığa ver, bu ne pislik ya.

Tatlım işin boyutu biraz farklı artık bence, konu sahibi onunla ewli olduğu esnada yapmamış bunları.
ONDAN ÖNCE yapılmış bişi..
Yapılan yalnışş ama konu sahibi ona çok acı çektirdiği için geçmişte yaptıkları sapıklıkları mahkemeye sunma niyetinde.... Rezil olsun diye, bir nevi intikam almak...!!

Bu kayıtlar falan evlilik öncesine mi aitmiş ben yanlış anladım galiba konuyu?

Bu kayıtlar falan evlilik öncesine mi aitmiş ben yanlış anladım galiba konuyu?
Aynen ewlilikten önce.... Aldatma yok...
Konu sahibi çok acı çekmiş, rezil olması için intikam almak için geçmişte yaptığı bu sapıklıkları mahkemeye sunmak istiyor...

Anladım.
En azından aldatma olmadığına sevindim.
Konu sahibi geçmişte yaşanan bu sapıklığı hazmedemediği için ve ayrıca onlarında karı koca aralarında özel videoları olduğu için ve ve kocası kendisine bu 40 günlük ewlilikleri esnasında çok fazla acı çektirdiği için onun bir nevi rezil etmek canını yakmak istiyor..... Durum bu!!

Konu sahibi geçmişte yaşanan bu sapıklığı hazmedemediği için ve ayrıca onlarında karı koca aralarında özel videoları olduğu için ve ve kocası kendisine bu 40 günlük ewlilikleri esnasında çok fazla acı çektirdiği için onun bir nevi rezil etmek canını yakmak istiyor..... Durum bu!!

Bir de kendi videoları var...
Allah akıl fikir versin bu adama.

Bir de kendi videoları var...
Allah akıl fikir versin bu adama.
Yaa karı koca arasında olur..

Adı üstünde "karı-koca" onların mahremi kimse karışamaz buna...

Ama öyle bir devirdeyiz ki, artık kocanla bile sewişirken ona güvenip güvenmeyeceğin konusunda tereddütler yaşıyorsun...

Allah doğru insanla ve Allah korkusu olan kişilerle karşılaştırsın ...

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Şansınız varmış ki çok başlarda farketmişsiniz.
Evden ayrılmadan önce heryeri didik didik edip sizin de bir takım görüntülerinizin olup olmadığını kontrol edin.
Elinizden geleni de ardınıza koymadan boşanma sürecini tamamlayın.

Back