• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

Canim arkadaşım çok geçmiş olsun, gayet aklı başında olgun bir kadınsin. Eminim ki üzülüp kendini harap etmiyorsundur. Sadaka bile vermelisn böyle bi rezillikten kurtuldugun için, arkadaşların aksine ben görüntüler ve videolar adına korku hissetmedim senin adına. Rabbimin sevgili kuluyMuşsun, açmış gözünü en başında. Böyle bir pislik yapmasa bile allahm fırsat vermeyecektir. Çok dua et. Ve sevgili arkadaşlar tuhaf tuhaf yok kutu yok telefon soruyorsun, asıl sorun bu mu yani, almasn mı telefonun garantisini, ya da anlamadiysan aç baştan oku yada hiç sorma.

Yaa karı koca arasında olur..

Adı üstünde "karı-koca" onların mahremi kimse karışamaz buna...

Ama öyle bir devirdeyiz ki, artık kocanla bile sewişirken ona güvenip güvenmeyeceğin konusunda tereddütler yaşıyorsun...

Allah doğru insanla ve Allah korkusu olan kişilerle karşılaştırsın ...

Bence olmamalı tam da bu sebepten olmamalı yani.
İnsan ilerisini de düşünmeli. Bir şey olursa aleyhime kullanılır mı diye.
Artık öyle bir devirdeyiz ki senin de dediğin gibi kocanı bırak babana güvenemiyorsun.
Amin Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Son düzenleme:
Canim arkadaşım çok geçmiş olsun, gayet aklı başında olgun bir kadınsin. Eminim ki üzülüp kendini harap etmiyorsundur. Sadaka bile vermelisn böyle bi rezillikten kurtuldugun için, arkadaşların aksine ben görüntüler ve videolar adına korku hissetmedim senin adına. Rabbimin sevgili kuluyMuşsun, açmış gözünü en başında. Böyle bir pislik yapmasa bile allahm fırsat vermeyecektir. Çok dua et. Ve sevgili arkadaşlar tuhaf tuhaf yok kutu yok telefon soruyorsun, asıl sorun bu mu yani, almasn mı telefonun garantisini, ya da anlamadiysan aç baştan oku yada hiç sorma.
Çok tesekkur ediyorum yorumun icin , Allah razi olsun :) Binlerce şükür olsun ne isyan ediyorum ne de kendimi harap ediyorum. Derdi veren güzel.. binlerce şükür olsun ki Rabbim yardim etti de gördüm gercek yuzünu. Aileme ne kadar dua etsem az iyiki okuttular bu donemimde o kadar cok destekler ki bana maddi anlamda.. ya işim olmasaydi ya ailem destek olmasaydi.. bu sapikla yasamak zorunda kalacaktim. Çok şukur bin şukur.

Çok tesekkur ediyorum yorumun icin , Allah razi olsun :) Binlerce şükür olsun ne isyan ediyorum ne de kendimi harap ediyorum. Derdi veren güzel.. binlerce şükür olsun ki Rabbim yardim etti de gördüm gercek yuzünu. Aileme ne kadar dua etsem az iyiki okuttular bu donemimde o kadar cok destekler ki bana maddi anlamda.. ya işim olmasaydi ya ailem destek olmasaydi.. bu sapikla yasamak zorunda kalacaktim. Çok şukur bin şukur.

Aynen canım çok şükür bu günumuze. Kesinlikle kadının eğitimli olmasi şart. Mesleği elinde olsun da canı isterse çalışsn istemezse çalışmasn yine. Altınlarin da canı cehenneme. Zaten sen avukatına bütün herseyi anlattın, ne istediğini biliyor. Maddi zarar adına dener o şansını, olur yada olmaz gerisi teferruat, sen hiç mi hiç düşünme. Yapman gerekeni çok güzel yapmışsn. Başın dik ve güçlü durmalısn. Biz kadınlara bu yakışır. Çok öpüyorum seni.

Aynen canım çok şükür bu günumuze. Kesinlikle kadının eğitimli olmasi şart. Mesleği elinde olsun da canı isterse çalışsn istemezse çalışmasn yine. Altınlarin da canı cehenneme. Zaten sen avukatına bütün herseyi anlattın, ne istediğini biliyor. Maddi zarar adına dener o şansını, olur yada olmaz gerisi teferruat, sen hiç mi hiç düşünme. Yapman gerekeni çok güzel yapmışsn. Başın dik ve güçlü durmalısn. Biz kadınlara bu yakışır. Çok öpüyorum seni.
insAllah canim Rabbim yardimcim olsun.sende bebegini kucagina saglikli sihhatli tum uzuvlari yerli yerinde alirsin insAllah :) operim ikinizi (:

Bu konu için ve genel olarak hayatta karşımıza çıkan insanlarda,birisi eğer bir konuda çok konuşuyorsa vardır bir gocuntusu.Yada hiç konuşmaz içden pazarlıklıdır

Daha önceki konumdan cok yeni evli oldugumu asiri kuskancligi siddeti hakareti kufuru yuzunden bosanma karari aldigimi bilen bilir... ancak son olayla bende travma etkisi yaratti.. kendisi dr ve cok kuz arkadasi oldugunu soyleyen ancak sürekli itibardan, kendisinin cok temiz oldugundan bunun icin yeminler eden, kimseye cinsi anlamda kati suretle bir yakinligi olmadigini soyleyen, kimseye evlenme vaadinde bulunmadigini soyleyen adama inanmis benimde oyle oldugumu zaten bildiginden bak ben diger adamlar gibi degilim modunda gezen bu mahlukatla evlendim.. sonrasinda normal olmadigini farkedip bosanma dilekcemi verdim..evden esyalarimi toplarken ayni model cep telefonunu kullaniyorduk yanlislikla onun cep telini almisim.. ve eve geldigimde icinde bir sd kart oldugunu farkettim cep telime takip baktim once farkli farkli kizlarin fotolarini gordum sonra sarkilarina bakmak aklima geldi birde ne duyayim bir kizla yasadiklari cinsel munasebetleri kizdan habersiz kaydetmis hemde konuyu kendisi aciyor.. oyle seyler yasamislar ki akliniza gelen her turlu cinsel iliskiye girmisler o pis herif surekli kufur ediyor kiz buna kocacim diyor bu ona karicim diyor.. pis herif telde boşaliyor... ve bunlari kaydetme amacinin kizi tehdit etme oldugunu farketmem daha cok midemi bulandirdi.. Nasil bir sapikliktir.. Nasil beni kandirmiş.. kiskancliginin arkasindaki sebep kendi gecmisindeki pisliklermis... Allahim birde dr.. hastalarina aciyorum..Allah beni kandirmasina izin vermedi.. kendi hazirladigi tuzaga dustu.. simdi o kayitlar avukatimda.. anlasmali bosanma icin belki bu kayitlari dinleyip utanir razi olur.. gerci bu adamin utanmasi yok.. 1. Neden yalan soyledi 2. neden kizla ozellikle bu konulari acip kizin sesini kaydetti 3. neden hala sakliyordu... hepsinin cevabi tek kelime: sapık !

Bunları ilk önce eşinle konuşmadın mı?..

Aynı telefonu kullanıp onun telefonunu alıp gitmen inanılmaz bir tesadüf. En azından aynı telefonu kullanıyor olduğunuzu bildiğin için bir ekran resmine bakar insan diye düşünüyorum.

Aile hekimleri ne zamandır gece nobete kaliyor? Boyle bir yasa çıktı ama henüz uygulamaya geçmedi diye biliyorum. Uygulamaya geçtiyse de ancak on yada onbeş gün anca olmuştur uygulama başladığı henüz çok yeni bir karar çünkü. Gece izleyecekmis ya nobetteyken sizinle olan videoları anlayamadım???

Ciddi olamazsınız böyle bir adamla mı evlendiniz o_O üstelik bu adam dr :KK57: yani belki bizlerde onun hastası olduk ya da hastasıyız çok sinirlerim bozuldu :KK11: umarım bir an evvel onu rezil eder ayrılırsınız :KK34:

Aile hekimleri ne zamandır gece nobete kaliyor? Boyle bir yasa çıktı ama henüz uygulamaya geçmedi diye biliyorum. Uygulamaya geçtiyse de ancak on yada onbeş gün anca olmuştur uygulama başladığı henüz çok yeni bir karar çünkü. Gece izleyecekmis ya nobetteyken sizinle olan videoları anlayamadım???
entegre hastanelerde nobete kaliyorlar hatta o sahis yaklasik 3 senedir nobet tutuyor.

Sapiga bak ya izle izle videoları gelen acil hastalara müdahale et sonra o sapık haldeyken. Ucuz kurtulmussun erken ogrenmissin gerçek yüzünü dua et. Altın maltin da bırak sadakan olsun pislige. Anlaşmalı bosan kurtul derim en kolay yoldan.
entegre hastanelerde nobete kaliyorlar hatta o sahis yaklasik 3 senedir nobet tutuyor.

açıkçası ben videoya çekicem nöbette kullanırım demesinde

art niyet aramayıp izin vermenize çok şaşırdım ya:KK57:

eşinse eşin videoya almak nedir nahmarem görüntüleri ya başka birinin eline geçerse diye hiç mi düşünmediniz
Bana da bu acayip anlamsız geldi. Sonradan izlemek nedir ya. Böyle saçmalık olur mu? Böyle bir şeye izin verilir mi?Dijital ortam, giren bir virüs bile o dosyayı istemediğiniz şekilde kullanıp yayabilir.
O doktorun adını bilebilsek keşke. Yasalar böyle pislikleri ifşa etse de bir nebze korusak kendimizi.

Bravo sen de kendini baya iyi ifade ediyorsun.
Kadincagiz sayfalardir kendini anlatmaktan yorulmustur siz de anlayisli olun biraz. Herkes ayni seyleri sormus koNuyu okumadan. Telefon degil telefon kutulari karismis.

Dipçe: telefon kutusu, telefonu satin aldigimizda icinde bulundugu kutu. Garanti belgesi, kulaklik vb seylerin oldugu kutu yani.

Bana da bu acayip anlamsız geldi. Sonradan izlemek nedir ya. Böyle saçmalık olur mu? Böyle bir şeye izin verilir mi?Dijital ortam, giren bir virüs bile o dosyayı istemediğiniz şekilde kullanıp yayabilir.
O doktorun adını bilebilsek keşke. Yasalar böyle pislikleri ifşa etse de bir nebze korusak kendimizi.

aynen ,biz mi anormaliz acaba nasıl insan sonra o görüntüleri izleyip haz alır.:KK64:

ünlülerin çalınıyor ya o tür fotoları internete düşüyor filan

tel çalınsa dediğiniz gibi virüs girse konu sahibesininkiler de pekala düşebilir

Umarım kolaylıkla kurtulursunuz Allah yar ve yardımcınız olsun insan ne hayallerle evleniyor ama imtihan dünyası işte Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Bana göre videoya almak da sapıklık.
En kisa zamanda kurtulursunuz umarım bu adam musvettesinden. Ama bu toplum çaresiz. .. !!

Artık iyice psikolojimiz bozulacak. İnsanların en yakınındaki eşleri bile sapık çıkıyor. Gördüğümuz herkese muhtemel sapık gözüyle mi bakalım ne yapalım....

Back