• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

Neye inanmak isterseniz ona inanin.. daha onceki konuma da bakabilirsiniz. bence buna inanmak istemeyen tavrinizla siz bir erkeksiniz.

Madem böylebiri var meslekten çıkarılmalı hatta ifşa edilmeli doktor diyorsunuz.hadi siz kendinizi kurtardınız beki o kişiye muayne olan onlarca insan?
hangi şehirde,hangi hastanede en azından bunu söylemelisiniz.Sadece kendinizi düşünmeyin lütfen net.

yahu bir arayip avukatla gorusun. ifsa edersem hakkimda suc duyurusunda bulunacak adam zaten camur pisligin teki.. sonra haberlere manset olayim...ben bunlari mahkemeye sunucam. hakim karar verecek. bu kadar basimda bela varken lutfen arastirip sonucunun nerelere varacagini idrak edip uzerimde baski kurmaya calisin.uzaktan konusup ifsa et demek dile kolay.
Madem böylebiri var meslekten çıkarılmalı hatta ifşa edilmeli doktor diyorsunuz.hadi siz kendinizi kurtardınız beki o kişiye muayne olan onlarca insan?
hangi şehirde,hangi hastanede en azından bunu söylemelisiniz.Sadece kendinizi düşünmeyin lütfen net.

yahu bir arayip avukatla gorusun. ifsa edersem hakkimda suc duyurusunda bulunacak adam zaten camur pisligin teki.. sonra haberlere manset olayim...ben bunlari mahkemeye sunucam. hakim karar verecek. bu kadar basimda bela varken lutfen arastirip sonucunun nerelere varacagini idrak edip uzerimde baski kurmaya calisin.uzaktan konusup ifsa et demek dile kolay.

Valla ben bu bilgiyle bir ömür vicdanım rahat yaşayamazdım.ne diyelim size kolay taşımalar...

tabiki benimde resimlerim ve videolarimiz var... amaci da ben nobetteyken izlerimdi...offf sapik bir adam...
artık kimseye güvenlmiyor, dr.olması onun adam olduğu anlamına gelmiyor..

tiksinti durum...benim bile erkeklere güvenim kalmadı....her türlü şeyi düşünüyorum..

daha kolay boşanabilmek için güzel delil edinmişsin..buna sevindim..Tez zamanda kurtul, kurban bile kes...

Allah ölelerle bi daha karşılaştırmasın...

ne doktoru bu ayol. gidipte adamın önüne yatmayalım anaaaaaaa :)))))))))))) hangi şehirdeki buuu

artık kimseye güvenlmiyor, dr.olması onun adam olduğu anlamına gelmiyor..

tiksinti durum...benim bile erkeklere güvenim kalmadı....her türlü şeyi düşünüyorum..

daha kolay boşanabilmek için güzel delil edinmişsin..buna sevindim..Tez zamanda kurtul, kurban bile kes...

Allah ölelerle bi daha karşılaştırmasın...
aynen oyle arkadasim kesinlikle kurban kesicem annemin ahti var.. ne sapik bir dünya bu.. Allah im sen koru Yarabbim

Canim cok gecmis olsun,diger konunu merak ettim..link atar misin

Böyle bir durumda dr. beyin korkması çekinmesi gerekmiyor mu yahu?
Sizi nasıl tehdit edebiliyor ki?

Canim imamhatipli, babasi din kulturu ahlak bilgisi hocasi ve kendi yakin gecmiste Ümre ye gitmis.. adam yapmadim diye yemin ediyor dusunsene.. yani Allah korkush vardir diye dusunuyorsun ve guveniyorsun.. asiri asiri asiri kiskancti herseyden suphe eden paranoyakti yani bu tarz sapiklik yapmasi degil bitiren hayatimi cehenneme cevirmesi..Allah a havale ediyorum..
çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten. sonuçta bu yazdıklarınız doğruysa güvenmekte haklısınız. sonuçta müneccim değilsiniz ya. dışardan çok güzel bir portre çizmiş. ayrıca 20 yıldır annesini tanıyorum diyorsunuz. ne diyelim Allah şaşırtmasın. yalan dünya kimseyi kınamamak lazım. hepimiz imtihandayız. ne oldum dememeli insan ne olcak demeli. Allahım sen koru.

Bu konu bana garip geliyor, sahte falan demiyorum ama burada okuyan onca insanın içine kurt düştü, ya gideceği doktor bu adamsa diye. Aslında yazılanlar ihbar niteliğinde.

Bu konu bana garip geliyor, sahte falan demiyorum ama burada okuyan onca insanın içine kurt düştü, ya gideceği doktor bu adamsa diye. Aslında yazılanlar ihbar niteliğinde.
evet tamam konu sahibi adamın adını veremez ama bari şehri yazsın

Kanım dondu yarabbim sen koru.ifşa et o doktorun adını burda olmasada git hastanesinde barınamasın başkalarınada zarar veremesin

iyi ki bu adamla daha uzun evli kalmadin, Allah'a sukret ki erkenden gordun yuzunu ve daha cok vakit kaybetmedin..
ya seni de alet etseydi sapikliklarina, Allah korusun..
hem cinsi sapik olmasa bile, sapkin bi manyakti diger anlattiklarina gore..

ay inanmıyorum Allah korumuş seni ,çok üzüldüm kendine dikkat etmelisin verilmiş sadakan varmış ,nasıl bi iğrençlik bu ya , bunu avukatına sunmalısın nasıl bi pislik olduğu anlaşılsın :( :( kendini sakın üzme .

Daha önceki konumdan cok yeni evli oldugumu asiri kuskancligi siddeti hakareti kufuru yuzunden bosanma karari aldigimi bilen bilir... ancak son olayla bende travma etkisi yaratti.. kendisi dr ve cok kuz arkadasi oldugunu soyleyen ancak sürekli itibardan, kendisinin cok temiz oldugundan bunun icin yeminler eden, kimseye cinsi anlamda kati suretle bir yakinligi olmadigini soyleyen, kimseye evlenme vaadinde bulunmadigini soyleyen adama inanmis benimde oyle oldugumu zaten bildiginden bak ben diger adamlar gibi degilim modunda gezen bu mahlukatla evlendim.. sonrasinda normal olmadigini farkedip bosanma dilekcemi verdim..evden esyalarimi toplarken ayni model cep telefonunu kullaniyorduk yanlislikla onun cep tel kutusunu (icinden sarj aleti kulaklik cikan kutu) almisim.. bambaska bir ile tasindim cunku isim baska bir sehirde..ve eve geldigimde icinde bir sd kart oldugunu farkettim cep telime takip baktim once farkli farkli kizlarin fotolarini gordum sonra sarkilarina bakmak aklima geldi birde ne duyayim bir kizla yasadiklari cinsel munasebetleri kizdan habersiz kaydetmis hemde konuyu kendisi aciyor.. oyle seyler yasamislar ki akliniza gelen her turlu cinsel iliskiye girmisler o pis herif surekli kufur ediyor kiz buna kocacim diyor bu ona karicim diyor.. pis herif telde boşaliyor... ve bunlari kaydetme amacinin kizi tehdit etme oldugunu farketmem daha cok midemi bulandirdi.. Nasil bir sapikliktir.. Nasil beni kandirmiş.. kiskancliginin arkasindaki sebep kendi gecmisindeki pisliklermis... Allahim birde dr.. hastalarina aciyorum..Allah beni kandirmasina izin vermedi.. kendi hazirladigi tuzaga dustu.. simdi o kayitlar avukatimda.. anlasmali bosanma icin belki bu kayitlari dinleyip utanir razi olur.. gerci bu adamin utanmasi yok.. 1. Neden yalan soyledi 2. neden kizla ozellikle bu konulari acip kizin sesini kaydetti 3. neden hala sakliyordu... hepsinin cevabi tek kelime: sapık !
Cok gecmis olsun canim Allah korumus seni o adi sapiktan yol yakınken bunlari farketmen en iyisi olmus bence ya ondan cocugun olsaydi o zaman hersey daha zor olucakti :(

Bir adam için ne zaman aşırı kıskanç diye duysam arkasından böyle başka kadınlar çıkıyor. Kendileri yapıyor ya pislikler karşıdaki yapmasın diye kısıtlıyorlar hep. Senin adına çok sevindim. Allah büyük bir beladan kurtarmış...

Back