Cinsellikte meme

Bence eşiniz meme sevmiyor. Benim eşimde aynı şekilde memeye pek düşkün değil. Benimkiler fiziğime göre bayağı dolgun ve çokta sarkıkta değil ama adamın dikkatini çekmiyor kabullendim durumu yapacak bir şey yok

Her emme sonrası ilişkiye girmeye mi döner peki
Yok canımm hergün ilişkiye dönmez. Bana kalırsa ilişki o anda yaşansa süper olur çünkü birden bire gaza gelmiş oluyorum ama eşim spontane davranamıyor illa öncesinde hazırlık yapçak tuvalete gircek vs

Merhaba size son durumu yazmak istedim. Eşime ilişki sırasında direktif verdim ve memeyle ilgili beklentilerimi yaptı, evet gayet hoş ve etkileyiciydi :) merakimi gidermek icin gün içinde de ona sevisimede memeyle ilgili düşüncesini sordum, ben çok memeci değilim o kadınları mutlu eden birşey galiba dedi. Son tahlilde benim memedeki ozguvensizligim eşimin memeye karşı ilgisinin olmayisiyla tencere kapak durumu oldu. Yorumlariniz ve ilginiz için teşekkür ederim:)

Beğenmiyor sanırım pek hoş olmamış bu söz. Meme ucunuzun da konuyla alakası yok kendinizi eksik görmeyin.

Yok kaldiramam diye konusmadim, sarkik, ucu yok yumuşak vs derse diye yüzleşemem gerçeklerle diye. Hayatta incitmez ama oldu ki ağzından çıktı ben onu unutmam ona da cektiririm.
Adam bi cesaretle gerçek duygularını söylemiş. Tepki gösterseniz daha söylemez. Para ver yaptıralım deyin silikon ve uç. Hem de senin sevdiğin gibi olsun falan deyin. Bakalım ne dicek

Ahahahah bu kadar detaya gerek var mıydı? Sanal seks okudum sanki “öper, yalar, morartı “

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…