Cinsellikte meme

Kesinlikle oyle bir arkadasimin gogusleri kucuktu bebek emziriken haliyle dolgunlasmis esinin umarim sut gidince kuculmez dedigini soylemisti erkekler biraz gercekten buyuk gogus seviyor

Kesinlikle oyle bir arkadasimin gogusleri kucuktu bebek emziriken haliyle dolgunlasmis esinin umarim sut gidince kuculmez dedigini soylemisti erkekler biraz gercekten buyuk gogus seviyor
Bende şuan hamileyim bayağı şişti, ama ilgi tabiki sıfır, bu şişkinle bile sarkık duruyor, yukarıda da yazdım ya geçen gün tişörtün altından sütyeni çıkarıp gezdim, 2. Gün aşkım sarkık duruyor niye çıkarttın dedi

Bu dediği hoş değil aslında ama bence siz yönlendirin. Herkesin memesi mukemmel değil sonucta kiminin sarkık kiminin küçük kiminin çok büyük. Ama küçük diye yada sarkık diye esleri ilgilenmiyor mu? O begenmese de sizin zevk almanız için bir şeyler yapabilir. Bence yönlendirirseniz istediginizi soylerseniz ve sizin zevk aldığınızı görürse kendiliğinden yapmaya başlar. Ama rahat olun ozguvenli olun. Aman şimdi begenmicek yapmicak kisa kesecek diye kasilirsaniz esiniz de yapmaz.

Enteresan gercekten hamileymissiniz hem bosverin buna kafayi takmayin bebeginizin sagligi cok daha onemli benmde sarkik cogu zaman o ister sutyeni cikarmami bence adam meme sevmiyor ben bunu anladim yani sorun sende degil onda

Evet hoş değildi, bende herkesin herşeyi mükemmel olmaz zaten dedim ama bozuldum da, zaten ozguvensiz olduğum tek konuda da böyle söyleyince ben yerle yeksan oldum. ben bu konuyu açıp onun yorumunu alayım bakalım ne olacak

Enteresan gercekten hamileymissiniz hem bosverin buna kafayi takmayin bebeginizin sagligi cok daha onemli benmde sarkik cogu zaman o ister sutyeni cikarmami bence adam meme sevmiyor ben bunu anladim yani sorun sende degil onda
Aslinda zaman zaman esiyor aklima sonra sindiriyorum ama gecen gun bir arkadasimla dışarıda buluştum sutyen takmadın mi dedi, sonra memenin cazibesinden falan bahsetti tabiki iyi niyetle gelişti bunlar ama benim yaram yine açılmış oldu. O kadar mı kötü anlamadım ki ya...

Neler gordum ya annemin bir akrabasinda meme denen birsey yoktu dumduzdu asiri buyukte ucu vardi o bile kendine o kadar guveniyordu siz bunu hic kafaniza takmayin derim

İşin içinde göğsüm yoksa o seks benim için tamamlandı olmuyor

Özgüvenli olun, o yapmıyorsa siz öpüşürken kafasını itin. Bence anlayabilir ya da direkt öyle ilişki esnasında bunu istemeniz hoşuna gidebilir. Eminim memnun olmayacak bir görüntü yoktur. Lütfen bunun için kendinizi yetersiz hissetmeyin, güzelliğinizden hiçbir şey kaybetmediğinize eminim.

Benimki her gün emer. Hatta çok konuşursam, bir şeye dırdır edersem hemen emmeye başlar. Susturucummuş 15 senede uğraşsaydı ucunu çıkarırdı eşiniz ama bazı erkekler uğraşmayı sevmez hazıra konmak ister hep. Eşiniz demek ki farklı noktalarınızı daha çok beğeniyor ki meme o kadar sorun olmamış bu zamana kadar

Her emme sonrası ilişkiye girmeye mi döner peki

Benimde yoktu sonradan kendi gelişti baya bilmiyorum az biraz kilo almıştım alakasi yok ama.
Çokta önemli değil ama erkekler sanırım hassaslaşıp sertleşmesinden keyif alıyormuş daha belirginleşiyor çünkü.
Meme sevmeyen biri çok ilginç genelde kendileri olayın starlarından oluyor.
Ama sen onun elini alıp kendin götürebilirsin ve hoşlandığını belirtirsin oda senin için yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…