- Konu Sahibi gulumse1988
-
Maşallah Allah muhabbetinizi arttırsınYa allah a şükür bu sekilde bile pesimi bırakmıyor maşallahı var libidosu tavan, ama birde meme olsa tadından yenmezdi herhalde
Kesinlikle oyle bir arkadasimin gogusleri kucuktu bebek emziriken haliyle dolgunlasmis esinin umarim sut gidince kuculmez dedigini soylemisti erkekler biraz gercekten buyuk gogus seviyorAynen öyle sex e ilk başladığımız kısım bile orası diyebilirim erkekler gögsün dik vs olmasından çok büyük olmasına ve dokundukları zaman ki hisse dikkat ediyorlar çünkü emzirme döneminde vs sertliği falan degişince eşim bunu hemen dile getirir hoşuna gittiğine dair
Evet avuçlarını doldursun istiyorlarKesinlikle oyle bir arkadasimin gogusleri kucuktu bebek emziriken haliyle dolgunlasmis esinin umarim sut gidince kuculmez dedigini soylemisti erkekler biraz gercekten buyuk gogus seviyor
Bende şuan hamileyim bayağı şişti, ama ilgi tabiki sıfır, bu şişkinle bile sarkık duruyor, yukarıda da yazdım ya geçen gün tişörtün altından sütyeni çıkarıp gezdim, 2. Gün aşkım sarkık duruyor niye çıkarttın dediKesinlikle oyle bir arkadasimin gogusleri kucuktu bebek emziriken haliyle dolgunlasmis esinin umarim sut gidince kuculmez dedigini soylemisti erkekler biraz gercekten buyuk gogus seviyor
Bu dediği hoş değil aslında ama bence siz yönlendirin. Herkesin memesi mukemmel değil sonucta kiminin sarkık kiminin küçük kiminin çok büyük. Ama küçük diye yada sarkık diye esleri ilgilenmiyor mu? O begenmese de sizin zevk almanız için bir şeyler yapabilir. Bence yönlendirirseniz istediginizi soylerseniz ve sizin zevk aldığınızı görürse kendiliğinden yapmaya başlar. Ama rahat olun ozguvenli olun. Aman şimdi begenmicek yapmicak kisa kesecek diye kasilirsaniz esiniz de yapmaz.Bende şuan hamileyim bayağı şişti, ama ilgi tabiki sıfır, bu şişkinle bile sarkık duruyor, yukarıda da yazdım ya geçen gün tişörtün altından sütyeni çıkarıp gezdim, 2. Gün aşkım sarkık duruyor niye çıkarttın dedi
Enteresan gercekten hamileymissiniz hem bosverin buna kafayi takmayin bebeginizin sagligi cok daha onemli benmde sarkik cogu zaman o ister sutyeni cikarmami bence adam meme sevmiyor ben bunu anladim yani sorun sende degil ondaBende şuan hamileyim bayağı şişti, ama ilgi tabiki sıfır, bu şişkinle bile sarkık duruyor, yukarıda da yazdım ya geçen gün tişörtün altından sütyeni çıkarıp gezdim, 2. Gün aşkım sarkık duruyor niye çıkarttın dedi
Evet hoş değildi, bende herkesin herşeyi mükemmel olmaz zaten dedim ama bozuldum da, zaten ozguvensiz olduğum tek konuda da böyle söyleyince ben yerle yeksan oldum. ben bu konuyu açıp onun yorumunu alayım bakalım ne olacakBu dediği hoş değil aslında ama bence siz yönlendirin. Herkesin memesi mukemmel değil sonucta kiminin sarkık kiminin küçük kiminin çok büyük. Ama küçük diye yada sarkık diye esleri ilgilenmiyor mu? O begenmese de sizin zevk almanız için bir şeyler yapabilir. Bence yönlendirirseniz istediginizi soylerseniz ve sizin zevk aldığınızı görürse kendiliğinden yapmaya başlar. Ama rahat olun ozguvenli olun. Aman şimdi begenmicek yapmicak kisa kesecek diye kasilirsaniz esiniz de yapmaz.
Aslinda zaman zaman esiyor aklima sonra sindiriyorum ama gecen gun bir arkadasimla dışarıda buluştum sutyen takmadın mi dedi, sonra memenin cazibesinden falan bahsetti tabiki iyi niyetle gelişti bunlar ama benim yaram yine açılmış oldu. O kadar mı kötü anlamadım ki ya...Enteresan gercekten hamileymissiniz hem bosverin buna kafayi takmayin bebeginizin sagligi cok daha onemli benmde sarkik cogu zaman o ister sutyeni cikarmami bence adam meme sevmiyor ben bunu anladim yani sorun sende degil onda
Neler gordum ya annemin bir akrabasinda meme denen birsey yoktu dumduzdu asiri buyukte ucu vardi o bile kendine o kadar guveniyordu siz bunu hic kafaniza takmayin derimAslinda zaman zaman esiyor aklima sonra sindiriyorum ama gecen gun bir arkadasimla dışarıda buluştum sutyen takmadın mi dedi, sonra memenin cazibesinden falan bahsetti tabiki iyi niyetle gelişti bunlar ama benim yaram yine açılmış oldu. O kadar mı kötü anlamadım ki ya...
İşin içinde göğsüm yoksa o seks benim için tamamlandı olmuyor15 yıllık evliyim, meme ucum içerde olduğu için ilişki sırasında memeyi emme yalama okşama vb hiç hayatımızda olmadi, 15 yil olsada bu durumu kabullenemedim, hep eksikligini hissediyorum. nasıl bir his olduğunu dahi Çok merak ediyorum, kadınlar çok zevk aldığını söylüyor ama erkekler bunu kendi zevk aldığı için mi yapıyor kadına zevk vermek için mi? Iliskide memeye yapılan bu şeyler sexin yüzde kaçını olusturuyordur? Her sevismede meme bu kadar ilgi görüyor mu
Her emme sonrası ilişkiye girmeye mi döner pekiBenimki her gün emer. Hatta çok konuşursam, bir şeye dırdır edersem hemen emmeye başlar. Susturucummuş15 senede uğraşsaydı ucunu çıkarırdı eşiniz ama bazı erkekler uğraşmayı sevmez hazıra konmak ister hep. Eşiniz demek ki farklı noktalarınızı daha çok beğeniyor ki meme o kadar sorun olmamış bu zamana kadar
Kulağına fisildayin seni bu aksam bebeğim yapmak istiyorum deyin15 yıldır yaşamadığım aydınlanmayı yaşadım yemin ederim, bilseydim ilk yıllar yazardım, denedikten sonra ne kaybetmişim anlarım herhalde
Bu soylemi tercih etmem :)Kulağına fisildayin seni bu aksam bebeğim yapmak istiyorum deyin
Burda olsa direk denerdim ama 4 5 gün olmayacak, ama sanırım önce konuşacağım sonra denemeye geçeriz, bakalım nasıl olacakBence bu öğrendiklerinizi bu akşam deneyiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?