- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
- Konu Sahibi gulumse1988
-
Garip. Bu konu ile ilgili konuşmayı denediniz miValla yapmıyor, meme hariç herşeyimle inanılmaz ilgili aklınıza ne gelirse ama meme sıfır, enteresan
Yok kaldiramam diye konusmadim, sarkik, ucu yok yumuşak vs derse diye yüzleşemem gerçeklerle diye. Hayatta incitmez ama oldu ki ağzından çıktı ben onu unutmam ona da cektiririm.Garip. Bu konu ile ilgili konuşmayı denediniz mi
Benimde meme ucum fazla büyük bu da bana acı veriyor ben de bu duruma üzülüyorum15 yıllık evliyim, meme ucum içerde olduğu için ilişki sırasında memeyi emme yalama okşama vb hiç hayatımızda olmadi, 15 yil olsada bu durumu kabullenemedim, hep eksikligini hissediyorum. nasıl bir his olduğunu dahi Çok merak ediyorum, kadınlar çok zevk aldığını söylüyor ama erkekler bunu kendi zevk aldığı için mi yapıyor kadına zevk vermek için mi? Iliskide memeye yapılan bu şeyler sexin yüzde kaçını olusturuyordur? Her sevismede meme bu kadar ilgi görüyor mu
Seninki stres topu olarak kullanıyor en güzeliYazdığına göre ya meme sevmiyor ya sizinkileri beğenmiyor.
Benim eşim sevişmesekte hergün saatlerce eller ben bıraksam
Seninki stres topu olarak kullanıyor en güzeli
Kesin benimkini beğenmiyor, onun böyle şehvetli şeyleri beğenmemesi mümkün değil, ama helal olsun bunca yıl bu şehvetinden mahdum bıraktı kendini :)))Yazdığına göre ya meme sevmiyor ya sizinkileri beğenmiyor.
Benim eşim sevişmesekte hergün saatlerce eller ben bıraksam
Peki büyültseniz?Kesin benimkini beğenmiyor, onun böyle şehvetli şeyleri beğenmemesi mümkün değil, ama helal olsun bunca yıl bu şehvetinden mahdum bıraktı kendini :)))
Bende böyle olmasını cok isterdim hic yasamadim, bir iki yönlendirmeyi deneyeyim bakalım ne olacakYani ben cok saskinim benim mem büyük uclarida sert ve disarda bebegim emmedi o ayri mesele esimde bende iliski sirasinda memeden cok zevk aliyoruz ama nisanliyken fln ben gogsumu tamamen acmaya utanirdim sevisme sirasinda memenin üst kisimlarini oper emer yalardi hatta gogsumun üstü hep mor olurdu bencede meme seven her türlü ilgilenir esinize bunu acikca soyleyin yada iliski sirasinda onu gogsunuze yonlendirin
Ya çocukların riskindan kesip bir dünya para vermek istemiyorum, onun öpme ihtimalinden dolayıPeki büyültseniz?
Yani ucu olmasa bile daha büyük sever belki?
Anlıyorum yani sevişirken eşimin en çok beğendiği kısım bu bence ki benim de öyle mükemmel gögüslerim yok büyük olması hoşuna gidiyor ben begenmesem bile o beğeniyor ve ilgilenir sex sırasında hatta emzirirken ucunu ememedigi için gögüslerimin kalan kısımlarını öper emer morarttırdı bunun ucu ile alakası yok ya sevmiyor sex yaparken emmeyi vs ya da sizinki ilgisini çekmiyorYok kaldiramam diye konusmadim, sarkik, ucu yok yumuşak vs derse diye yüzleşemem gerçeklerle diye. Hayatta incitmez ama oldu ki ağzından çıktı ben onu unutmam ona da cektiririm.
Ya çocukların riskindan kesip bir dünya para vermek istemiyorum, onun öpme ihtimalinden dolayı
Şehveti çok yüksek bir adamın göğüse ilgisiz olması imkansız, adini koyuyorum galiba benimki ona hitap etmiyorAnlıyorum yani sevişirken eşimin en çok beğendiği kısım bu bence ki benim de öyle mükemmel gögüslerim yok büyük olması hoşuna gidiyor ben begenmesem bile o beğeniyor ve ilgilenir sex sırasında hatta emzirirken ucunu ememedigi için gögüslerimin kalan kısımlarını öper emer morarttırdı bunun ucu ile alakası yok ya sevmiyor sex yaparken emmeyi vs ya da sizinki ilgisini çekmiyor
Benimde öyle gercekten dik goguslerim yok fazla buyuk oldugu icin sarkık bile diyebilirim ama adam hoslaniyor bende sizin gibi dusunuyorumAnlıyorum yani sevişirken eşimin en çok beğendiği kısım bu bence ki benim de öyle mükemmel gögüslerim yok büyük olması hoşuna gidiyor ben begenmesem bile o beğeniyor ve ilgilenir sex sırasında hatta emzirirken ucunu ememedigi için gögüslerimin kalan kısımlarını öper emer morarttırdı bunun ucu ile alakası yok ya sevmiyor sex yaparken emmeyi vs ya da sizinki ilgisini çekmiyor
Ya allah a şükür bu sekilde bile pesimi bırakmıyor maşallahı var libidosu tavan, ama birde meme olsa tadından yenmezdi herhaldeİnanın bana onun size değişen ilgisini görünce keşke daha önce yapsaydım dersiniz
Aynen öyle sex e ilk başladığımız kısım bile orası diyebilirim erkekler gögsün dik vs olmasından çok büyük olmasına ve dokundukları zaman ki hisse dikkat ediyorlar çünkü emzirme döneminde vs sertliği falan degişince eşim bunu hemen dile getirir hoşuna gittiğine dairBenimde öyle gercekten dik goguslerim yok fazla buyuk oldugu icin sarkık bile diyebilirim ama adam hoslaniyor bende sizin gibi dusunuyorum
Böyle düşünmeyin sex çok önemli kendini mutlu hissetmek ,sevmek ,beğenmek çok önemli yaptırdığınız zaman eşiniz de sizde memnun olursanız evliliginize olumlu yansır ve çocuklar için de mutlu aile daha önemliYa çocukların riskindan kesip bir dünya para vermek istemiyorum, onun öpme ihtimalinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?