- Konu Sahibi gulumse1988
-
Kalıcı olacak bir operasyon yok mu?Ufak bir operasyon oldum ama tekrar içeri girdi, çok canımı sıkıyor alışamıyorum...
Emmek isteyen emer ucu olması şart değil ha ucu olması o uç kısımdaki sertlik vs ayrı bi zevk ama ben bebek emzirdiğim dönemlerde eşim ucunu emmeden de cinsellikte zevk alacak kadar gögüslerim ile ilgileniyor15 yıllık evliyim, meme ucum içerde olduğu için ilişki sırasında memeyi emme yalama okşama vb hiç hayatımızda olmadi, 15 yil olsada bu durumu kabullenemedim, hep eksikligini hissediyorum. nasıl bir his olduğunu dahi Çok merak ediyorum, kadınlar çok zevk aldığını söylüyor ama erkekler bunu kendi zevk aldığı için mi yapıyor kadına zevk vermek için mi? Iliskide memeye yapılan bu şeyler sexin yüzde kaçını olusturuyordur? Her sevismede meme bu kadar ilgi görüyor mu
Benimde içerde hatta südyen takmamayım ucum asla belli olmaz ..Ufak bir operasyon oldum ama tekrar içeri girdi, çok canımı sıkıyor alışamıyorum...
Bence görüntü de kötü zaten, eşim hiç konusunu bile geçirmedi, ha geçirirse ağzının payini da alır o ayrı ama göğsüme bu kadar ilgisiz olması aklıma başka birşey getirmiyor. Yanı ikimizde birbirimize söylemiyor olsakta goguslerimden memnun değilizMeme ucu icerde diye neden yalama oksama olmuyor? Hic duymamistim bu sorunu kotu bi goruntu mu var? Hadi uc yok emme olmasin da neden oksama yok?
Valla ben zevk almiyorum asiri hassasiyetten rutin meme kontrolunde bile dogum yapar gibi gerginim
O da kaliciydi dikişli falan bir islemdi daha dikişler dururken uçları içeri girdi, sadece içerde de değil, dışarıdan bakınca çukur bir görüntü var.Kalıcı olacak bir operasyon yok mu?
Öyle bir sert kısım da yok bende, o da içerde galiba. disaridan bakinca cukur bir goruntu var, cocuklarimi da emziremedim bu yuzden makinanın en üst seviyesiyle sağınca ucu geliyordu biberonlarla büyüdüler, makina durunca hopp içeri, nasıl birşey anlamadım. Benden baska kimseden de duymadım böyle bir vaka vallaEmmek isteyen emer ucu olması şart değil ha ucu olması o uç kısımdaki sertlik vs ayrı bi zevk ama ben bebek emzirdiğim dönemlerde eşim ucunu emmeden de cinsellikte zevk alacak kadar gögüslerim ile ilgileniyor
Tam meme altına silikon koysalar olmuyor mu acaba?O da kaliciydi dikişli falan bir islemdi daha dikişler dururken uçları içeri girdi, sadece içerde de değil, dışarıdan bakınca çukur bir görüntü var.
15 yıllık evliyim, meme ucum içerde olduğu için ilişki sırasında memeyi emme yalama okşama vb hiç hayatımızda olmadi, 15 yil olsada bu durumu kabullenemedim, hep eksikligini hissediyorum. nasıl bir his olduğunu dahi Çok merak ediyorum, kadınlar çok zevk aldığını söylüyor ama erkekler bunu kendi zevk aldığı için mi yapıyor kadına zevk vermek için mi? Iliskide memeye yapılan bu şeyler sexin yüzde kaçını olusturuyordur? Her sevismede meme bu kadar ilgi görüyor mu
Esinizin memenizle ilgilenmeme sebebinin meme ucu olduğunu nerden anladiniz? Hic soylemediniz mi ilgilenmesini? Bence meme ucuna falan takilmayin herkesinki disarda falan degil sonuçta benim de değil ama eşim gayette ilgilenir yani bence alakası yok onunla. Siz konuşun soyleyin öpmesini falan isteyin. Belki o da siz sevmiyorsunuz falan sanıyordurBence görüntü de kötü zaten, eşim hiç konusunu bile geçirmedi, ha geçirirse ağzının payini da alır o ayrı ama göğsüme bu kadar ilgisiz olması aklıma başka birşey getirmiyor. Yanı ikimizde birbirimize söylemiyor olsakta goguslerimden memnun değiliz
Haklisiniz ben kendi mememle barışık olmadigim için hic sözlü veya fiziksel yonlendirmedim, diğer tüm konularda ne kadar ozguvenliysem bunda o kadar tersi...Esinizin memenizle ilgilenmeme sebebinin meme ucu olduğunu nerden anladiniz? Hic soylemediniz mi ilgilenmesini? Bence meme ucuna falan takilmayin herkesinki disarda falan degil sonuçta benim de değil ama eşim gayette ilgilenir yani bence alakası yok onunla. Siz konuşun soyleyin öpmesini falan isteyin. Belki o da siz sevmiyorsunuz falan sanıyordur
O dediginiz şeylerin yapılması için illa meme ucuna gerek yok. Meme bütün varlığıyla memedir ve evet ilgi görür.15 yıllık evliyim, meme ucum içerde olduğu için ilişki sırasında memeyi emme yalama okşama vb hiç hayatımızda olmadi, 15 yil olsada bu durumu kabullenemedim, hep eksikligini hissediyorum. nasıl bir his olduğunu dahi Çok merak ediyorum, kadınlar çok zevk aldığını söylüyor ama erkekler bunu kendi zevk aldığı için mi yapıyor kadına zevk vermek için mi? Iliskide memeye yapılan bu şeyler sexin yüzde kaçını olusturuyordur? Her sevismede meme bu kadar ilgi görüyor mu
Yani ne olursa olsun emmek istese emer diye düşünüyorum ben emmese bile öper okşar vs bunları da yapmıyor muÖyle bir sert kısım da yok bende, o da içerde galiba. disaridan bakinca cukur bir goruntu var, cocuklarimi da emziremedim bu yuzden makinanın en üst seviyesiyle sağınca ucu geliyordu biberonlarla büyüdüler, makina durunca hopp içeri, nasıl birşey anlamadım. Benden baska kimseden de duymadım böyle bir vaka valla
Valla yapmıyor, meme hariç herşeyimle inanılmaz ilgili aklınıza ne gelirse ama meme sıfır, enteresanYani ne olursa olsun emmek istese emer diye düşünüyorum ben emmese bile öper okşar vs bunları da yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?