Cinsellikte meme

gulumse1988

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
130
47
298
İstanbul
15 yıllık evliyim, meme ucum içerde olduğu için ilişki sırasında memeyi emme yalama okşama vb hiç hayatımızda olmadi, 15 yil olsada bu durumu kabullenemedim, hep eksikligini hissediyorum. nasıl bir his olduğunu dahi Çok merak ediyorum, kadınlar çok zevk aldığını söylüyor ama erkekler bunu kendi zevk aldığı için mi yapıyor kadına zevk vermek için mi? Iliskide memeye yapılan bu şeyler sexin yüzde kaçını olusturuyordur? Her sevismede meme bu kadar ilgi görüyor mu

Meme ucu icerde diye neden yalama oksama olmuyor? Hic duymamistim bu sorunu kotu bi goruntu mu var? Hadi uc yok emme olmasin da neden oksama yok?
Valla ben zevk almiyorum asiri hassasiyetten rutin meme kontrolunde bile dogum yapar gibi gerginim

Emmek isteyen emer ucu olması şart değil ha ucu olması o uç kısımdaki sertlik vs ayrı bi zevk ama ben bebek emzirdiğim dönemlerde eşim ucunu emmeden de cinsellikte zevk alacak kadar gögüslerim ile ilgileniyor

Ufak bir operasyon oldum ama tekrar içeri girdi, çok canımı sıkıyor alışamıyorum...
Benimde içerde hatta südyen takmamayım ucum asla belli olmaz ..
ama bunun öyle bi sıkıntısıyla karşılaşmadım hiç
Doğum yaptım bebeğim emdide emince ucunu çıkarıyordu . Buluyodu. Eşinizde bulur bence

Kız meme ucunun içerde olmasıyla öpmemenin emmemenin ne alakası var? Memeyle haşır neşir olan böylede olur. Bence kendinizi boşuna yıpratmayın, üzmeyin. Erkeklerin uca baktığınızı düşünmüyorum o aşamada. Eşiniz lafını etmediyse üzülmeyin etse de üzülmeyin.

Son düzenleme:
Meme ucu icerde diye neden yalama oksama olmuyor? Hic duymamistim bu sorunu kotu bi goruntu mu var? Hadi uc yok emme olmasin da neden oksama yok?
Valla ben zevk almiyorum asiri hassasiyetten rutin meme kontrolunde bile dogum yapar gibi gerginim
Bence görüntü de kötü zaten, eşim hiç konusunu bile geçirmedi, ha geçirirse ağzının payini da alır o ayrı ama göğsüme bu kadar ilgisiz olması aklıma başka birşey getirmiyor. Yanı ikimizde birbirimize söylemiyor olsakta goguslerimden memnun değiliz

Emmek isteyen emer ucu olması şart değil ha ucu olması o uç kısımdaki sertlik vs ayrı bi zevk ama ben bebek emzirdiğim dönemlerde eşim ucunu emmeden de cinsellikte zevk alacak kadar gögüslerim ile ilgileniyor
Öyle bir sert kısım da yok bende, o da içerde galiba. disaridan bakinca cukur bir goruntu var, cocuklarimi da emziremedim bu yuzden makinanın en üst seviyesiyle sağınca ucu geliyordu biberonlarla büyüdüler, makina durunca hopp içeri, nasıl birşey anlamadım. Benden baska kimseden de duymadım böyle bir vaka valla

Benimkiler de çok ufak.Aşamadım ben de çok takıyorum galiba estetik olcam . Eksikliğini çok hissediyorum

Esinizin memenizle ilgilenmeme sebebinin meme ucu olduğunu nerden anladiniz? Hic soylemediniz mi ilgilenmesini? Bence meme ucuna falan takilmayin herkesinki disarda falan degil sonuçta benim de değil ama eşim gayette ilgilenir yani bence alakası yok onunla. Siz konuşun soyleyin öpmesini falan isteyin. Belki o da siz sevmiyorsunuz falan sanıyordur

Haklisiniz ben kendi mememle barışık olmadigim için hic sözlü veya fiziksel yonlendirmedim, diğer tüm konularda ne kadar ozguvenliysem bunda o kadar tersi...

O dediginiz şeylerin yapılması için illa meme ucuna gerek yok. Meme bütün varlığıyla memedir ve evet ilgi görür.

Vay be ben 15 yıldır meme ucundan dolayı sanıyordum, o zaman eşim mi meme sevmiyor anlamadım ki, cinselliğe de bayağı düşkündür, ne yapayım bilemedim

Yani ne olursa olsun emmek istese emer diye düşünüyorum ben emmese bile öper okşar vs bunları da yapmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…