• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikle alakalı konuları kapatmaya çalışmam, beyfendinin zoruna gidiyor galiba!!!

erkek işte dıyecem olmayacak ... bız kızlar ne cabuk kanıyoruz ne cabuk unutuyoruz kırgınlıkları ...

Konunu ilk okuduğumda erkek arkadaşının ısrarla söylediği cümle hariç çok duygusal baktığını düşünüyordum.
Ta ki son yazdığın mesajı görene kadar.
Ciddi düşündüğün erkekle birbirinizi arzulamanız kadar doğal birşey olamaz tabi hele ki farklı ülkelerde olduktan sonra.
Özlem olduğu için konuşmaların cinselliğe gelmesi de gayet normal.
Ama;
Erkek arkadaşının cümlesi çok rahatsız etti beni açıkçası.
Daha sonra,aynı konudaki ısrarlı düşüncesi ve üstüne üstün bu kadar cinselliğe düşkün birinin sadakati falan filan diyede konuya başka bir boyut getirmiş.
Hastalığın dolayısıyla bu konu kapanmış gitmiş.
Çünkü erkek arkadaşın taviz vermemiş bu konuda anlaşılan.
Sende konu kapatıldı diye rahatsızlığınla bağdaşlaştırıp bir sonuç çıkarmışsın.
Bu sonuç bana göre doğru değil.
Böyle bir konuda erkek arkadaşımın bana rahatsız gözüyle bakması ve tatmin edemezsen ben tatmin olmayı bilirim şeklinde ısrarlı düşüncesini savunsaydı ben duruma göre ya bu ilişkiyi tekrar gözden geçirir ya da bitirirdim.
Sevişmek karşılıklı yaşanan,hissedilen müthiş bir duygudur.
Yani tatmin olmak amaçlı bakılan bencilce düşünülen bir olay değildir.

Arkadasim kusura bakma ama yazdiklarindan sonra erkek arkadasinin güvenilir biri oldugunu düsünmüyorum :kahve:
Dervisin fikri neyse zikri de odur misali..
Eger evliyken baskasiyla beraber olurum diyorsa bu adam, kimbilir bekarken "KENDINI FEDA EDIP ,HISSETMEYEREK" neler yasiyordur diye düsünmekten alamiyorum kendimi..:delphin:

hakikaten şunu merak ediyorum..madem aşkın bir parçası-allah korusun sevgilin ağır bir hastalık geçirdi,sen bebekler gibi bakmak zorunda kalıyorsun ona.. eeeeeeee bu durumda o hasta diye ihtiyaçlarını ne yapacaksın? biraz empati yaptırt sensible ..sen hasta olduğunda bakıma muhtaç olup birşeye yaramayacağından seni sokağa atabilirim demekki desen kıyameti koparır..

Son düzenleme:
ahhhh erkeklerr maalesef en zayıf noktaları cinsellik ..
onlar bizim gibi evet oda olması gerekior die duşunmuor..
cinselliğin yanında diğer şelerde olur die duşunuorlar..
ama sen en iisini yapmışsın..evlenince duşunrsunuz o işleri şimdiden senn gözunu korkutmayamı çalıştı ne ?

hakikaten şunu merak ediyorum..madem aşkın bir parçası-allah korusun sevgilin ağır bir hastalık geçirdi,sen bebekler gibi bakmak zorunda kalıyorsun ona.. eeeeeeee bu durumda o hasta diye ihtiyaçlarını ne yapacaksın? biraz empati yaptırt sensible ..sen hasta olduğunda bakıma muhtaç olup birşeye yaramayacağından seni sokağa atabilirim demekki desen kıyameti koparır..

birgun bi adam hasta oluo yatalak karısı başından 1 dakka ayrılmıo nese adam iileşio..
bi sure sonra kadında otarz bi hastalığa yakalanıo adam 1 2 gun anca sabredıo vee direk gidip altadıo..
sende merak edıorum hasta olunca ne olur die yazmınca aklıma bu geldi..

Bütün sevgililerimle bir kere yatayım, karım bakire olsun modundaki erkeklerden biri daha. Ne köy olur ne de kasaba.

Seni bir gün aldattığını öğrenirsen şaşırma. Cevap olarak da sana "ee o zamanlar ihtiyacımı görmek içindi o kadınlar" der bir de utanmadan.

"cinsellik erkeğin en önemli ihtiyacıdır, o yüzden ben de başkalarıyla bu ihtiyacımı gidermek için beraber oldum ama aşkım sensin bebiyim" diyenlere inanacak kadar saf olmayın. Bu tip erkeklerin tek derdi robot bir kadın bulmaktır. Kendisi yapınca ihtiyaç, kadın yapınca namussuzluk olur. Bir de utanmadan din allah kitap karıştırır ortaya.

ıçten pazarlıklı erkekler bunlar, bunlara inanıp da hayatınızı karatmayın akıllı olun.

Son düzenleme:
Selam kizlar..
Hepinize yorumlariniz icin cok tesekkür ederim, hepsini dikkatle okudum.

Bu gece konuyu kendisi gündeme getirerek, cok salakca bir söz ettigini itiraf ederek, o lafindan dolayi tekrar özür diledi.
O anda, yani cok hislendigi anda, yapmis oldugu sakaya karsilik benden olumsuz cevap alinca sinirlendigini, ve birden agzindan istemedigi ve asla, önce Allah'in ve sonra benim kabul edemeyecegim bu olaya tesebbüs etmeyecegini söyledi.

2 yillik iliskimde, ara sira böyle patavatsizliklar yaptigi oldu (bu konu haricinde).
Sonradanda yaptigi seylere kendi üzülüp özür diledi.Ve kendini bu konuda düzelttide, eskisi kadar pat birakip, sonra pismanliklari olmuyor.
Bu konu ve o iki lafi beni en üzen lafi oldu, cünkü daha önce hic söylemedigi seylerdi.
Ama yine pat birakip, sonradan kendi icini yedi.

Benim onu arzulayip, istedigimi, bunu dile getirmesemde bildigini, ve hatta bu tarz konulari kapatmaya calistigim zaman bunun hosuna gittigini söyledi.

Anlayacaginiz benimki biraz cok acik sözlü ve cokta patavatsizdir,pat birakir, sonrada kendi üzülür.
Hatasini anlamasi hosuma gitti.

Umarim birdaha olmaz bu tarz seyler.

Back