• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarı :(

bir insana temiz gitmek demek ruhunla temiz gitmek demektir. temizlik şeffaf olmaktır, yalansız olmaktır. belki erkek arkadaşın inandı, kendini sorumlu hissediyor, belki de evlenecek seninle. peki senin vicdanın rahat mı? onun yüzüne her baktığında onu kandırdığın aklına gelmeyecek mi? insan hayatta tek bir şeyden ömür boyu kaçamaz: kendi yargıçlığından..

tecrübesi yok ise ve gerçekten bağlanmışsa sana anlamaz tabi ki ve temizsin zaten ne demek temiz olduğuma inandı ? Ha sen onu kandırarak keklemişsin bu seni kirletir işte arkasında duracağına kandırmayı seçmişsin bu da vicdanen rahatsız etmiş seni ayrıca hatadan kastı ? hata bir defa olur birden fazla ise tercihdir o canım. Sanki bilerek yapmış gibisin kusura bakma baştan çıkarıp birlikte oldum diyorsun...
ya onun böyle bi niyeti yoktu diyorum bnde sonucu ogrnmk icin birlesme yaşamak istedim

tuhaf.. çocuğun cidden anlamamış olması imkansıza yakın. cidden bende rol mü yapıyor diye düşündüm ama ne bileyim sonuçta o bir pişmanlık yaşıyorsa keşke yapmasaydık bak ne oldu falan gibi, onu üzmeye hakkın yok bence ya. zaten seviyor belli ki yanında olacaktır. bu arada bir ilişki yaşadığın için kendini "kirli" olarak tanımlaman hiç hoş değil..
ama snradan kanaması olanda oluyor illa herkesde ilişki aninda mi oluyor ki ?

Biz burdan ne desek bos. Kendi vicdanına kalmış. Vicdanın omur boyunca kandırdıgın bu erkeği gördükçe acımayacaksa demezsın. Tamamen vicdan meselesi. Kendi fikrim solemelıydın açık olmalıydın.
bnm niyetm söylemekti zaten ama o soruyu sorunca mecburen öyle dedm

yorum yapmayacaktim ama kendimi tutamadim..evet herkes hata yapar ama kimse bu kadar büyük bir hatayı bir daha tekrarlamaz. sen bile bile nikahsız bir sekilde iki farklı erkeğin ....... yatmışsın.... inan iğrenç bi durum. bunu kendi basıma gelmis gibi yorumlayamam Rabbim kimseyi böyle biseyle sınamasın... Yapan gereken tek sey var.oda su an birlikte oldugun kisiye herseyi anlatman bu dünyanin ahiretide var.kise görmesede ALLAH görüyor.
tmm bn bi günah işlemiş olabilirm ilknde bi birlesme olmdi ikincisnde karsmdkine herseyi anltmk icin yaptm . Bu dunyada ne kızlar var on tarafi kapalı arka tarafi motor gibi calisan onun icin namus bekclgi yapcm die ugrasmyn bn hatami biliyorum zaten

Zar zar zar hay anasını
Herkesin aynı anda mı zarını dert edesi geldi.

Zaten dert ettiğiniz şey başkası ile birliktelik yaşamanız değil o zarın varlığı.Zar varsa tamam her şey yapılır ama ya zar giderse eyvah!
sendede yok demek ki herseyi yapion cok tecrübeli oldgndn bilmis bilmis konusuon batiosa konu okuma !!!!

allah beyin zarlarımızı bozmasın inş sübhaneke dinimiz amin:2::27:
İnşallah darısı senin başına.
bir gecede kaçıncı zar konusu bu böyle :27:
ocak ayı zar ayı mı yoksa :ssz:

neyse eğer gerçeksen şunu söyleyim vicdan yalan söylemez onu dinle gerisi gelir :6:
Bilseydim subatta acardm konuyu
kimsenin yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez. bu forumda da ne zardan şikayetçi varmış ya her yerden zar çıkıyor. aklıma orta okuldayken erkekler sarısın kızlara şakasına laf atarlardı veya sarısın arkadaslarına ' sarııııı ........ eheheh :)

Sen sarisinsn galiba bn esmermde pek üstüme alnmadm

Rolünü sağlam oynarsan anlaşılmaz ha tabi erkeğin de saf olması lazım bu konular da

yani orasını bilemem de regli başında nasıl engellemiş de adam anlamamış tuhaf geldi bana :44:

Haha sonucu böyle mi öğrenmek istedin dur bakayım aa değilim :) Söyle o zaman teşekkür de et doktor parasından sırasından da kurtardın beni hemde zevkliydi çok sağol dersin... hata değil canım tercih bu tercih bundan ayrıldığında başkası ile de olur artık eminim ya kız değlim dersin sen

Son düzenleme:
ya onun böyle bi niyeti yoktu diyorum bnde sonucu ogrnmk icin birlesme yaşamak istedim

ama snradan kanaması olanda oluyor illa herkesde ilişki aninda mi oluyor ki ?

bnm niyetm söylemekti zaten ama o soruyu sorunca mecburen öyle dedm

tmm bn bi günah işlemiş olabilirm ilknde bi birlesme olmdi ikincisnde karsmdkine herseyi anltmk icin yaptm . Bu dunyada ne kızlar var on tarafi kapalı arka tarafi motor gibi calisan onun icin namus bekclgi yapcm die ugrasmyn bn hatami biliyorum zaten

sendede yok demek ki herseyi yapion cok tecrübeli oldgndn bilmis bilmis konusuon batiosa konu okuma !!!!

İnşallah darısı senin başına.

Bilseydim subatta acardm konuyu

Sen sarisinsn galiba bn esmermde pek üstüme alnmadm
yazdıklarına göre kimin esmer kimin sarısın olduğu çok iyi anlaşıyor :)

yani orasını bilemem de regli başında nasıl engellemiş de adam anlamamış tuhaf geldi bana :44:

Onu aayarlıyorsun canım son günü felan dengelemen lazım amaç büyük sonuçta nikah kıydıracaksın ;) Diktirme parası felan vermek yerini bazılarımız da bunu yapıyor.

Son düzenleme:
Canım konuyu acmissin madem elestirelerede acik olman gerek herkesin düşüncesine saygı gerekiyor bende düşüncemi soyliyim bence soylemelisin eger seni gercekten seviyorsa seni bu sekildede kabul eder diye düşünüyorum birde su var yasınız o zaman daha küçüktü hata yapabilirsiniz önemli olan bir daha tekrarlamamakti oda olmuş keske birlikte olmadan deseydiniz ama gec degil söyleyin bence

evet yine yorumculara papara başlamış...

forumda ne zamandır bu konular dönüyor ve sonucu hep aynı
madem sıkı takipçisisiniz bunu görmeniz gerekti
bilerek yapıldığını düşünüyorum

:31:
Valla şu 3 günde o kadar çok zar konusuna cevap yazdım ki, artık bırak kızlık zarını kulak zarını bile duymak istemiyorum :27:
Gına geldi :10::10::10::10::10::10:
kulak zarini delersn aman duyma ;)

Merak etmeyin, sevgiliniz aptal degilse zaten anlamistir,
Biraz daha sevgili takilirsiniz, sonra o gerekeni yapacaktir... :ssz:
çok bilion sen ya daha once tekmeyi bastlr galiba sana kuyruk acın war geçmiş olsn

İnanmışta olabilir. Sonuçta aktif bir cinsel hayatı olmamışsa inanması normal. Benim de kuzenim adetliyken birlikte olmuş inanmış şimdiki kocası. Olabiliyor yani.
haklsn cnm rol yapio olsa belli ederdi simdiye kadar

Hadi bi hata yaptın ikinci hatayı neden yapıyosun ki? Hata üstüne hata..Her önüne gelenle birlikte olmak nedir ya anlamam.. Bence evlendiğin adamla tek olacaksın. Hem en büyük günah nikahsız birliktelik hem sağlığına da zarar yapmayın ya böyle şeyler.
Ilkiyle tam birleşme yasamdm yya ikinciyide zewk icin yapmdm belirsizliği anlmk icin
Ne demek kirli gelmek? Seviştiğiniz gün duş almamış mıydınız?? Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez de Allah aşkına kadını yeren aşağılayan cümleleri kadınlar kendi kendine kullamasın barii!!
yok yapmdm o gunun hatırasına sakliom dusu hey allahmm ya

Hey Allahım bu nasıl cahillik bu nasıl bişey ya yıl 2014 :26:bıktım bu zar konularından bozulsun istemiyosan bozdurmiycaksın arkadaşım !!
senin beynin cok gelişmiş anlaşılan böyle yerlerde harcama kendini

Arkadaşım küçük bir yere göre sen biraz büyük adımlar atmışsın.
Diyosunn. Sen nasıl adımlar attn allah bilir bn en azndn hatami söyleyebiliorm
İlişkinin temizliğini bir zarla değil ona dürüst olarak koruyabilirdin. Şu an bana göre ilişkiniz bu yalanla devam etse bile senin içindeki bu azapla çok sağlıklı ve uzun ömürlü olmayacak. Öte yandan erkek arkadaşın yalan söylediğini öğrenirse bu güvensizlik yüzünden uzun ömürlü olmayacak. En baştan hata yapmışsınız.
Doğru söylüyorsnz hatalr üst üste geldi :(

Hangi erkek ilişkiden sonra kusura bakma ben bakir değildim diye açıklama yapıyor siz neden yapasiniz. Belki de bir zar parçasına kutsal anlamlar yukleyen öküzlerden degildir. Sormuş siz de hee he demişsiniz allah aşkına hayatı kendinize bu kadar zorlastirmayin. Sevisince pislik kirli olmuyorsunuz.
Bni gercktn anlyp rahatltck yorum yaptgnz icin saolun. Ya ne blym hic bi erkek bakir deil zaten onlarda milli olmk önemli ama insn icinnde kemirio bunlarda

Belli ki erkek arkadaşın zara önem veren bir erkek değil.
Öyle olsaydı o an zaten seni sorgulardı.
Sonradan kan geldi mi diye sorması da zarı sorgulamak için değildir bence.
Fakat keşke sorduğunda kan gelmedi deseydiniz...

Back