• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikle alakalı konuları kapatmaya çalışmam, beyfendinin zoruna gidiyor galiba!!!

sağol canım lınkten baktım az önce okudum , anneme de dedım bana aynen
- eşek kafali aklın nerelere calışıo imam nikahı olmadan olmass didi.. :dilcikar: :dilcikar:

Azmış bence:))senden resmen telefonda ya da msn de seks istedigini düşünüyorum...
senin tavrına bayıldım bence devam et...ne demek canım sen şimdi böyle davranıyorsun diye soğuk mu oldun tabi ki hayır..ayrıca evlenince zaten her sey yasanacak beklemesi lazım..
benim bildigim çoğu ciddi niyetli erkek bu tarz tavırlardan hoşlanır yani evlenecegi kadının senin gibi olmasını ister...nişanlıyım ve nişanlım uzakta asla bu derece imalarda bulunmadı..
cok onur kırıcı baskasına giderim lafı...bu konuda tavrını koymalısın..sevgiler..

sağol canım lınkten baktım az önce okudum , anneme de dedım bana aynen
- eşek kafali aklın nerelere calışıo imam nikahı olmadan olmass didi.. :dilcikar: :dilcikar:

:))))))))))))))) teyzeye hörmetler efendim, onun sözüne boynumuz kıldan ince:))

Güzel seyler yazmissiniz, dogruda söylüyorsunuz.
Oda benim onu arzuladigimi bilmek ister tabi. Ama onu istedigimi bilmesi lazim. Adim gibi eminimki bunu biliyor. Ama beni cinsel iliski icin korkak görüyor biraz herhalde. Ne alaka bende anlamadim. Ne biliyorsun adam sen benim korktugumu? Korksam kendimi bilirim ben, söylerimde bunu söylemekten niye cekineyim.
Gecenlerde fantezi kurduk, iste ben buna dans showu felan yapacagim güya.
Hoslandi, cok sansliyim dedi. Tabi devaminida istedi durakladim.
Yani bu kadarini yapiyorum, öpsünde basina koysun ve anlasin bu kizda istiyor, arzuluyor beni ama en ince detaylari icin zamanini bekliyor.

Üstelik insan her acidan arzulamadigi bir insanla evlenir mi?
Bunuda kendi düsünsün artik, bebek degilki, 25 yasinda koca adam.
Kizlari iyi tanirim diyor, ozaman benide tanisin, bilsin.

Ara sira beni sinir etmek icin saka yapiyor, bakarim, yaparim, ederim diye.
Ama biliyorum ki saka yapiyor, sonra toparliyor yaparmiyim diyor.
Dünki lafi baskaydi. 2 yila yakin, beraberligimiz basladi baslayali tik yokmus, kimseye o gözle bakamiyormus, bana cok doluymus. Iyi, güzel, hos, sabretmesini biliyor (?) ama bu "sirtini dönersen baskasiyla olur" demesi ve bana cinsel konuda hasta muamelesi yapmasi gerektirdigini göstermez.

Ya bence çok duygusal bakıyorsun sen...
Seninle bunları yaşamak istemesi anormal değil bence gayet normal...
Aranızdaki paylaşımlar, konuşmalarınız, cilvelerinizde gayet normal bana göre...
Normal olmayan ben bunları onun için yapıyorum o da anlasın düşüncesi...
Sen kendin istediğin için yap ne yapıyorsan, onu mutlu etmek için değil...
O zaman onun için yapıyorum düşüncen ortadan kalkmış olur...
Sen geri adım atarsan o da özür dileyecektir eminim...
Bu kadar katı olma... Senin koca adam dediğin adam cinselliğin zirvesinde... Bunu düşünmesi, istemesi sağlıklı olduğunun göstergesi, sapık olduğunun değil...
Sen adama sanki sapıkmış gibi davranırsan o da sana hasta muamelesi yapar...
Kızdırırda seni...
Seviyorsun işte neden kendini olumsuz düşüncelerle yoruyorsun...Bana öyle deme seni kimseyle paylaşamam de gönlünü al bence... Sevgilin de özür dilemez ve bu iş tatlıya bağlanmazsa bende bir şey bilmiyorum...

Selam kizlar,
Bu gece öyle birsey oldu ki, Allah'in isi iste..

Arkadasim dügün arifesinde, ve kina gecesi yemekli olacak, bizde bütün kizlar toplandik sarma sariyoruz. Neyse kirgin olsam dahi benimkine gec gelebilirim, eve gelince caldiririm diye mesaj attim. Imali imali msj geldi, iste kina gecesiyle sarma kombinasyonunu ilk defa duyuyorum,sarma saracam diye gelemeyecekmis,kina gecesinde yemegide ilk defa duyuyorum, sen sar sarmani sar gibi bir mesaj. Hani aramiz az acikya, güya görüsmek istemiyorum zannediyor. Baktim hem suclu, hem güclü, altta kalirmiyim, tekrar mesaj atarak, bizim burda böyle canim, kina gecesinde resim ceker sana atarim yazdim.

Sonra eve geldim ve msne girdim, baktim orda. Yine bi afra tafra. Ben normal konusuyorum, zorla konusma lafi geveleme gibi seyler söylüyor. Dedim ya sabir.
Ve tek tek teeeeek burda söylediklerimin hepsini söyledim.
Lafimin arkasindayim ve hala o lafimi savunuyorum demesin mi.
Sen bana kadinlik yapmazsan, kendimi mecburen tatmin ettiririm dedi.
Bu isin hastaligi var, ben bizde sorun olacagina inanmiyorum, ama olursada senden vazgecmem,kendimden vazgecer hissetmeyerek biriyle yaparim o isi dedi, napayim gerekli benim icin dedi.
Erkekler icin önemliymis bu gibi seyler.
Ayrica birazda saka yapmis dün beni kizdirmak icin:1closedeyes:
Sinirlendirme beni, benim sana olan sadakatimi görsen, cinsel iliskiye bu derece düskün olan bu adam bu kadar sadakati nasil gösterir der sasirirsin dedi.

Ben burda söylediklerimin hepsini onada söyledim.Anlayisla karsiladigimi, kirildigim tek noktanin 3. sahislari ortaya atmasi oldugunu söyledim. Ama o konuda bir uzlasmaya varamadik, her erkek kadiniyla tatmin olmazsa, baskasina hissetmeyerekte olsa gider, bazilari gizler, bazilarida söyler bunu acik acik dedi. Ben olacak demiyorum,olabilir diyorum dediÇok üzgünüm çoook
Yani bana yanlis olan ona dogru oldugu icin ortak yol bulamadik.

Sonra konuyu degistirdik, tam baska mevzular hakkinda konusurken birden mideme ve kalbime bicak sancisi girdi. Nefes alis verislerim yavasladi.Zar zor yazistim, yan yattim gecmedi, ayaga kalktim gecmedi, nefesim kesilmek üzere gibiydi.Dedim korkma ama böyle böyle, babami uyandirip acile gidiyorum.
Birden panikledi, noldu falan, ne diyorsun sen dedi. Neyse ciktim ama felaket durumdayim, nefesim git gide kesiliyor, agrilarda cabasi.Yolda mesaj üstüne mesaj, arayamiyorda babam yanimda.Acile giderken agrilarim gitti yavas yavas,nefesim düzene girdi. Yedigin birsey dokunmus olabilir, yada fazla stres altinda kalmis olabilirsin dediler.6-7 saat sira beklersiniz diyince, kalktik eve geldik tekrar. Sonra msne girdim, bu paniklemis iyice, ben sensiz naparim, korkuttun beni,ömrümden ömür gitti falan filan.

Veeeeeeeee dün gece icin özür diledi.. onun sIkIntisi yapmistir dedi, cok takmissin sen kafana dedi. Sonra telefon acti, benim söylediklerimi kayle alma sen dedi, sensiz yapamam ben, kendine dikkat edeceksin, senden uzakta olmaya sinir oluyorum dedi ve isi tatliya baglayarak kapattik..

Demekki neymis, erkeklerin akillari basina gelmesi icin illa sevdikleri kadinlarin basina birsey gelmesi gerekiyormus..:kızgın::mymeka:
Tipki bosanma hikayelerindeki gibi, giden kadinlarin peslerinden yalvaran erkekler gibi.

AHHH AHHH.... AH ERKEKLER AH!

allalalalaaa cıkardıgın sonuca bak
ee ozaman bı ömur aglasın ıstıyosan yasını tutsun sen ölsen daha mı cok sevecek
kızım hasta olmussun hasta halindeyken kavgayı kapattı dıye sen hala ılıskıne pay bıcmeye calısıyosun ne ask haaa... walla takdır ettım azmini

ılla ki size birşey olması mı lazım değerinizi anlaması için ?

ÜZgünüm ama ben bu karara ve sonuca varmış olsaydım eğer, hiç te öyle tatlıya falan bağlanmazdı o konu...

öncelıkle gecmıs olsun sebsiblecim şimdi daha iyisin ya ?? asırı stres yapmıssın tatlım yaa :(( neyse konunun tatlıya baglanmasına çookk sevındım umarım bu son taşkınlıgı olur ;-)

valla soyle bişey olmus ozaman.bin nasihat bir musibet gibi -tatlicadiarzu-
:1hug: :1hug:

öncelikle cinselligi düşünmeyen erkek yoktur..biz bayanlar için elele tutuşup sarılmak bir dünyaya bedelken, erkekler o sıra farklı şeyler düşünür bu bi gerçekk...senin erkek arkadaşın kalkmış sen isteklerime cvp vermessen aldatırım diyor çok ayıp yaaa bu denilirmi..
tek kafama takılan ilerde aldatabilme olasılıgı yüksek biri...cinsellik için evleniyorsa başka birini bulsun..ama seni seviyorsa cinsellik aşkınızın ek bir tadı olur...

kız ölcek orda mıde krampından, ölmeden önce barışsa, oh benle barıstı öyle öldüm dıyecek,
bızde sımdı barıstıgınıza sevınıcek mıyız, CADIARZU
kızım saglıgına dıkkat et yazdıgın seye bak bır de allahın büyüklüğüymüş, sen kendını heba et sonra allahım şükür barıştık de, bakış açını degıstrmeye baslasan senın açından ıyı olacak
şahsen benım sevgılım olsan, hasta olup da barıstıgın ıcın ıyı kı hasta oldum desen bır daha senın yuzune bakmazdım onu bile kullanıyor derdım .... :bbo:

öncelikle cinselligi düşünmeyen erkek yoktur..biz bayanlar için elele tutuşup sarılmak bir dünyaya bedelken, erkekler o sıra farklı şeyler düşünür bu bi gerçekk...senin erkek arkadaşın kalkmış sen isteklerime cvp vermessen aldatırım diyor çok ayıp yaaa bu denilirmi..
tek kafama takılan ilerde aldatabilme olasılıgı yüksek biri...cinsellik için evleniyorsa başka birini bulsun..ama seni seviyorsa cinsellik aşkınızın ek bir tadı olur...

Evet ayrıca erkek arkadasının dedıgı berbat, ayrıl ayrılma bir şey dıyemem zaten sen de hastalıgını öne sürüp barıştım dıye sevınen bırısın o yuzden belkı uygunsunuzdur bilemem, kısmettır, ama adam resmen sana hele bı beraber olma o dakika baska kadınla oldugumu bil şu an bıle kendımı zor tutuyorum dıyor bunu sanki sana lütfediyor,

sana sadık kaldıgı ıcın ! tesekkur etmen gerekebılır dıkkat et vereliniortak

halbukı zaten sadık olmalıyken dedıgı şeyler hoş değil..... hoşu geç ilişkiniz bıtmıs ama sen hasta olup gerı almıssın e helal olsun ne diyeyım bana göre degıl :1closedeyes:

Evet ayrıca erkek arkadasının dedıgı berbat, ayrıl ayrılma bir şey dıyemem zaten sen de hastalıgını öne sürüp barıştım dıye sevınen bırısın o yuzden belkı uygunsunuzdur bilemem, kısmettır, ama adam resmen sana hele bı beraber olma o dakika baska kadınla oldugumu bil şu an bıle kendımı zor tutuyorum dıyor bunu sanki sana lütfediyor,

sana sadık kaldıgı ıcın ! tesekkur etmen gerekebılır dıkkat et vereliniortak

halbukı zaten sadık olmalıyken dedıgı şeyler hoş değil..... hoşu geç ilişkiniz bıtmıs ama sen hasta olup gerı almıssın e helal olsun ne diyeyım bana göre degıl :1closedeyes:

haklısın cnmmm..çok duygusal biriii konu sahibi arkadaşımız hastalandıgında bile sevgilisinin msj atmasına yada msnde beklemesine sevinebiliyorr.sevgili olması şart deil kim olsa arar iyimisin diyeee..aşkın gözü körkafamçokkarıştı

Selam kizlar,
Bu gece öyle birsey oldu ki, Allah'in isi iste..

Arkadasim dügün arifesinde, ve kina gecesi yemekli olacak, bizde bütün kizlar toplandik sarma sariyoruz. Neyse kirgin olsam dahi benimkine gec gelebilirim, eve gelince caldiririm diye mesaj attim. Imali imali msj geldi, iste kina gecesiyle sarma kombinasyonunu ilk defa duyuyorum,sarma saracam diye gelemeyecekmis,kina gecesinde yemegide ilk defa duyuyorum, sen sar sarmani sar gibi bir mesaj. Hani aramiz az acikya, güya görüsmek istemiyorum zannediyor. Baktim hem suclu, hem güclü, altta kalirmiyim, tekrar mesaj atarak, bizim burda böyle canim, kina gecesinde resim ceker sana atarim yazdim.

Sonra eve geldim ve msne girdim, baktim orda. Yine bi afra tafra. Ben normal konusuyorum, zorla konusma lafi geveleme gibi seyler söylüyor. Dedim ya sabir.
Ve tek tek teeeeek burda söylediklerimin hepsini söyledim.
Lafimin arkasindayim ve hala o lafimi savunuyorum demesin mi.
Sen bana kadinlik yapmazsan, kendimi mecburen tatmin ettiririm dedi.
Bu isin hastaligi var, ben bizde sorun olacagina inanmiyorum, ama olursada senden vazgecmem,kendimden vazgecer hissetmeyerek biriyle yaparim o isi dedi, napayim gerekli benim icin dedi.

Erkekler icin önemliymis bu gibi seyler.
Ayrica birazda saka yapmis dün beni kizdirmak icin:1closedeyes:
Sinirlendirme beni, benim sana olan sadakatimi görsen, cinsel iliskiye bu derece düskün olan bu adam bu kadar sadakati nasil gösterir der sasirirsin dedi.

Ben burda söylediklerimin hepsini onada söyledim.Anlayisla karsiladigimi, kirildigim tek noktanin 3. sahislari ortaya atmasi oldugunu söyledim. Ama o konuda bir uzlasmaya varamadik, her erkek kadiniyla tatmin olmazsa, baskasina hissetmeyerekte olsa gider, bazilari gizler, bazilarida söyler bunu acik acik dedi. Ben olacak demiyorum,olabilir diyorum dediÇok üzgünüm çoook
Yani bana yanlis olan ona dogru oldugu icin ortak yol bulamadik.

Sonra konuyu degistirdik, tam baska mevzular hakkinda konusurken birden mideme ve kalbime bicak sancisi girdi. Nefes alis verislerim yavasladi.Zar zor yazistim, yan yattim gecmedi, ayaga kalktim gecmedi, nefesim kesilmek üzere gibiydi.Dedim korkma ama böyle böyle, babami uyandirip acile gidiyorum.
Birden panikledi, noldu falan, ne diyorsun sen dedi. Neyse ciktim ama felaket durumdayim, nefesim git gide kesiliyor, agrilarda cabasi.Yolda mesaj üstüne mesaj, arayamiyorda babam yanimda.Acile giderken agrilarim gitti yavas yavas,nefesim düzene girdi. Yedigin birsey dokunmus olabilir, yada fazla stres altinda kalmis olabilirsin dediler.6-7 saat sira beklersiniz diyince, kalktik eve geldik tekrar. Sonra msne girdim, bu paniklemis iyice, ben sensiz naparim, korkuttun beni,ömrümden ömür gitti falan filan.

Veeeeeeeee dün gece icin özür diledi.. onun sIkIntisi yapmistir dedi, cok takmissin sen kafana dedi. Sonra telefon acti, benim söylediklerimi kayle alma sen dedi, sensiz yapamam ben, kendine dikkat edeceksin, senden uzakta olmaya sinir oluyorum dedi ve isi tatliya baglayarak kapattik..

Demekki neymis, erkeklerin akillari basina gelmesi icin illa sevdikleri kadinlarin basina birsey gelmesi gerekiyormus..:kızgın::mymeka:
Tipki bosanma hikayelerindeki gibi, giden kadinlarin peslerinden yalvaran erkekler gibi.

AHHH AHHH.... AH ERKEKLER AH!

lafa bak.
Bu isin hastaligi var, ben bizde sorun olacagina inanmiyorum, ama olursada senden vazgecmem,kendimden vazgecer hissetmeyerek biriyle yaparim o isi dedi, napayim gerekli benim icin dedi
sen hastalanacaksın,o kendini tatmin ettirecek birini bulacak ve yapacak.
yani seni aldatacak
ve sende bunu hala diyen ve direten bu adamı affettin öyle mi..
bir şey diyemeyeceğim artık.:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy yeni okudum gelişmeleriii..canım bu adam yani sevgilin denen kişi BATTIKÇA BATIYOR bennceee..
çoook sevgili bulursun ama sağlık kolay kolay geri gelmez, bekledi die merak etti die birde minnettar olsaydın bariii.. Lütfen yapma canım yaaaa konuyu unutma üzüntünü unutma, ve bence bu adam bunu dediyse kolay kolay ıslah olmaz bu adam sana söylim.. dedimya sen hamile kaldığında 9 ay boyunca ne yapıcak bu adam bir düşünsene bunu???

lütfetmiş sadık kalmakla:kızgın:
kalacak tabii bi beraberlik yaşıyosa sadık kalacak aa yemiyosa da ayrılacak o zaman gidicek bi gün onla bi gün bunla istikrarsız ilişkiler yaşıcak

bi erkek her daim cinsel birlikteliğe hazır olmaz ama kadın her daim hazır olabilir
hatta bi günde yüzlerce kez sevişebilir kadın ama bi erkek göster o kadar sevişecek
herkes sever elbet o işi(!) ama iş pratiğe dökmekte
hiç mi görmedik burda yeni evliyim ayda 2 defa sevişiyorum başlıklarını
o başlıklarda söz konusu olan adamlar sevmiyomudur o işi (!) bayılıyodur eminim ee yapsa yaa madem kadınını da tatmin etse yaa
lafla olmuyo bu işler icraat lazım:delphin:

lafa bak.
Bu isin hastaligi var, ben bizde sorun olacagina inanmiyorum, ama olursada senden vazgecmem,kendimden vazgecer hissetmeyerek biriyle yaparim o isi dedi, napayim gerekli benim icin dedi
sen hastalanacaksın,o kendini tatmin ettirecek birini bulacak ve yapacak.
yani seni aldatacak
ve sende bunu hala diyen ve direten bu adamı affettin öyle mi..
bir şey diyemeyeceğim artık.:delphin:

vereliniortak :1closedeyes: şutarafagitti

sadakat bi lütuf deildir. günümüz erkeği bunu böyle görüyor. değildir efendim. yapmayan nası yapmıyor. etraftaki bütün erkekler 17sinde aktif cinsel hayata mı kavuşuyor allasen? ben olsam küfrü basıp yolladıydım ne inatmış bu be bacım. senin gibi aklı başında bi kıza böle bi adam yakışmıyo sensıbıl bacım benneyaptımki

sadakat bi lütuf deildir. günümüz erkeği bunu böyle görüyor. değildir efendim. yapmayan nası yapmıyor. etraftaki bütün erkekler 17sinde aktif cinsel hayata mı kavuşuyor allasen? ben olsam küfrü basıp yolladıydım ne inatmış bu be bacım. senin gibi aklı başında bi kıza böle bi adam yakışmıyo sensıbıl bacım benneyaptımki

yasık gunah wallaa, aşk gözünü kör neyım etmıs sensibıl kızın
opuyorumnanaktan

seni tehtit etmesi hiç hoş olmamış...
Ne yani uçkuruna bu kadarmı düşkün. sevdiğini aldatacak kadar mı önemli...
yanlış yapmış....
belkide o bu kadar üstelediği için senin içinde gitgide kaçılacak itici hale dönüşmüş. belki zaman içinde yavaş yavaş aşkla ilerleyecek bir ilişkiniz varsada kendi şansını kaybetmiş.
Ben bu adamı iyi düşün derim...

Back