Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neyse, sen senaryoyu bi adim oteye tasimissin bari, klasik 'zarimi kaybettim böhüü' konularindan degil en azindan..
Onu kapali, arkasi motor gibi calisan ve temiz gidemedim laflarindan kadin uye olmadigin acik yada umarim kadin degilsindir. Kadinsan da yuz karasisin..
bir insana temiz gitmek demek ruhunla temiz gitmek demektir. temizlik şeffaf olmaktır, yalansız olmaktır. belki erkek arkadaşın inandı, kendini sorumlu hissediyor, belki de evlenecek seninle. peki senin vicdanın rahat mı? onun yüzüne her baktığında onu kandırdığın aklına gelmeyecek mi? insan hayatta tek bir şeyden ömür boyu kaçamaz: kendi yargıçlığından..
Haha sonucu böyle mi öğrenmek istedin dur bakayım aa değilim :) Söyle o zaman teşekkür de et doktor parasından sırasından da kurtardın beni hemde zevkliydi çok sağol dersin... hata değil canım tercih bu tercih bundan ayrıldığında başkası ile de olur artık eminim ya kız değlim dersin sen