- Emoji Skoru
- 111
- Puanlar
- 118
Şaka yapmamış belli ki, bence sadece duymak istiyor...
Arzulandığını, sizin tarafınızdan istendiğini bilmek istiyor...
Ve benim için önemlidir sevişmek diyor size...
Kim için önemsiz ki zaten sizde bunu kabul ediyorsunuz...
Tersini düşünün, evlendiniz size ilgi duymuyor, siz onu isterken dönüp arkasını uyuyor...
Ne düşünürsünüz...
Bence biraz daha yumuşak olun... Kendinizi saklamayın ondan... Sevdiğiniz ve hayatınızı birleştireceğiniz erkek olarak görüyorsanız...
Ufak oyunların kime ne zararı var....
Ben kimseye gitmene izin vermem, tek derdin bu olsun deyin... Sarın, sarmalıyın biraz... Siz dişisiniz, yarın kadını olacaksınız... Başkasına gidecek adam zaten başkasına gidicem demez ki... O sadece duymak istiyor... Sizde madem kendinizden eminsiniz dert etmeyin bu şeyleri...
Biribirini seven iki insanın arasında ayıp olmaz...
Güzel seyler yazmissiniz, dogruda söylüyorsunuz.
Oda benim onu arzuladigimi bilmek ister tabi. Ama onu istedigimi bilmesi lazim. Adim gibi eminimki bunu biliyor. Ama beni cinsel iliski icin korkak görüyor biraz herhalde. Ne alaka bende anlamadim. Ne biliyorsun adam sen benim korktugumu? Korksam kendimi bilirim ben, söylerimde bunu söylemekten niye cekineyim.
Gecenlerde fantezi kurduk, iste ben buna dans showu felan yapacagim güya.
Hoslandi, cok sansliyim dedi. Tabi devaminida istedi durakladim.
Yani bu kadarini yapiyorum, öpsünde basina koysun ve anlasin bu kizda istiyor, arzuluyor beni ama en ince detaylari icin zamanini bekliyor.
Üstelik insan her acidan arzulamadigi bir insanla evlenir mi?
Bunuda kendi düsünsün artik, bebek degilki, 25 yasinda koca adam.
Kizlari iyi tanirim diyor, ozaman benide tanisin, bilsin.
Ara sira beni sinir etmek icin saka yapiyor, bakarim, yaparim, ederim diye.
Ama biliyorum ki saka yapiyor, sonra toparliyor yaparmiyim diyor.
Dünki lafi baskaydi. 2 yila yakin, beraberligimiz basladi baslayali tik yokmus, kimseye o gözle bakamiyormus, bana cok doluymus. Iyi, güzel, hos, sabretmesini biliyor (?) ama bu "sirtini dönersen baskasiyla olur" demesi ve bana cinsel konuda hasta muamelesi yapmasi gerektirdigini göstermez.