canım böyle bir lafın şakası bile olamaz ama iyiye yormak istiyorum ve sadece kötü bi şakadır inşallah diyorum:1no2:bence bu sözüyle ne demek istediğini sakince uzun uzun konuş umarım herşey güzel olur:teselli:
Asla abartmamışsın canımm çok acaip bir kelime kullanmış çok ben merkezli düşünmüş..ve birden aklıma şu geldi " hadi evlendiniz diyelim (belliki cinsel anlamda çok düşkün herşeye, ve gayet güzel gidiyor herşey diyelim.. peki ya sen hamile kaldığında bu adam 9 ay boyunca ne yapacak!!! işte birden bu geliverdi aklıma "
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.E sonuçta erkek cinselliği bırak açmayan sevgili, erkek gözlemedim üstelik bunu sade dil ile yapmasıda gerekmez .Ben mi yanlışım bilmiyorum sevgilinin seni istemesi gayet tabii bir durum kızdığım tek nokta başkalarıyla olur demesi sırf bu yüzden ilişkini gözden geçir derim.Ve lütfen seni nasıl aseksüel olarak tanımladı çok merak ettim.
arkadaşım abartmamışsın ama neden bu konuları konuşmamakta bu kadar ısrar ediyosun sonuçta sadece fantezi üreteceksin şimdilik uygulamıcaksın ya bu tutumunu anlamadım
ben evliyim 3,5 yıllık bana güven erkekler bu konuları konuşmayı fantezi dinlemeyi uygulamak kadar severler bu erkeklik içgüdüsü anlamaya çalş sen bu kadar bu konuda katı davrandığın için sinirlenip bi anlık söylemiştir takma kafana
ama bu kurallarınıda boz derim
Bu arada açtığın konu yazıların düşüncelerin okadar mantıklı biri olduğunu gösteriyorki Aslında senin hiiiç yoruma bile ihtiyacın yok arkadaşım HELAL OLSUN SENİ YETİŞTİREN AİLEYEalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?