Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Hayır asla değil... Ben sevgiyi önceliyorum hep..ama burada herkes evliliğin yüzde 90 ı cinsellik vs diyor... biliyorum bu hastalık hali bebek var ortada ama çok gereksiz derecede anlayışlı davranıyorum galiba ben...
Biz de doğudayız. Eşim çok eşlilik yapilan bir yerde doğmuş. İmasıni bile yapmaz. Dervişin fikri ve zikri mevzusu bu.

Tam olarak neden öyle dediniz acaba? Sizin eşiniz olsa tavrı nasıl olurdu size karşı? Siz benim yerimde olsanız
Benim eşim lohusalık dahil 10 ay birliktelik olmadı . Çok riskli gebeliğim oldu . En ufak ima bile olmadı . Eşiniz çok itici

Hayır ben inanın bunu kabullenebilecek biri değilim ama çok realist biriyim durumum zor zaten ve çok üzgünüm... biraz da suçluluk duyuyorum yetersizlik... özgüven eksikliği olabilir
Islam inancina sahipsiniz diye boyle yaziyorum.

Her sey Allahtan degil mi?

Suç sizin degil ki. Inanciniza gore imtihan bu.

1 kez daha basiniza gelmis bu. Esiniz hamilelikte cinsel hayatinin olamayacağını biliyordu.

2. Kez tekrar hamile kalmaniza razi oldu.

Biliyordu bunlari yasayacagini.

Kendi imtihani olacagini da biliyordu. Istemiyorsa boşansaydi.

Razi geldiyse kesecek çenesini oturacak aşağı.

Degil ki ikinci es iması... agzini yirtarim oyle kocanin!

Hayır asla değil... Ben sevgiyi önceliyorum hep..ama burada herkes evliliğin yüzde 90 ı cinsellik vs diyor... biliyorum bu hastalık hali bebek var ortada ama çok gereksiz derecede anlayışlı davranıyorum galiba ben...
Sizi çok mu kapalı ortamda dünyayı tanımadan büyütüp görücü usulü evlendirdiler? Aksi halde üniversite mezunu, çalışan bir kadının hayattan bu kadar bihaber olması mümkün değil. Bu 50 hatta 70 yıl öncenin okuma yazma bilmeyen babadan kocaya verilmiş kadınlarının zihniyeti.

Benim için bu kabul edilebilir bir şey değil inanın ama bu realite var ülkemizde ve dünyada... Ben de kabullenemediğimden üzülüyorum zaten
Hayır siz kabullenmişsiniz ki eşiniz böyle şakalar yapabiliyor, kabullenmişsiniz ki şu durumunuzda kalkmış harıl harıl adamı tatmin etmeye çalışıyorsunuz üstünüze kuma gelmesin, gözü dışarıya kaymasın diye. Koca dediğimiz şey bulunmaz hint kumaşı değil, kocasız ölünmüyor. Üstelik kumaşı bozuksa o kocanın kıçına tekmeyi basmak suretiyle gönderebiliyoruz kaçıncı kadına gitmek isterse.

Benim için bu kabul edilebilir bir şey değil inanın ama bu realite var ülkemizde ve dünyada... Ben de kabullenemediğimden üzülüyorum zaten
Realite mı 🤣 hangı realite bı anlatır mısınız 🤣🤣 bakın hadi dinen bakalım olaya hangi durumlarda ıkıncı es alınır bunu biliyor musunuz? Esın yani sizin rızanız olmadıgı takdirde alamayacağını bılıyor musunuz? Eksık bilgim varsa duzeltın muhafazakar olamadığım icin eksık bılıyorumdur 🤣 ki mufazakarlık da bu degıl belırteyım. Din sizin sandıgınız değil. bence siz once bı arastirip okuyun neyi normalleştirdiğinizin farkına varın. Haklarınızı bi bilin. Nasıl ogretmen olabıldınız o da ayrı bı konu zaten.

Hayır siz kabullenmişsiniz ki eşiniz böyle şakalar yapabiliyor, kabullenmişsiniz ki şu durumunuzda kalkmış harıl harıl adamı tatmin etmeye çalışıyorsunuz üstünüze kuma gelmesin, gözü dışarıya kaymasın diye. Koca dediğimiz şey bulunmaz hint kumaşı değil, kocasız ölünmüyor. Üstelik kumaşı bozuksa o kocanın kıçına tekmeyi basmak suretiyle gönderebiliyoruz kaçıncı kadına gitmek isterse.
Cevabınız için teşekkür ederim. Çok haklısınız. Silkelen kendime geleceğim şu andan itibaren.

Oturup paşa paşa bekliycek. Benzer süreçlerden geçtim iki kaybım var 3.de esim zaten uzak durdu aman bebeğe bi zarar gelir diye. Eşinizin tavri koyun can derdinde kasap et derdinde gibi bir durum olmus. Bence kendini bu zor surecinde bir de eşini memnun edebilmek için çok zorlama az bir zamanin kalmış sağlıkla al bebeğini kucagina gerisi zaten sizin. Riskli hamileliği yaşamak tamamlamak kolay değil erkeklere kolay geliyor o ayri
Bence hic takmayin . Benim esimde boyleydi . Dogum sonrasi umrumda bile olmasaydi keske falan dedim . Hic kafaya takilcak bir mevzu gibi gormeyin . Korkutun bence eger bir sey olursa seni affetmem beni uzuyorsun bebege bir sey olursa vs .

Evliliğin %90'ı cinsellik ile riskli hamilelik yüzünden cinsellikten uzak durmak arasında dağ kadar fark var. 🤷 Birazcık da kendinize anlayışlı olun bence. Zira eşiniz hakkında olumlu düşünceler oluşmadı kafamda.

Realite mı 🤣 hangı realite bı anlatır mısınız 🤣🤣 bakın hadi dinen bakalım olaya hangi durumlarda ıkıncı es alınır bunu biliyor musunuz? Esın yani sizin rızanız olmadıgı takdirde alamayacağını bılıyor musunuz? Eksık bilgim varsa duzeltın muhafazakar olamadığım icin eksık bılıyorumdur 🤣 ki mufazakarlık da bu degıl belırteyım. Din sizin sandıgınız değil. bence siz once bı arastirip okuyun neyi normalleştirdiğinizin farkına varın. Haklarınızı bi bilin. Nasıl ogretmen olabıldınız o da ayrı bı konu zaten.
Sevgili hanımefendi :) din kültürü öğretmeniyim. İlahiyat mezunuyum. İnanın hiç böyle bir şeyi istemedim , istemem de. Kim ister ki? Eşin rızası gerekmiyor eğer merak ediyorsanız. Fakat evlenirken başta belirtebiliyorsunuz. Ben tüm iyi niyetimle sordum kimseyle polemiğe girmek istemem. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Eşinizin psikolojisini ne kadar da umursuyorsunuz şu durumunuzda helal olsun. Ben de eşiniz olsam sizi severdim yani sevgi yönünden sohbet muhabbet yönünden bir sıkıntı yaşanmaz ki sizinle. Siz kendi üzüntünüzü fiziksel ve psikolojik acınızı bir kenara bırakmışsınız. Eşinize odaklanmışsınız. Bence izin verin gitsin 2 tur sevişsin gelsin bir şey olmaz.

X