Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Oluruz yaa bebek çantasının bile leoparlısını yapmışlar be midesizler Seveni seviyo valla.
Benim kocam kesin antika. Görümcişkom leoparlı picama almıştı bi kere hediye, görür görmez “giymiyciksin di mi” diye yabıştırdı. Picama diye mi beğenmedi acaba, tayt olsa beğenir miydi?

Kız sen ne diyon anaammm şok oldum vallahi, dinen ne demek izin verilmesi falan ne saçmaladın yavrum Allah'ını seversen böyle kocam olsun kapı orda derim bide hergün tatmin ediyomuş kusura bakma kardeşim yüzüne bakmam öyle kocanın ben ....

Yannış diyo. Evliliin %58.97si seks %32.16sı sekse hazırlık %73.75i kırmızı gecelik ve %93.53ü leoparlı tayttır.
Ya arkadaşlar bunu diyen ben değilim, hem konu sahibi söyledi hem de daha önce kkda başka konularda bu şekilde yorum yapanlar oldu.

Uzun zamandır polemikten nemalanamayanların yeni hedefi benim galiba, bu ara kavga çıkaracak yer bulamadıysalar

Başı sonu silinmiş cümlelerle saldırın bakalım başarabilecek misiniz.

O cımbızlanan yerde 5 paragraf yazı var. Bir cümle kırpmakla beni sapık gibi göstermek neden hoşunuza gitti anlam veremedim

Son düzenleme:
Denk geldin. Nemalansak senden mi nemalanırız?

Ben tamamını okudum, çok fazla genelleme var. Aslında senin yazdıklarına karşı çıkılmasının sebebi de çoğu zaman bu. Sürekli kocanın davranışlarını tüm erkeklere genelliyorsun. Normal olmayan şeyleri evliliğinizde normalleştirmiş olabilirsiniz, bu sizin normaliniz de olabilir. İkiniz de rahatsız olmuyorsanız sorun yok, kimsenin bir şey demeye de hakkı yok. Ama bunu kalkıp sorunlu olduğu bariz bir evlilik ortadayken normalleştirince insanlar karşı çıkıyor doğal olarak hayır böyle değil diye.

Hakikaten boğuyorsunuz insanı, az daha çabalarsanız makale dili falan kullanmaya başlayacağım.

Burada herkesin kendi yaşadığından yola çıkarak yorum yaptığının hepimiz farkındayız, sizinki öyle değilse hayır değil diyor yorumunuzu söylüyorsunuz. Sizin söylediğiniz da yaşadığınızı genellemek benimki de, bi salın beni artık ya, seks düşkünü de oldum yanlış evlilik de oldum, cinsellik forumunda çocuk bakımından bahsedecek halim yok. Yaşadıklarıma binaen yorum yazıyorum. Beğenmezseniz beğenmezsiniz de suçlamayı bırakın, ben kimseyi suçlamıyorum çünkü.

Kibarca anlatmaya çalışmıştım aslında tepki çekmenizin nedenini ama olmamış.

Kısaca ve daha açık tekrar özetleyeyim “erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şefkat gösteremeyen varlıklar” derseniz genellemiş olursunuz ve tepki çekersiniz. “Benim kocam cinsel doyuma ulaşmadan bana şefkat gösteremeyen bir varlık” derseniz kendi hayatınızdan yola çıkmış, örnek vermiş olursunuz. Kimse bişey diyemez o zaman. Bildiğim kadarıyla öğretmensiniz, şu ikisinin arasındaki farkı size anlatmaya çalışmak inanın beni utandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…