Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Demek ki neymiş dünya kadar malın olacağına, fındık kadar...

Tamam siz dili bana anlattığınız gibi kullanın, ben böyle kullanmayı seviyorum. Aklı yatmayan, ciddiye almasın yorumlarımı

Resmen manipüle edilmissiniz ve bunun suçlulugubu yaşıyorsunuz

Elinden geleni yapıosun bence anlattığın kadarıyla.. madem çocuk istedi beklicek sesini çıkarmayıp.. çocuk olunca nasıl olsa istediği olacak.. bence ne yapsam die düşünmeyin o beklicek ve anlayıslı olacak. sağlıkla kavusun bebeğinize

Eşiniz sağlıklı bir insan değil bence tedavi olmalı.
Sizde maşallah ikinci es imasina sadece aglamakla tepki gostermissiniz ben sizin yerinizde olsam çoktan pilini pirtisini toplayıp kapının önüne koymuştum sonrasında ne b.....k yerse yesin

Esin muhafazakar filan degil gerci bu kelimeden tiksiniyorum, dindar degil en azindan, cunku dindarlik namaz orucla olmuyor sadece. Ayrica 1 taneyi hak etti 2. Avrat mi alacak buarada cok dindarsa kadinin calismasi haram diyolar, neden calistiriyo seni? Tabii para tatli.. inan senin kocan gibilerden igreniyorum, cunku dini kendine yontuyo Ayrica seni uzmek yerine el ustunde tutmasi gerek dimi? Orjinal islam dinini bilmesek boyle bos beles insanlar yuzunden dinsiz olurduk..dusun, kadin istemezse cocugunu emzirmek zorunda bile degil, ev isi yapmak zorunda degil.. calismak zorunda degil… cok dindarsa bunlari atlamasin

Yani bu erkekler herseyi mukemmel istiyor cidden.. senin kocan gibiler en azindan.. cocuk istiyo sex istiyo yemek istiyo ev isi birde gidip callismani.. yani kadin olmak eziyet gibi..sen ne yaparsan yap sen kendini yetersiz hissedeceksin, cunku herif memnuniyetsiz ve ac gozlu. Ki sen elinden geleni yapiyorsun ama yeterli gelmiyor, gordugun gibi. Allah senin esin gibilerden korusun butun kadinlari..

Bizde muhafazakar ve islami inanca sahibiz bana da ilişki yasak ama ben anlayamadım ne alaka.İslami inanç karısı hasta ve acizken karını çalıştır ilişki yasakken zorla eşini , olmadı bir kadın daha al mı diyor.Kusura bakmayın ama eşinizin bencilliği bu.Boşuna islamiyete dayandırmaya çalışmasın.Allah kimseyi böyle imtihan etmesin ama eşim bana böyle bir şakada bulunsa ,bırakın imasını bütün hayatımı gözden geçirir eşimide o hayatta ona göre konumlandırırım.İslam hoşgörü dinidir.Eşiniz bir nebze olsun nemalansaydı inancından size bunları yaşatmazdı.

Canım hamilesin diye çok hassasın eşinin öyle şakalar yapmaması lazım bizde hamileyken eşimle ilişkiye girmezdik bu yüzden çok paronoyak olmuştum hepsi geçicek

27 yıldır doğudayım, doğuluyum. Bütün çevrem akrabalarım ailem her şeyim burada. 27 yıldır çok şehir gördüm gezdim. Kıyaslama imkanım olduğu için diyorum. Hala doğuda böyle doğuda şöyle diyenler yüzünden allahın yobazı, cahili, eline ömrü billah kalem kitap almamışı, görmemişi, gelişmemişi bile bizlere dil uzatma cesareti göstermesine sebep oluyor ya deliriyorum. Anlatılanlar hangi doğu o kadar merak ediyorum ki. Her neyse.

Cehaletinize ne bir dinle ne bir kültürle ne bir bölgeyle kılıf uydurmayin. Ama islamda böyle ama bu bölgede şöyle diyerek sakın normallestirmeyin. Hangi çağda yaşıyoruz pes.

Cok fazla esiniz odakli olmussunz. Kendi duygularinizi isteklerinizi unutacak kadar. Cok zor zamanlar atlatmissiniz bebek kaybi vs.. suan ikinci kez hamilelik surecindesinz. Cinselligi vs bir kenara bir sureligine birakacak bir zahmet. Bu fedakarligi yapan ne ilk ne son erkek kendisi. Bence biraz kendinize deger verin kendi isteklerinz ve su surecte size asil destek olmasi gereken tarafin o oldugunu hatirlatin. Bazi fedakarliklar yapilmadan olmuyor. Emek olmadan yemek yok. Madem `dindar` kendisi bunu herkesten daha cok iyi bilmeli. Calisan bir kadinsiniz ve riskli gebeliginz var buna ragmen hala ev isi beklentisi olmasi da ayri uzucu. Bence bazi seyleri ona hatirlatmaniz lazim. Hayat musterek.

Ben bu tip sorunları hiç anlamıyorum. Tamam cinsellik insan hayatında çok önemli buna itirazım yok ama bu özel bir durum, bir mecburiyet var ortada. Üstelik bu durum iki kişinin sorumluluğunda değil mi, kimse tek başına hamile kalmıyor. Bir yıl bekle be kardeşim ölürmüsün git mastürbasyon yap en azından karşındaki insana ızdırap olma, bir şekilde idare et işte. Hangi kadın sorunlu hamilelik geçirmek isterki.

Polemiğe girmek istemiyorum çok saçma sapan bı düşünce ve bı o kadar saçma konu İslami alet etmeyin böyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…