- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi Paprikamaprika
Dini içerik yada polemik olabilir ban sebebiKonu sahibi banlanmış.
Yine mi bı bı bı bıyıklı show
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dini içerik yada polemik olabilir ban sebebiKonu sahibi banlanmış.
Yine mi bı bı bı bıyıklı show
SanmıyorumDini içerik yada polemik olabilir ban sebebi
Peki mutlu evliliğin mi mutsuz evliliğin mi? İkisi de değişiyomuş çünkü.Yannış diyo. Evliliin %58.97si seks %32.16sı sekse hazırlık %73.75i kırmızı gecelik ve %93.53ü leoparlı tayttır.
Yannış diyo. Evliliin %58.97si seks %32.16sı sekse hazırlık %73.75i kırmızı gecelik ve %93.53ü leoparlı tayttır.
Peki mutlu evliliğin mi mutsuz evliliğin mi? İkisi de değişiyomuş çünkü.
Gırgır?
Kendi evliliği öyleyse bilemem, öyle bir evlilik yapmış olmak da istemem.
Evli ya da değil, bir çift arasındaki en önemli şey dostluktur bence. Dostluk tamsa cinsellik "sunup" karşılığında sevgi, ilgi, merhamet beklemek zorunda kalmaz kimse.
Tatmin olduğu zaman iyi, olamadığı zaman sevgisiz, vicdansız olacaksa ne yapayım öyle sevgiyi?
erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat göstermeyi beceremeyen varlıklar.
Hocam gecelik var satenli de dandelli de ama yok. Ben elendim mi şimdi?Hebsinde seks, gecelik, lovpar olmak zorunda. Evlilikle gelen default ayarlar bunlar. Zaten bu oranlar yoksa üsgünüm ama sizinki evlilik olmuyör.
Hocam gecelik var satenli de dandelli de ama yok. Ben elendim mi şimdi?
Birde hojam eşe kesinlikle şefkat göstermeyecekmişsin, şehvete zeval getirip nikahı düşürüyormuş öyle diyo "uzmanlar" sizin fikriniz nedir bu konuda?Hebsinde seks, gecelik, lovpar olmak zorunda. Evlilikle gelen default ayarlar bunlar. Zaten bu oranlar yoksa üsgünüm ama sizinki evlilik olmuyör.
Nağlet olsun.Maalesef cınım. Bisimla diilsin.
Illa kırbaçlı mı olmalıymış? Öf bi de o mu çıktı başımıza? Ne uzmanlıklı şey bu seks.Birde hojam eşe kesinlikle şefkat göstermeyecekmişsin, şehvete zeval getirip nikahı düşürüyormuş öyle diyo "uzmanlar" sizin fikriniz nedir bu konuda?
Tosişişkodudak konuşuyor sanki Takip ediyor musunuz yoksa?Hebsinde seks, gecelik, lovpar olmak zorunda. Evlilikle gelen default ayarlar bunlar. Zaten bu oranlar yoksa üsgünüm ama sizinki evlilik olmuyör.
Birde hojam eşe kesinlikle şefkat göstermeyecekmişsin, şehvete zeval getirip nikahı düşürüyormuş öyle diyo "uzmanlar" sizin fikriniz nedir bu konuda?
Göd?Ekzik bilgi vermişler, eşe ayrıcana kesinniklen gün yüzü de göstermeyeceksiniz.
Du ben gösterilecekleri sayim, o daha kısa bir liste:
Eşlerin evlilik bağı içersinde görecekleri sadeceğ üç şey vardır:
Sağ meme x 2 ve kuku. Bu kadar.
Tosişişkodudak konuşuyor sanki Takip ediyor musunuz yoksa?