Cinsellik Sorunu

Yok ya, yazınca sen mantıklı geldi.
Benım bugun algılar kapalı, uctur yanlıs anlıyorum yazılanları.
Bana da oluyor o ara ara. Ama kendimden de şüphe ettim hani sana o derece de güveniyorum. Tanımıyorum ama seviyorum seni. Yorumların, fikirlerin, kıvrak zekan hoşuma gidiyor.

O erken boşalmasına çok güzelsin kılıfı bulan adam psikolojini bozdu galiba. Ne manyak bahane o ya?
Bana da oluyor o ara ara. Ama kendimden de şüphe ettim hani sana o derece de güveniyorum. Tanımıyorum ama seviyorum seni. Yorumların, fikirlerin, kıvrak zekan hoşuma gidiyor.
Bugun tam uc konuda yazılanı anlamadım yaptıgım yorumlar alakasızdı, anlayan insanlar da acıklama yapmis anca dustu jetonum bence senın yazdıgın dogru, severek evlendik demıs. Artemissisipi
Ama Katibin Ruhu klasik yalan o, otuzuncu saniye bosaliyor adam daha kadın sevıstiklerını idrak edememısken..cevap, askım cok guzelsın dayanamadım.
Dur kulahımı getireyim yataga ona anlat hatta naap biliyor musun bundan sonra doktora gitmezsen kulahla sevıs

Aranızdaki yaşla bir alakası yok yada saçma sapan annesinden korkan bir çocukluklada alakası yok.
Bunun için dr. da gitmenizede gerek yok.Çünkü üroloji dr.na gitseniz tek yapacağı depresyon ( lustral ) ilacı vermek ve önereceği bir geciktirici sprey ( precoxin yada benzeri lidokain spreyleri )yada hap ( priligy )vermek olur ötesine gidemez.Erken boşalmanın tahlili ameliyatı rontgeni mr ı var mı? yok. Tamamen psikolojiktir arkadaşlar.
Yapılacak ilk şey 2 saat önce lustral tarzı antidepresan almak.(psikolojik rahatlama,heyecanda azalma)
sonra sprey sıkıp 10 dk beklemek ve ilişkiye girmek.Mümkünse ilişki öncesi 5mg lık ( özellikle 5mg )tadanafil türevi ilaç almak.En az 3-4 gün etklili olur.Sonraki aşama mümkünse sık ilişkiye girmek.
Sonrasında düzelme başlayınca tadanafili kesersin spreyi kesersin derken 1-2 dk olur sana 15-20 dk.
Sağlıklı günler.

Bu ılacları neye dayanarak yazdınız?
Doktora gitmeyin dıyıp ılac yazmanız bana garip geldi de?

Bu ilaçları doktor yazsa daha sağlıklı olmaz mı? Antidepresanlar şeker değil öyle ilişkiden iki saat önce bir tane atsın falan. Yapmayın lütfen.

Konu sahıbı gelse de sevgiden bence demekle ne demek ıstedıgını acıklasa cok merak ediyorum
Bır ınsan sevgiden neden erken bosalır kı
Arkadaşlar bos bos yorum yapmayın bence insan gibi bir soru sordum bne 1. Evet sevgi ile ne alakasi var ya biz oyun mu oynuyoruz
2.Cinsellik ile anneesinin veya sevginin ne alaksi var
3.16 yasindq sevgili olduk dedkm aramizda 15 yas var dedim evet ama ask yas farkınada bakmaz anlasabilmrk önemli konu sacma sapan yerlere getirtiriz eger sorunun cevabıni biliyorsaniz yazmayin ya

Bilgisizsin aynı zamanda saygısız....

Sorununan kk da çözüm aramak yerine gidip cinsel sağlık ile ilgili bir kaç kitap okusan ve uzman dinlesen sana sorduğum sorular ile sorununun alakalı olduğunu öğrenirsin...

Verilen cevapları hazmedemeyeceksen soru sormayacaksın :))

Neyse konu sahibi hamileymiş, yorumumu geri alıyorum. Büyük ihtimalle sizi eş olarak değil anne olarak görme sendromuna erken girmiş, ya da zaten yaşınız çokça küçük olduğu için bebeğe veya size zarar vermekten korkuyordur. Gene de bir doktora görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…