- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi Ecenur02_02
Bana da oluyor o ara ara.Yok ya, yazınca sen mantıklı geldi.
Benım bugun algılar kapalı, uctur yanlıs anlıyorum yazılanları.
O erken boşalmasına çok güzelsin kılıfı bulan adam psikolojini bozdu galiba.Ne manyak bahane o ya?
Bugun tam uc konuda yazılanı anlamadımBana da oluyor o ara ara.Ama kendimden de şüphe ettim hani sana o derece de güveniyorum. Tanımıyorum ama seviyorum seni. Yorumların, fikirlerin, kıvrak zekan hoşuma gidiyor.
Bu ılacları neye dayanarak yazdınız?Aranızdaki yaşla bir alakası yok yada saçma sapan annesinden korkan bir çocukluklada alakası yok.
Bunun için dr. da gitmenizede gerek yok.Çünkü üroloji dr.na gitseniz tek yapacağı depresyon ( lustral ) ilacı vermek ve önereceği bir geciktirici sprey ( precoxin yada benzeri lidokain spreyleri )yada hap ( priligy )vermek olur ötesine gidemez.Erken boşalmanın tahlili ameliyatı rontgeni mr ı var mı? yok. Tamamen psikolojiktir arkadaşlar.
Yapılacak ilk şey 2 saat önce lustral tarzı antidepresan almak.(psikolojik rahatlama,heyecanda azalma)
sonra sprey sıkıp 10 dk beklemek ve ilişkiye girmek.Mümkünse ilişki öncesi 5mg lık ( özellikle 5mg )tadanafil türevi ilaç almak.En az 3-4 gün etklili olur.Sonraki aşama mümkünse sık ilişkiye girmek.
Sonrasında düzelme başlayınca tadanafili kesersin spreyi kesersin derken 1-2 dk olur sana 15-20 dk.
Sağlıklı günler.
16Sevme ile alakalı bisey derken ne demek istedin?
Kac yasındaydın sevgili oldugunuzda?
Sen 16 iken o da 31dı dı mı?
Bu ilaçları doktor yazsa daha sağlıklı olmaz mı? Antidepresanlar şeker değil öyle ilişkiden iki saat önce bir tane atsın falan. Yapmayın lütfen.Aranızdaki yaşla bir alakası yok yada saçma sapan annesinden korkan bir çocukluklada alakası yok.
Bunun için dr. da gitmenizede gerek yok.Çünkü üroloji dr.na gitseniz tek yapacağı depresyon ( lustral ) ilacı vermek ve önereceği bir geciktirici sprey ( precoxin yada benzeri lidokain spreyleri )yada hap ( priligy )vermek olur ötesine gidemez.Erken boşalmanın tahlili ameliyatı rontgeni mr ı var mı? yok. Tamamen psikolojiktir arkadaşlar.
Yapılacak ilk şey 2 saat önce lustral tarzı antidepresan almak.(psikolojik rahatlama,heyecanda azalma)
sonra sprey sıkıp 10 dk beklemek ve ilişkiye girmek.Mümkünse ilişki öncesi 5mg lık ( özellikle 5mg )tadanafil türevi ilaç almak.En az 3-4 gün etklili olur.Sonraki aşama mümkünse sık ilişkiye girmek.
Sonrasında düzelme başlayınca tadanafili kesersin spreyi kesersin derken 1-2 dk olur sana 15-20 dk.
Sağlıklı günler.
Hem benim hemde eşimin mesleğinden dolayı yazdım.Niye garip ?Bu ılacları neye dayanarak yazdınız?
Doktora gitmeyin dıyıp ılac yazmanız bana garip geldi de?
Baya garıpHem benim hemde eşimin mesleğinden dolayı yazdım.Niye garip ?
Çok kötü.Sen 16 iken o da 31dı dı mı?
Adam pedofılı. 16 yasındakı kız yahu. Sevgili olunur mu, 31sın sen?Çok kötü.
Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.Adam pedofılı. 16 yasındakı kız yahu. Sevgili olunur mu, 31sın sen?
Arkadaşlar bos bos yorum yapmayın bence insan gibi bir soru sordum bne 1. Evet sevgi ile ne alakasi var ya biz oyun mu oynuyoruzKonu sahıbı gelse de sevgiden bence demekle ne demek ıstedıgını acıklasa cok merak ediyorum
Bır ınsan sevgiden neden erken bosalır kı
Zorla olmadi herhalde dag basinda yaşamiyoruzAdam pedofılı. 16 yasındakı kız yahu. Sevgili olunur mu, 31sın sen?
Nie bulamiyorsun seviyorsam yasa bakmam ki esimde o kadar büyük durmuyor yanimdaDiyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.
Ben sevginden demedim ki bayan oyle yazdi bnde sevgi ile ne alkasi var dedim yorumlari tam okuyun lütfenKonu sahıbı gelse de sevgiden bence demekle ne demek ıstedıgını acıklasa cok merak ediyorum
Bır ınsan sevgiden neden erken bosalır kı
Bilgisizsin aynı zamanda saygısız....Arkadaşlar bos bos yorum yapmayın bence insan gibi bir soru sordum bne 1. Evet sevgi ile ne alakasi var ya biz oyun mu oynuyoruz
2.Cinsellik ile anneesinin veya sevginin ne alaksi var
3.16 yasindq sevgili olduk dedkm aramizda 15 yas var dedim evet ama ask yas farkınada bakmaz anlasabilmrk önemli konu sacma sapan yerlere getirtiriz eger sorunun cevabıni biliyorsaniz yazmayin ya
Çok bağlantısı varBen de onu anlamadım, cinsellikle annenin bağlantısını. Töbest ya
Hmm peki. Anlatsanıza biraz siz de bağlantısınıÇok bağlantısı var