Cinsellik Sorunu

Ya korkunç birşey bu ama. Sevişiyon, birden annen veya kaynanan geliyo gözünün önüne töbe töbe.
Benim dediğim anlaşılmamış😅

Baskın anne karakteri altında edilgen duruma düşen ve annesinden çekinen erkeklerde cinsel performans problemleri oluyormuş...

O anda akla gelme değil yani..

Erkeğin eril enerjisinin ve karakter yapısının anne tarafından zedelenmesi kaynaklı yani

Ben dediğim anlaşılmamış😅
Baskın anne karakteri altında edilgen duruma düşen ve annesinden çekinen erkeklerde cinsel performans problemleri oluyormuş...
O anda akla gelme değil yani..
Erkeğin eril enerjisinin ve karakter yapısının anne tarafından zedelenmesi kaynaklı yani
Nasıl şöyle bişey mi, sevişince annesinin kızacağı birşey mi yaptığı var bilinçaltında?

Bir doktora görünmesinde fayda var ama onun da biraz bu durumun sorun olduğunu düşünüp harekete geçmesi çözüm araması lazım.
Sevme ile alakalı oldugunu soyledi heralde konu sahıbıne.
Cok guzelsın askım ondan boyle oluyor gıbı.
Klasik yalan.

Iste sence sevmekle alakalı ne demek? Benım aklıma bısey gelmedi?
Soran arkadaş "sizi gerçekten seviyor mu?" demiş. Konu sahibi de "Severek evlendik bence sevmekle alakalı değil" demiş buna karşılık olarak. Sevmediği için erken boşalma yaşadığını düşünüyorsanız öyle değil demek istemiş.
Ya da ben çok yanlış anladım. 😀

Soran arkadaş "sizi gerçekten seviyor mu?" demiş. Konu sahibi de "Severek evlendik bence sevmekle alakalı değil" demiş buna karşılık olarak. Sevmediği için erken boşalma yaşadığını düşünüyorsanız öyle değil demek istemiş.
Ya da ben çok yanlış anladım. 😀
Yok ya, yazınca sen mantıklı geldi.
Benım bugun algılar kapalı, uctur yanlıs anlıyorum yazılanları.
😂😂

X