- 4 Ağustos 2020
- 59
- 14
- 24
-
- Konu Sahibi Ecenur02_02
Eşiniz kaç yaşındaÖncelik merhaba arkadaşlar ben 8 aydır evliyim eşim ile aramda 15 yaş var ve eşimde erken boşalma sorunu var nasıl düzelir sizce ? ( Krem ,sprey kullandık olmuyor ) bnde bundan cok rahatsız oluyorum
EvetGaliba konu sahibi 20 yaşında
35 yaşında bn 20 yaşındayım severek evlendik zaten bnce sevme ile alakali brsy değilEşiniz kaç yaşında
Kv baskın mı (annesinden korkan erkek sendromu=erken boşalma)
Sizi gerçekten seviyor mu
Bu soruların cevapları önemli
20Kaç yasindasiniz
Erkekler bu sebeple doktora gittiğinde ilacın yanında takviye olarak "eşini çok sev" telkini verilir...35 yaşında bn 20 yaşındayım severek evlendik zaten bnce sevme ile alakali brsy değil
Bu tespitiniz gerçekten neye dayalı gerçekten merak ettim. Kaynak?Kv baskın mı (annesinden korkan erkek sendromu=erken boşalma)
Benim tesbitim değil tabikiBu tespitiniz gerçekten neye dayalı gerçekten merak ettim. Kaynak?
Eşiniz sizden çok büyükmüşÖncelik merhaba arkadaşlar ben 8 aydır evliyim eşim ile aramda 15 yaş var ve eşimde erken boşalma sorunu var nasıl düzelir sizce ? ( Krem ,sprey kullandık olmuyor ) bnde bundan cok rahatsız oluyorum
O işi yaparken anasından neden korkuyor adam yaEşiniz kaç yaşında
Kv baskın mı (annesinden korkan erkek sendromu=erken boşalma)
Sizi gerçekten seviyor mu
Bu soruların cevapları önemli
Ben de onu anlamadım, cinsellikle annenin bağlantısını. Töbest yaO işi yaparken anasından neden korkuyor adam yaannenin akla geleceği en son yer.
Öyle mi anlaşıldıO işi yaparken anasından neden korkuyor adam yaannenin akla geleceği en son yer.
Öyle demeyinBen de onu anlamadım, cinsellikle annenin bağlantısını. Töbest ya
O işi yaparken anasından neden korkuyor adam yaannenin akla geleceği en son yer.