- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.483
-
- Konu Sahibi Ecenur02_02
Ya aslında sevişirken aklına kaynanası gelen birini tanıyorum, kadın. Yoğun kaynana sorunu vardı. Yanlız dediğiniz şey çok ilginç.Öyle mi anlaşıldı
Üzerinde anne baskısı olan erkeklerin performansı düşük oluyor yani
Herşey ama herşey bilinçaltı ile işliyorYa aslında sevişirken aklına kaynanası gelen birini tanıyorum, kadın. Yoğun kaynana sorunu vardı. Yanlız dediğiniz şey çok ilginç.
O anda akla kv geliyor olma ihtimali bile korkunçYa aslında sevişirken aklına kaynanası gelen birini tanıyorum, kadın. Yoğun kaynana sorunu vardı. Yanlız dediğiniz şey çok ilginç.
Ya korkunç birşey bu ama. Sevişiyon, birden annen veya kaynanan geliyo gözünün önüne töbe töbe.Herşey ama herşey bilinçaltı ile işliyor
Benim dediğim anlaşılmamışYa korkunç birşey bu ama. Sevişiyon, birden annen veya kaynanan geliyo gözünün önüne töbe töbe.
Nasıl şöyle bişey mi, sevişince annesinin kızacağı birşey mi yaptığı var bilinçaltında?Ben dediğim anlaşılmamış
Baskın anne karakteri altında edilgen duruma düşen ve annesinden çekinen erkeklerde cinsel performans problemleri oluyormuş...
O anda akla gelme değil yani..
Erkeğin eril enerjisinin ve karakter yapısının anne tarafından zedelenmesi kaynaklı yani
"Herşeye kızan annem acaba seviştiğime kızar mı" diye işleyen bilinçaltı düşünce yapısıNasıl şöyle bişey mi, sevişince annesinin kızacağı birşey mi yaptığı var bilinçaltında?
Sevme ile alakalı bisey derken ne demek istedin?35 yaşında bn 20 yaşındayım severek evlendik zaten bnce sevme ile alakali brsy değil
Sevme ile alakalı oldugunu soyledi heralde konu sahıbıne.Bir doktora görünmesinde fayda var ama onun da biraz bu durumun sorun olduğunu düşünüp harekete geçmesi çözüm araması lazım.
Ama yani nereye kadar devam ettirebilir ki o yalanı. Bir yerde patlak verip tedaviye/çözüme yanaşacaktır.Sevme ile alakalı oldugunu soyledi heralde konu sahıbıne.
Cok guzelsın askım ondan boyle oluyor gıbı.
Klasik yalan.
Konu sahıbı buyuyene kadar, karsısında yırmı yasında bir kız var. Kendısı 35?Ama yani nereye kadar devam ettirebilir ki o yalanı. Bir yerde patlak verip tedaviye/çözüme yanaşacaktır.
Konu sahibi de ancak 35 de anlar gerçekleri, o zaman da eş olur 50Konu sahıbı buyuyene kadar, karsısında yırmı yasında bir kız var. Kendısı 35?
Konu sahıbı gelse de sevgiden bence demekle ne demek ıstedıgını acıklasa cok merak ediyorumKonu sahibi de ancak 35 de anlar gerçekleri, o zaman da eş olur 50
Bence sevmekle alakalı bir şey değil demiş konu sahibi ya yanlış anlaşılmış sanırım.Konu sahıbı gelse de sevgiden bence demekle ne demek ıstedıgını acıklasa cok merak ediyorum
Bır ınsan sevgiden neden erken bosalır kı
Iste sence sevmekle alakalı ne demek? Benım aklıma bısey gelmedi?Bence sevmekle alakalı bir şey değil demiş konu sahibi ya yanlış anlaşılmış sanırım.
Soran arkadaş "sizi gerçekten seviyor mu?" demiş. Konu sahibi de "Severek evlendik bence sevmekle alakalı değil" demiş buna karşılık olarak. Sevmediği için erken boşalma yaşadığını düşünüyorsanız öyle değil demek istemiş.Iste sence sevmekle alakalı ne demek? Benım aklıma bısey gelmedi?
Kırmızı odayı izlemiyor musunuz?O işi yaparken anasından neden korkuyor adam yaannenin akla geleceği en son yer.
Yok ya, yazınca sen mantıklı geldi.Soran arkadaş "sizi gerçekten seviyor mu?" demiş. Konu sahibi de "Severek evlendik bence sevmekle alakalı değil" demiş buna karşılık olarak. Sevmediği için erken boşalma yaşadığını düşünüyorsanız öyle değil demek istemiş.
Ya da ben çok yanlış anladım.
O erken boşalmasına çok güzelsin kılıfı bulan adam psikolojini bozdu galiba.Yok ya, yazınca sen mantıklı geldi.
Benım bugun algılar kapalı, uctur yanlıs anlıyorum yazılanları.