Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Vallahi bir erkek de deseydi karısı icin bunu aynı cevabı veririm.Bosanin.

niye cekiyorsun bu adami?

Hiç mi yapmıyoz dedi. Evet dedim 2-3 ay yanaşmıyorsun ben yanaşmazsam dedim. Herkes öyle dedi bir süre sonra. Ama biz baştan beri böyleyiz dedim birsey diyemedi
Vallahi herkes böyle değil onu geçsin.Yani hele ki ilk yıllarda gün aşırı beraberlik olur çocuk yoksa falan kimse durmaz.Yahu üç ay ne demek insanın nefsi var ya.

Ben düzelir diye istemedim zaten oyalanırım bunları takmam umursamam belki diye. Görmezden gelip başka şeylerle oyaladım kendimi. Ama hata tabiki. Herseyin yeri ayrı hayatta
Yani öyle olmayacak ama aksine çocuk olduktan sonra daha çok ihtiyaç duyacaksın bazı şeylere kadın gibi görülmeye ruhunun okşanmasını özel olduğun hissetmek istiyceksin eşin sence bunları verebilir mi sana?

Hiç birsey veremez o bana şimdiye kadar veremeyen insan. Saçmalamışım işte. Allah hayırlısını bilmiş nasip etmemiş diyorum şimdi çoçuk

Zaten adam fecaat biri cinsellik konusundan ayrı. Mıymıymıy ömür tüketir bu, erken yaşlandırır. Cinsellik iyi olsa bir parça çekilirdi, bu konuyu acmanızın sebebi bu, adamın yatakta bile ederi yok. Koca mı istediniz evlenirken , büyümeyen mızmız bebek mi? Kendinize önce bunu sorun, cevabınıza göre yol alın.

Hiç mi yapmıyoz dedi. Evet dedim 2-3 ay yanaşmıyorsun ben yanaşmazsam dedim. Herkes öyle dedi bir süre sonra. Ama biz baştan beri böyleyiz dedim birsey diyemedi
Valla burda gün aşırı isteyen kocalarından dert yanan kadınların da konusu çok . Hangi herkesmiş o naz niyaz 3 ayda bir sevişen herifler?

Ayrılalım olmuyor diyeceğim kalkacak valizini toplayacak. Nereye gidecek . Bunlar zor işte yoksa kararımı verdim ama eyleme geçirmekte zorlanıyorum

Ayrılalım olmuyor diyeceğim kalkacak valizini toplayacak. Nereye gidecek . Bunlar zor işte yoksa kararımı verdim ama eyleme geçirmekte zorlanıyorum
Onun istediği gibi hersey; bir evlat, bir kardeş, bir ana baba nasıl seviliyor, merhamet ediliyor ve olduğu gibi kabul ediliyorsa siz de onu öyle benimsemeye başlamışsınız. Bu evlilik bitmiş, sadece şu an farkında değilsiniz.

Sokakta kalacak anasının babasının yanına gitmez. Evi ona bırakayım bir süre bari. Zaman veriyim başının çaresine bakana kadar. Sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…