EvetEv sizin mi?
O gitsin evden, merak etmeyin, çaresiz kalınca gider babasının evine. Analığı da onu bekliyor dört gözle zaten.
Acıma diyorsun yaniO gitsin evden, merak etmeyin, çaresiz kalınca gider babasının evine. Analığı da onu bekliyor dört gözle zaten.
Doğru diyorsunuzÜzücü.. toplanması imkansıza yakın sadece kabullenmek olabilir şu saatten sonra. Gençliğinize yazık. Heba etmeyin.
Sen niye çıkıyorsun evinden çıkma o gitsin belki o zaman burnu sürter ama sen gidersen onun ekmeğine yağ sürersinDoğru diyorsunuz
Ne bileyim ev tutana kadar kendine diye düşündümSen niye çıkıyorsun evinden çıkma o gitsin belki o zaman burnu sürter ama sen gidersen onun ekmeğine yağ sürersin
Bırak o düşünsün o seni düşünseydi bu durumda olmazdınız canımNe bileyim ev tutana kadar kendine diye düşündüm
DoğruBırak o düşünsün o seni düşünseydi bu durumda olmazdınız canım
Kocamla sevişmek istiyorum diye bana o...diyen kocaya ben acımam. Hazır çocuk mocuk da yokken çok güzel kapının önüne konur o, tadından yenmez.Acıma diyorsun yani
Çok hoşsunKocamla sevişmek istiyorum diye bana o...diyen kocaya ben acımam. Hazır çocuk mocuk da yokken çok güzel kapının önüne konur o, tadından yenmez.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi tedavi açısından da umut yok. Zaten kendisi bir eksiklikte hissetmiyor kendinde sorun dahi görmüyor. Ben nankör memnuniyetsiz bir insanım ona göre. Ve artık kadınlıktan sonra insanlığımıda kaybettirecek bu gidişle. Kendimi acayip değersiz hissediyorum artıkKendimi kadin gibi hissetmek istiyorum yazmissiniz, icim burkuldu. Henuz 27 yasinda hayatinin baharinda bir kadinsiniz. Benim evlendigim yas. Istekleriniz cok cok dogal ve yasadiklariniz da anormal, bunu lutfen iyi bilin.
Sorununu bilip elinden geleni yapmaya calissa iyi bir insandir diyecegim. Ancak iyi bir insan da degil kusura bakmasin kimse. Cunku baksaniza 2-3 ayda bir izzeti nefsinizi ayaklar altina alip, yalvarmaniza bile hakaretler etmis. Bir insan esine nasil o... der?
Aseksuel degil ise gay olma ihtimali cok yuksek. Velev ki sorun baska, ki sanmiyorum, 38 yasina gelmis bir adamin doktora giderek tedavi olmasi da cok zor. Yillar boyunca tedavi olmasi lazim. Ne olacak siz 35 yasiniza geldiginizde mi cinsellik yasamaya baslayacaksiniz?
Ayrildiginizda da hazirlikli olun, yine size suc atmaya calisabilir. Mahkemede de bu sorulacaktir elbet. Cocuk istediginizi ama size elini dahi surmedigi gercegi mahkemelerde sizin lehinize oluyor. Insan gibi bosanmaz ise yada akabinde itibariniza saldirir ise bu kartiniz elinizde olsun.
Yasim sizden cok buyuk, beni bir ablaniz olarak gorurseniz, kadin gibi hissetmek ve saglikli bir insanla saglikli birliktelik yasamak en dogal hakkiniz diyorum. Genceciksiniz, sizi cok mutlu edecek, kollarinda dunyayi unutturacak ve birakin hakaret etmeyi bir baskasi size kotu birsey soylese dunyayi yakacak birileri mutlaka karsiniza cikacak.
Ya kendilerini saklıyorlar ya biz görmezden geliyoruz gençlik cahillik sevgi gözümüzü kör ediyor. Sonrası böyle hüsran işteherkes cinselliğe aynı derecede düşkün olmayabiliyor..her evliligin de dinamigi farkli. en başta konusulsaydi keske bunlar.. ben evlenmeye hazırlanan çiftlerin bir donem aynı evde yaşaması gerektiğini düşünüyorum
Yalvarıyor ölürüm sensiz. doktora gidicem diye şimdideKocamla sevişmek istiyorum diye bana o...diyen kocaya ben acımam. Hazır çocuk mocuk da yokken çok güzel kapının önüne konur o, tadından yenmez.
Tamam negzel işte, gitsin. Afferin , bayılıyorum tedaviyi kabul eden adamlara.Yalvarıyor ölürüm sensiz. doktora gidicem diye şimdide
Düzelmez kiTamam negzel işte, gitsin. Afferin , bayılıyorum tedaviyi kabul eden adamlara.
En azından ben tedaviye yanaştım sen kabul etmedin demez.Düzelmez ki
Umarım işe yarar. 2. Kocayı boşayınca elalem bana geçimsiz diyecikEn azından ben tedaviye yanaştım sen kabul etmedin demez.