-
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Benide esim ve baska insanlar cok begenir ama benim yasadigim bazi travmalardan dolayi olumsuz bir vucut algisi vardi halada var. Bana erotik filmi doktor tavsiye etmisti ben faydasini gördüm soyle diyebilirim ki her insan farkli sekilde tahrik olabiliyor ben mesela genelde de gorsellige onem verdigim için dokunmaktan cok gorsel seylerle tahrik oluyorum . Kendimi seksi ic camasirlariyla gormek beni tahrik ediyor ,esim icin olsada olur olmasa olur. Zaten birkac defa izleseniz sonra gerek duymayacaksiniz. Cocuk konusu ise kesinlikle duzenli bir cinsel yasaminiz olmadan cocuk yapmayin bu sureci dahada uzatiyor.Yok fiziksel durumumla ilgili sorunum yok eşim de çok beğenir. Keşke görüntüm sorun olsaydı zaten. Caresine bakardim. Ama psikolojik benimkisi. Erotik film izlemek bilemiyorum ya . uygun bulmuyorum öyle şeylere bakmayı. Basta icimde cozmem lazim bu sorunu. Diger onerinizi dikkate alacagim. Tesekkur ederim
Anlıyorum, yok psikolojik sorunlarim var ama fiziksel goruntu konusunda biseyim yok umursamiyorum acikcasi oyle seyleri. Cocuk sahibi olamiyorum zaten ben yazmistim. TesekkurlerBenide esim ve baska insanlar cok begenir ama benim yasadigim bazi travmalardan dolayi olumsuz bir vucut algisi vardi halada var. Bana erotik filmi doktor tavsiye etmisti ben faydasini gördüm soyle diyebilirim ki her insan farkli sekilde tahrik olabiliyor ben mesela genelde de gorsellige onem verdigim için dokunmaktan cok gorsel seylerle tahrik oluyorum . Kendimi seksi ic camasirlariyla gormek beni tahrik ediyor ,esim icin olsada olur olmasa olur. Zaten birkac defa izleseniz sonra gerek duymayacaksiniz. Cocuk konusu ise kesinlikle duzenli bir cinsel yasaminiz olmadan cocuk yapmayin bu sureci dahada uzatiyor.
Çok ama çok teşekkür ederim.. Upuzun yazmışsınız. Destek olmak için kendinizi anlatmissiniz uzunca. Cok sagolun. Oncelikle yaşadıklarıniz icin gecmis olsun diyor allah sabir versin diyorum. Suanda cinsel yaşamınız duzeldigi icin de cok mutlu oldum. Allah bozmasin. Daha cok mutlu olun insallah. Bu ilac birakma mevzuunu cok duyuyorum. Bende en kisa zamanda doktorumla görüşüp ilacı kesme yoluna gitmeyin düşünüyorum. 8 yillik evliyiz ilk baslarda birakmayi denemistim ancak doktorum kabul etmemisti. Psikolojim cok cokuyordu. Ama cok zaman oldu. Gecer belki bunlar. Cok tesekkur ediyorum onerileriniz anlattiklariniz icin. Hepsini dikkate alacagim. Kocaman sevgiler bırakıyorum kalbineCanım benim yaşım senden oldukça büyük ergenlik dönemimden bu yana sex olarak hic birsey yasamadim 7 aylikta evliyim 20li ve 30 lü yaş dönemimde ereksiyon olduğumu ve cinsel istek duyduğumu ruhende bedenende bilirdim mastürbasyon vs evet 30lu yaşlarda babamı aniden kaybedisim ve o anda evde tek ben vardım bunu bir türlü atlatamadım 1 sene ağlama krizleri yaşadım en son psikoloğa gittim durumu anlattım ve antidepressant başladı masum bir ilaç cpr.. diye başlıyor adı bağımlılık yapmaz yeşil reçete değil peki dedim başladım evet ilaç ise yaramıştı duygusuz odun gibi biri olmuştum baba denilince saatlerce ağlayan ben artık ne ağlıyordum nede öldüğü aklıma geliyordu ve değişik bir karaktere burundum evet ilac etki göstermişti ama bu ben değildim yinede kullanırken ben aşık oldum kocama ben ayrıca 17 yaşımdan bu yanada Ms hastasıyım o dönemlerdede çok büyük tramvalar yaşamıştım nörologum ağır bir hastalık bunu kabullenmek için yine psikiyatr önermişti ama hiç ilaç değil konuşma terapileri ya birde sanırım gençlik korkunç bir hastalık olmasına rağmen bilinç ilacsizda yeniyor ama belkide o dönem bu baba kaybı ile bu şekilde ortaya çıktı buda olabilir evet aşık oldum kısmından devam eşimle tanıştığımda hastalığımı çocuk yapmamın riskli olduğunu her şeyi anlattım Allah razı olsun diyeceğim benimde senin eşin gibi çok anlayışlı bir eşim var oda bana öyle aşkı varki evlilikte illa çocuk mu olması gerekiyor bizde birbirimize çocuk oluruz eş oluruz yoldaş oluruz dedi ve biz evlendik gelelim esas konuya ben ilk 2 ay ilişkiye giremedim çok korktum neyse onu bir eczacı abla sayesinde atlattık sonra ben ilişkiden birşey anlamadığımı fark ettim hatta sanki kullanılmış gibi hissettiğimi bu olayın zevki nerde demeye başladım içimden öpüşmeye satılmaya kadar sorun yok ama olay yatağa geldiğinde hiç birşey hissetmiyorum 3 ayda böyle devam etti ama zül geliyordu cinsellik garip birşey eşime aşığım ölürüm onun için ama yok yatakta olayı anlamıyorum en son bir doktor arkadaşıma bahsettim dediki sen antidepresana devammı ediyorsun evet dedim tamam dedi eskiden ruhsal ve bedensel bakarken bu ilaç yokken hislenen sen bu ilaçla duvar gibi oldun bu çok normal tüm antidepresanlar bunu yapar vajinada kuruluk bile olur ilişki işkence gibi gelir asla odaklanıp zevk boyutuna beyin ulaşmaz orgazm gerçekleşmez tam anlattığın gibi bu durum olur dedi ve sen ilacı önce yarım sonra 15 gün çeyrek olarak bırak ilk 3 ay zorlanacaksin beyin ilacı arayacak boş durma birşeylerle meşgul ol hiç olmadı anı terleme kalp ritim bozukluğu hissi nefes alamıyorum hissi gibi üç sıkılması gibi ağlama nöbetleri gibi durumlar olacak bunlar olduğunda bir arkadaşını ara konuş kafanı dağıt evden cik dolaş karamelize bırakmış olsan o ilacı betin belli periyodlarda arayacak sen önemli olan kendini bir iki ay tan ilaçsız kalacak şekilde motive etme yolları bül dedi dedikleri oldu neler yaşadım gece yarısı eşimi acilemi götürmedim nefes alamıyorum deyip terlemelermi neler neler ama çok şükür bu 2 ayim bitti krizler arada geliyor gibi oluyor kendimi dışarı atıyorum yada foruma girip okuyorum kafam dağılsın diye ve çok önemli birşey söyleyeceğim benim cinsel hayatım normale döndü çok şükür şu iki haftadır ben ilişkiye girmek için adamı taciz ediyorum inan...Rabbim sanada yardım eylesin üzülme herkes neler yaşamış neler görmüş bilemezsin ben ailemle büyüdüm ama tramva bir hastalık sen yurtta büyüdün diğeri baba taciz bir diğeri anne dayağı vs uzar gider sen geçmişi ardına al önüne bak çok iyi anliyorum yaşadıklarını şükret ki aşk güzel eşin ve sen asiksiniz ama sunuda unutma ilaçtan kurtulduğunda diyeceksin ki sex kadın için bir ilacmis.❣ Allah yardimcin olsun
Ben evlenene kadar cinsellikle tanışmadım. Böyle olacağını bilemezdim. Ayrıca neden bu kadar kötüsünüz siz ya ?Neden evlenipte adamın başini yaktın ozaman hic kimseyle evlenmeyecektin
Canım bir konu açıp sor bence soruyu. Başka konu var burada. Allah yardımcın olsun.KOCAM GEÇEN BERABER OLALIM DİYE TEKLİF ETTİ CANIM İSTEMİYOR DEDİM BANA KIZDI BİRDAHA BEN SÖYLEMİYCEM SENİN NE ZAMAN AKLINA GELİR O ZAMAN BERABER OLURUZ DEDİ AMA HAKLI HEP O SÖYLÜYOR BEN HİÇ TEKLİF ETMEDİM 3,5 SENEDİR BİRDE ÜSTÜNE HASTA OLDUM BANA HİÇ TEKLİF ETMİYOR BENDE ONA BİRŞEY DİYEMİYORUM BAKALIM NE KADAR SÜRÜCEK BİR TÜRLÜ DÜZEN OLUŞTURAMADIK GİTTİ 1,5 YAŞINDA OĞLUM VAR ODA YORUYOR BENİMDE AKLIMA GELMİYOR AMA BİR TÜRLÜ DİYEMİYORUM HADİ BERABER OLALIM DİYE ARTIK BANA KIZDI ODA DEMİYCEM DEDİ NE OLUCAK HİÇ BİLMİYORUM... KIZLAR
Neden evlenipte adamın başini yaktın ozaman hic kimseyle evlenmeyecektin
Nasıl insanlar bunlar anlamıyorum.Ya ne kadar kötü birisiniz yazıklar olsun
Nasıl insanlar bunlar anlamıyorum.
Bende çok üzülüyorum. Kötü kalp insanı kemirir bitirir. Ama sizin gibi güzel kalpli insanlar görünce çok mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim. ❤Gerçekten ben de anlam veremiyorum ve çok üzüldüm onun adına bu kadar kötü bi kalbi olduğu için.
İnşallah en yakın zamanda durumunuz düzelir, iyi olursunuz
Insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz yorumunuz çok çirkin siziEn mantıklısını yaptınız. Bu çift karı kocalığı unutmuş ana baba kardeş gibi olmuşlar. Hasta etmişler birbirlerini. Bir de gelmiş aşığız diye kendilerini kandırıyorlar.
Öncelikle böyle bir esin oldugu için çok şanslısın ne erkekler varBenim sorum uzun fakat lutfe okuyun. Ben psikolojik ilaçlar kullanıyorum. Biraz travmatik bir geçmişim var. Çok bahsetmek istemiyorum ama annem öldu çocukken babam da terk etmiş. Yurtta buyudum. Yurttan once sokakta yalnizdim oralara girmek istemiyorum. Tacize falan ugramadim. onu belirtiyim sadece. Ama durumumu tahmin edersiniz. Daha sonra uniye gittim ve orda biriyle tanıştım. Bana bir hediyeydi sanki. Beni o kadar seviyor ki birkac cümle sonra anlayacaksiniz zaten. Ailem yoktu aile oldu. Ailesiz oldugum. icin istenmedim arkamda durdu dimdik. Okumama yardim etti. Psikologlara götürdü herseyi yapti iyilestirmek icin beni. Ve biz evlendik. 8 yillik evliyiz. Ama benim ruhumdaki yaralar geçmiyor. Her kadin gibi degilim ben. Ozellikle cinsellik konusunda. Cogu zaman hic olmuyor. Bir türlü bu konudaki isteksizligimi yenemedim herseyi yaptik. Cinsellik olursa 4-5 ayda bir oluyor olmazsa hic olmuyor. Evlendigimizden beri durum ayni. Fakat eşim oyle bir adam ki yeryüzünde ondan daha iyi bir erkek olduğunu sanmiyorum. Bir gun benden ayrilmayi düşünmedi. Ben seni böyle seviyorum. Bunlar benim icin onemli degil, ben senin icin canimi veririm. Benim seni sevmem icin sana dokunmaya ihtiyacim yok gozum görsün seni yeter ki dedi. Ben onu mutlu edemedigimi dusundugumden defalarca ayrilmak istedim. Asla musade etmedi. Kapida ayaklarima kapandi. Beni aldatmadigina da eminim. Ve benim kullandigim psikolojik ilaclar sebebiyle cocugum olmuyor. Ondan bu yuzden de cok ayrilmai istedim. O yine asla dedi. Ailesi bu kizdan ayril gencsin meslek sahibisin seni mutlu edicek evlat vericek kizlar var biz bulalim evlen dediler. Beni asla birakmayacagini soyledi. Ozur dilettirdi benden. 8 yildir bu durum böyle. Bir kere kayinbabamdan tokat yedim benim hakkimda söylediklerini ogrenince gidip hesap sorduğum icin. Babasinin elini kiricakti zor engel olduk. Ama ben hala kendimi yetersiz hissediyorum. Onun benden iyisini hakettigini düşünüyorum. Bazen herseyi birakip gideyim diyorum. Sizce cinsellik olmadan evlilik yurur mu? En sonunda bir yerde usanir mi benden? Birakip gitmeli miyim?
Allah tüm çektiklerinin mükafatını eşinle vermiş sana çok şükür. Daim olsun inşallah. Evlilik terapistine gidin hem ilaçlar çocuğun olmasına neden engel olsun artık toparla kendini adam senin mucizen kendinde güç bul kötü günler bitti çok oldu de lütfen. Aşk sevgi herşeyin üstündedir seni böyle seven birini bırakmak gitmek nedit aklından bile geçirme yolunuza bi ömür birlikte devam edin ve çocuğunuz da olur inan bana tüp bebek v.s ilaçlsrı kesmek için iradeli ol. Artık bu hayat benim brnim mutlu br evliliğim hsrika bir eşim var de yeter...Benim sorum uzun fakat lutfe okuyun. Ben psikolojik ilaçlar kullanıyorum. Biraz travmatik bir geçmişim var. Çok bahsetmek istemiyorum ama annem öldu çocukken babam da terk etmiş. Yurtta buyudum. Yurttan once sokakta yalnizdim oralara girmek istemiyorum. Tacize falan ugramadim. onu belirtiyim sadece. Ama durumumu tahmin edersiniz. Daha sonra uniye gittim ve orda biriyle tanıştım. Bana bir hediyeydi sanki. Beni o kadar seviyor ki birkac cümle sonra anlayacaksiniz zaten. Ailem yoktu aile oldu. Ailesiz oldugum. icin istenmedim arkamda durdu dimdik. Okumama yardim etti. Psikologlara götürdü herseyi yapti iyilestirmek icin beni. Ve biz evlendik. 8 yillik evliyiz. Ama benim ruhumdaki yaralar geçmiyor. Her kadin gibi degilim ben. Ozellikle cinsellik konusunda. Cogu zaman hic olmuyor. Bir türlü bu konudaki isteksizligimi yenemedim herseyi yaptik. Cinsellik olursa 4-5 ayda bir oluyor olmazsa hic olmuyor. Evlendigimizden beri durum ayni. Fakat eşim oyle bir adam ki yeryüzünde ondan daha iyi bir erkek olduğunu sanmiyorum. Bir gun benden ayrilmayi düşünmedi. Ben seni böyle seviyorum. Bunlar benim icin onemli degil, ben senin icin canimi veririm. Benim seni sevmem icin sana dokunmaya ihtiyacim yok gozum görsün seni yeter ki dedi. Ben onu mutlu edemedigimi dusundugumden defalarca ayrilmak istedim. Asla musade etmedi. Kapida ayaklarima kapandi. Beni aldatmadigina da eminim. Ve benim kullandigim psikolojik ilaclar sebebiyle cocugum olmuyor. Ondan bu yuzden de cok ayrilmai istedim. O yine asla dedi. Ailesi bu kizdan ayril gencsin meslek sahibisin seni mutlu edicek evlat vericek kizlar var biz bulalim evlen dediler. Beni asla birakmayacagini soyledi. Ozur dilettirdi benden. 8 yildir bu durum böyle. Bir kere kayinbabamdan tokat yedim benim hakkimda söylediklerini ogrenince gidip hesap sorduğum icin. Babasinin elini kiricakti zor engel olduk. Ama ben hala kendimi yetersiz hissediyorum. Onun benden iyisini hakettigini düşünüyorum. Bazen herseyi birakip gideyim diyorum. Sizce cinsellik olmadan evlilik yurur mu? En sonunda bir yerde usanir mi benden? Birakip gitmeli miyim?
Öncelikle çok teşekkür ederim. Yaşadıklarım beni karamsar biri yapmış olabilir, kabul ederim. 8 yıllık çabalarım da sonuçsuz kalinca haliyle böyle oldum. Ama şimdi düşüncelerim değişti. Nolursa olsun mücadale etmeye karar verdim. İnşallah düzelirsem buraya yazacağım..Yazını hatta yorumlara yaptığın yorumları bile dikkatle okudum içinde bulunduğun durumu anlamaya çalıştım , kirilmani istemem ama fazla karamsar olduğunu düşünüyorum. bir insan ne yaşamış olursa olsun çabalamaktan vazgeçmemeli. Ne yaşadığını bilmiyorum ama lütfen allah tarafından sana bahsedilen eşine sende dört elle sarıl kendi içinde bitirmek zorundasın bazı seyleri. düşünmeyi birak ki beynin rahatlasin kendini salabil . Umarım herşey gönlünce olur. Günün birinde sorununun üstesinden gelebilirsen mutlaka bizede haber ver olur mu ?
Terbiye yoksunu işte naparsınız.Insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz yorumunuz çok çirkin sizi
TeşekkürlerÖncelikle böyle bir esin oldugu için çok şanslısın ne erkekler varçok fazla düşüncelerle bogulmadan akışına birakmani öneririm
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz herşeyi dikkate alacağım. Çok sağolun. ❤Allah tüm çektiklerinin mükafatını eşinle vermiş sana çok şükür. Daim olsun inşallah. Evlilik terapistine gidin hem ilaçlar çocuğun olmasına neden engel olsun artık toparla kendini adam senin mucizen kendinde güç bul kötü günler bitti çok oldu de lütfen. Aşk sevgi herşeyin üstündedir seni böyle seven birini bırakmak gitmek nedit aklından bile geçirme yolunuza bi ömür birlikte devam edin ve çocuğunuz da olur inan bana tüp bebek v.s ilaçlsrı kesmek için iradeli ol. Artık bu hayat benim brnim mutlu br evliliğim hsrika bir eşim var de yeter...