- 30 Haziran 2019
- 136
- 118
- 40
-
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Rica ederim ne demek inan gerçekleri söyledim ne zaman kafan bulanır canın sıkılır yaz bizlere ama güçlü olan sen hayata çelmeyi takmışsın ve daha güzel olacak önce inanÇok teşekkür ederim. Dediğiniz herşeyi dikkate alacağım. Çok sağolun. ❤
Sizin gibi güzel insanların olması beni çok mutlu ediyor. İnsallah güzel olur hersey çok teşekkür ederim ❤❤Rica ederim ne demek inan gerçekleri söyledim ne zaman kafan bulanır canın sıkılır yaz bizlere ama güçlü olan sen hayata çelmeyi takmışsın ve daha güzel olacak önce inan
Böyle bir erkeği aslabırakayım deme. Cinsellik, Allah'ın helal kıldığı bir durumdur. Tabii ki evlilikte olmalı çünkü herkeste istek ve arzu vardır bu da ancak helaliyle giderilir.Benim sorum uzun fakat lutfe okuyun. Ben psikolojik ilaçlar kullanıyorum. Biraz travmatik bir geçmişim var. Çok bahsetmek istemiyorum ama annem öldu çocukken babam da terk etmiş. Yurtta buyudum. Yurttan once sokakta yalnizdim oralara girmek istemiyorum. Tacize falan ugramadim. onu belirtiyim sadece. Ama durumumu tahmin edersiniz. Daha sonra uniye gittim ve orda biriyle tanıştım. Bana bir hediyeydi sanki. Beni o kadar seviyor ki birkac cümle sonra anlayacaksiniz zaten. Ailem yoktu aile oldu. Ailesiz oldugum. icin istenmedim arkamda durdu dimdik. Okumama yardim etti. Psikologlara götürdü herseyi yapti iyilestirmek icin beni. Ve biz evlendik. 8 yillik evliyiz. Ama benim ruhumdaki yaralar geçmiyor. Her kadin gibi degilim ben. Ozellikle cinsellik konusunda. Cogu zaman hic olmuyor. Bir türlü bu konudaki isteksizligimi yenemedim herseyi yaptik. Cinsellik olursa 4-5 ayda bir oluyor olmazsa hic olmuyor. Evlendigimizden beri durum ayni. Fakat eşim oyle bir adam ki yeryüzünde ondan daha iyi bir erkek olduğunu sanmiyorum. Bir gun benden ayrilmayi düşünmedi. Ben seni böyle seviyorum. Bunlar benim icin onemli degil, ben senin icin canimi veririm. Benim seni sevmem icin sana dokunmaya ihtiyacim yok gozum görsün seni yeter ki dedi. Ben onu mutlu edemedigimi dusundugumden defalarca ayrilmak istedim. Asla musade etmedi. Kapida ayaklarima kapandi. Beni aldatmadigina da eminim. Ve benim kullandigim psikolojik ilaclar sebebiyle cocugum olmuyor. Ondan bu yuzden de cok ayrilmai istedim. O yine asla dedi. Ailesi bu kizdan ayril gencsin meslek sahibisin seni mutlu edicek evlat vericek kizlar var biz bulalim evlen dediler. Beni asla birakmayacagini soyledi. Ozur dilettirdi benden. 8 yildir bu durum böyle. Bir kere kayinbabamdan tokat yedim benim hakkimda söylediklerini ogrenince gidip hesap sorduğum icin. Babasinin elini kiricakti zor engel olduk. Ama ben hala kendimi yetersiz hissediyorum. Onun benden iyisini hakettigini düşünüyorum. Bazen herseyi birakip gideyim diyorum. Sizce cinsellik olmadan evlilik yurur mu? En sonunda bir yerde usanir mi benden? Birakip gitmeli miyim?
Yaa çok tatlısın, çok hoşsun. Çok teşekkür ederim öncelikleToparlannn bu bir emirdir! Güzelce aynaya bak günlük bakımını yap ve derhal iyi bir psikiyatriye git deki bu ilaçlar sevgi duygumu alamıyor fakat beni bazı konularda engelliyor yahu ben ilacı bırakacağım ilaçla değil kocamla iyilesecegim kademeli doz düşürerek bıraktırır eminim ve senin bu sorunun tamamen ilaçtan kurtuldun ve bir ay geçe düzene girer...Imkanlarinizi bilemem bu doz düşürmeyi ve bırakmayı mümkünse bir tatil programı ayarlayın orada başla yoğun gezin öyle olki aaa ilacı bıraktım bak böyle oldum söyle oldum deme kendini dinleme fırsatın olmasın.. Beynine sürekli olumlama gönder panik atağın tillahini yaşadım Allah kimseye yasatmasin biliyorsun konu babamın vefatıydı.. ya öyle bir durumdaydimki her gün hastanede acil de olmak istiyordum evde ölüyorum diyen ben acile girince geçiyordu tabiki beynime ben talimat veriyordum nabzim değişiyordu kalp atisim değişiyordu ellerim ayaklarım tir tir titriyordu evet ilaç engel oldu kabul ama ilaç beni başka bir ben etti adamı SEVİYORUM yatakta buz gibiyim bacım o ilacı bırak anlayacaksın ne demek istediğimi hayırlı haberler ver inşallah unutma beynine talimatı sen vereceksin kötu de sen iyide sen vereceksin
Teşekkür ederim. En kisa zamanda gidecegim.Böyle bir erkeği aslabırakayım deme. Cinsellik, Allah'ın helal kıldığı bir durumdur. Tabii ki evlilikte olmalı çünkü herkeste istek ve arzu vardır bu da ancak helaliyle giderilir.
Sana tavsiyem ilaçlar için yeniden doktora görün ve o seni nasıl mutlu ediyorsa sen de onu mutlu etmek için elinden geleni yap.
Antalya harika fikir herşeyi akışına bırak mutlu ol bol bol resim çek gez dolaş kendini yor ilaçları ve durumunu unut inşaAllah sonra bakacaksın ki kendine kendinden başkası iyi gelmeyecek herşey düzelir yeterki inan ve sabret eminim toplayacaksın herkesin imtihanı farklı Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez unutma sende bu durumu kaldır evliliğin tadına varınca dedikleri gibi ilaçlarla geçen zamana üzüleceksin mutlu ol ve dediğin gibi karamsarlıktan bir an önce kurtul inan hayırlı ve iyi eş dünyada yaşanan cennettir ☺Yaa çok tatlısın, çok hoşsun. Çok teşekkür ederim öncelikle Haftaya tatile gideceğiz eşimle Antalya'ya. Dönünce en kısa zamanda doktora gideceğim. Umarım bırakabilirim. Haklısın, insan kendisiyle başbaşa kalmamalı böyle durumlarda. Dagitmali dusuncelerini. Bende iyilesmek icin guc topladim, toplayacagim da insallah. Senin iyileşmene toparlanmana da tekrar tekrar çok sevindim. Allah bidaha yaşatmasın. Umarım benimkiler de çözülür. Tekrar çok teşekkür ederim.
Kotu bisey degl essinle yapicaksin ne yapacaksan onada yazik tedavi olmak fln bahane cogu ise yaramiyo ya insan sevdigi esini opup koklamaktan omunla birlikte olmaktan nasil mutluluk duymuyosunuz bu dusunceyi kafandan at kendin iste bigun esine gel de guzel giyin hazirlan beraber ol pozisyon degstr biraz oyun haline getir ya cinsellik insanin oglunun en kutsal ozelligi ondaki guzellik meyde var :) benmm evlilikte cok sukur esim iyi insan olarak oturma odasnda tartisiriz bagrisiriz ama yatak odamiz renklidir demem oki sevmyrm o isi diyp durma Allah askna kendi pskolojni kendin bozuyosun zevk alyosn esmde sorun yok dyosun ben o isi sevmyrm diyosun kotumu goruyosun anlamadmki bu bizim ozelligimiz fitratimizda var cinsel yasam igrenc bsy degl cikart kafandan bunuYok birakamiyorum ne yazik ki. Terapiye de gittim defalarca ise yaramadi. Zevk olay degil. Esimin o konuda sorunu yok beni de mutlu etmek icin herseyi yapiyor ama benim durumum farkli. Sevemiorum cinselligi psikolojim kaldirmiyor.