Malesef yine evliliğim..

Sizi aldatan esinize mi aciyorsunuz 🙄 daha ne kadar suc ustu yakalayacaksiniz? Sizde bu durum bagimlilik yapmis anlasilan. Madem aldatilmak bu kadar aliskanlik yapti bari farkinda degilmis gibi yapin ki kendinizi daha fazla kucuk dusurmeyin.
Alışkanlık yapti demedim nasıl başarırım bu durumu atlatmayi ikinci defa dedim. Sürekli iliskilerde aldatilimca insan dogal olarak kendini degersiz hissediyor kendine bile saygi duymamaya başlıyor ben öyle bir kadin olmak istemiyorum ama oraya doğru surukleniyorum

Adam sizi aldatıyor farkında mısınız? İlla ikna olmanız için yatakta mı basmanız gerekiyor?
Değil tabiki. Ben sadece kendimi toparlayip sağlıklı karar verip yoluma bakmak için gerekli gücü kendimde bulmaya çalışıyorum

Alkol var, aldatma var, cinsellik yok, evlilik yok sizde sadece ev arkadaşlığı var.
Ayrıca üzülmeyin eşiniz yalnız kalır diye, merak etmeyin o nasıl evliyken başka kadın bulduysa konuşacak sizden sonra da bulur. Hem de hiç zaman kaybetmez. Kendinize hiç mi saygınız, sevginiz yok, hiç mi kadınlık gururunuz yokta böyle bir adama tutunup kaldınız? Adamın olumlu tek bir özelliği yok ki.

Sanırım oda duymuyor veya duymayacaktir. Ben aslında yermeniz için degil kendime güvenimi saygımı kazanmam için neler yapabilirim bunun destegini istiyorum sizlerden. Evet hic tanimadigim insanlardan bu beni cok rahatlatacak ve adim atmami kolaylastiracak gibi hissediyorum
Yermedim ki seni bu şekilde kocan sana saygı duymaz. Önce bir değerini kendin bilmen lazım. Sen bu muameleye layık misin millet bak ikinciyi de bosadi buna da koca dayanmıyor mu diyecek korkularını tahmin edebiliyorum ama iki gün diyecek 3. Gün kimsenin umurunda olmayacak. Giyin süslen puslen çık dışarı alışveriş yap kimseyle değil biraz kendinle vakit geçir. Bunu da boşa seni kullanmasına izin verme lütfen.

Yermedim ki seni bu şekilde kocan sana saygı duymaz. Önce bir değerini kendin bilmen lazım. Sen bu muameleye layık misin millet bak ikinciyi de bosadi buna da koca dayanmıyor mu diyecek korkularını tahmin edebiliyorum ama iki gün diyecek 3. Gün kimsenin umurunda olmayacak. Giyin süslen puslen çık dışarı alışveriş yap kimseyle değil biraz kendinle vakit geçir. Bunu da boşa seni kullanmasına izin verme lütfen.
Evet kendimi kullaniliyormus gibi hissediyorum. Çalışıyorum aksam geliyorum yemek yapiyorum camasir yika utu yap ev temizle kendimi temizlikçi gibi hissediyorum. Ve en korktuğum şey tekrar düzen kurmak. Ailem her zaman destekcim yanimda olurlar ama yine de korkularım var tabiki bu durumdan daha korkunc değildir. Neden koyu renk yazdi anlayamadim sanirim yanlış bir tuşa bastım 🤔

Alkol var, aldatma var, cinsellik yok, evlilik yok sizde sadece ev arkadaşlığı var.
Ayrıca üzülmeyin eşiniz yalnız kalır diye, merak etmeyin o nasıl evliyken başka kadın bulduysa konuşacak sizden sonra da bulur. Hem de hiç zaman kaybetmez. Kendinize hiç mi saygınız, sevginiz yok, hiç mi kadınlık gururunuz yokta böyle bir adama tutunup kaldınız? Adamın olumlu tek bir özelliği yok ki.
Ve içimde ona karşı aşk istek de yok. Sadece birşey var içimde yani acıma duygusu sanırım annelik gibi birşey ben anlayamadım. Kendime mi üzülüyorum ona mi çözemiyorum

Evet kendimi kullaniliyormus gibi hissediyorum. Çalışıyorum aksam geliyorum yemek yapiyorum camasir yika utu yap ev temizle kendimi temizlikçi gibi hissediyorum. Ve en korktuğum şey tekrar düzen kurmak. Ailem her zaman destekcim yanimda olurlar ama yine de korkularım var tabiki bu durumdan daha korkunc değildir. Neden koyu renk yazdi anlayamadim sanirim yanlış bir tuşa bastım 🤔
Yeniden düzen kurmaktan hiç korkma ailen de destekçi çok güzel yaaaa vallahi bi heveslendim ben şuan senin adına :KK54:

Yeniden düzen kurmaktan hiç korkma ailen de destekçi çok güzel yaaaa vallahi bi heveslendim ben şuan senin adına :KK54:
Vallahi iyi geliyor böyle destek olan birilerinin olmasi cok teşekkür ederim 🤗 ben ayrı eve cikamasamda ev arkadaşı ariyorum bakiyorum bakalım hayırlısı

Kendimi düşünmem konusunda destek istiyorum aslında. Ben kendimi mi sevmiyorum acaba
Maalesef kendinize değer vermiyorsunuz eğer verseydiniz bir kadınla konuşmasını görür görmez anında boşanma davasını açardınız kendi içinizde o adamı aklamaya çalışmazdınız. Siz aynı şeyleri yapsaydınız eşiniz sizin gibi affeder miydi ? Veya yakın bir arkadaşınız sizin şu anlattıklarınızı size anlatsaydı ona ne derdiniz ? Bunun cevaplarını kendinize bir sorun. Duygusallığı bir kenara atmanız gerekiyor artık cidden sizin hakettiğiniz hayat size değer vermeyen sürekli aldatan sonrada manipülasyonlarla size kendini affettirmeye çalışan bir insanla hayatınızı devam ettirmek mi ? Bence değil. Kendinizi bir silkeleyin hatalar yapmış olabilirsiniz hepimiz yapıyoruz ama hatalarımızdan ders alıyoruz. Siz kaç kere bu adamı affetme hatasına düşeceksiniz bir kere düşmüssünüz ikinciye düşmeyin artık kendine gelmelisin. Sizin artık ben neyi hakediyorum ? Sorusuna cevap bulmanız lazım eğer kendinize değer vermek isteyen bir kadın olmak istiyorsanız...

Maalesef kendinize değer vermiyorsunuz eğer verseydiniz bir kadınla konuşmasını görür görmez anında boşanma davasını açardınız kendi içinizde o adamı aklamaya çalışmazdınız. Siz aynı şeyleri yapsaydınız eşiniz sizin gibi affeder miydi ? Veya yakın bir arkadaşınız sizin şu anlattıklarınızı size anlatsaydı ona ne derdiniz ? Bunun cevaplarını kendinize bir sorun. Duygusallığı bir kenara atmanız gerekiyor artık cidden sizin hakettiğiniz hayat size değer vermeyen sürekli aldatan sonrada manipülasyonlarla size kendini affettirmeye çalışan bir insanla hayatınızı devam ettirmek mi ? Bence değil. Kendinizi bir silkeleyin hatalar yapmış olabilirsiniz hepimiz yapıyoruz ama hatalarımızdan ders alıyoruz. Siz kaç kere bu adamı affetme hatasına düşeceksiniz bir kere düşmüssünüz ikinciye düşmeyin artık kendine gelmelisin. Sizin artık ben neyi hakediyorum ? Sorusuna cevap bulmanız lazım eğer kendinize değer vermek isteyen bir kadın olmak istiyorsanız...
Guzel yorumunuz için cok teşekkür ederim. Böyle böyle aydınlanıp kendi yolumu cizecegim. Bana benden baskasindan fayda yok olmayacakta. Erkek ırkından tiksindim kimseyi tenzih de etmeden

Guzel yorumunuz için cok teşekkür ederim. Böyle böyle aydınlanıp kendi yolumu cizecegim. Bana benden baskasindan fayda yok olmayacakta. Erkek ırkından tiksindim kimseyi tenzih de etmeden
Kesinlikle size kendinizden başka fayda yok o yüzden kimseden beklentiniz olmadan dimdik yolunuzda yürüyün. İnşallah bu süreci kolay bir şekilde atlatıcaksınız.

Onun neyine acıyorsun? Bu evliliği bitiren onun aldatmaları ve cinsel sorunları.
Bence boşanıp bir kere de acını çekip bitirmelisin.
(Not: boşandım halinden anlıyorum)

Merhaba
Daha önce de milyon konu açmıştım duzelmeyen evliligimle ilgili. Aslında içimi dökmek için bu seferki paylaşımım . Kendinizi yerime koysaniz ne yapardınız?
2. Evliliğimi yaptim ben 33 esim 34 yaşında iki sene önce evlendik. Alkol problemi cinsellik problemi nedeniyle birbirimizi kırdık yıprattik ve bosanmaya karar verdik. Sonrasında tekrar denemek istedi tamam dedim görüşmeye gittiğimde telefonunda baska bir kadinla olan yazismalarini yakaladım ve olmaz dedim. Sonra cok duygusallastim kaybetmek istemedim vs. Psikolojik bunalimdan dolayi tekrar denemeyi kabul ettim barıştık bir süre duzeldi gibiydi ama cinsellik asla düzelmedi daha da kötüye gitti şuan 4 aydır hic birlikte olmuyoruz asla duygusal bir paylasimimiz yok ev arkadasi gibiyiz. Geçen gün telefonda oynadigi bir oyunda kadin resmi gordum kim o dedim erkek o dedi ver bakicam dedim tamam vericem dedi allem etti kullem etti bana verene kadar sildi konuşmalarını. Demedigimi bırakmadım ve tepsikiz kaldi. Sonra onu suç üstü yakalamaya karar verdim ve herşey normale dönsün diye trip yapmayi bıraktım şuan beklemedeyim. Gece sabaha kadar oturuyor oyun oynuyor. Kurcalamiyorum suan telefonunu bekliyorum illaki unuttuğu birşeyler olacak... Fakat benim asıl problemim ondan ayrildigimda mutsuz olmam ( suanda cok mutlu sayılmam tabi) yalnız kalmaktan korkuyorum . İkinci evliligin getirmis olduğu basarisizliktan korkuyorum. Üzülüyorum ona acıyorum sanirim anne babasi vefat etti oda yalniz kalacak diye üzülüyorum ama diyorum duzeltmek için hicbirsey yapmiyor kendine üzül sen diyorum. Kafam cok karışık hiç iyi degilim napacagimi bilmiyorum.....
Adam pankart mı açsın seni aldatıyorum diye. İki kişi hersey çözülür belki ama araya giren üçüncü kişiler varsa yapılabilecek pek de bisey kalmamış demektir.

Ve içimde ona karşı aşk istek de yok. Sadece birşey var içimde yani acıma duygusu sanırım annelik gibi birşey ben anlayamadım. Kendime mi üzülüyorum ona mi çözemiyorum
belki 2. kez olduramamış olduğunuz için hayal kırıklığınız var
belki kendinize kızıyorsunuz neden tekrar hata yaptım, ben neden böyleyim diye, belki benim neyim eksik ben mutlu bir evliliği hak etmiyor muyum öfkesi,
belki etraf ne der diye korkuyor belki tekrar ev boz dağıt, taşın mahkeme vs uğraş, güç bulamıyorsunuz

olabilir.
sonuç?

neticede mutsuzsunuz

evet, mutsuz kötü bir evliliği hak etmiyordunuz...ama olmuş.

böyle saçma sapan davranışları var, cinsellik yok, başka kadınlarla fingirdeme var, koltukta uyuyup işe giden keyfi yetmezse gitmeyen sorumsuz bir adam var filan.
çabalayan siz, 5.5ta kalkıp işe giden siz, ben de ayrılırsam anası-babası da yok diye düşünen siz
e bu adam sizi hiç hak etmiyor... onu ne yapcaz?

Yalnızlık yalnız kalmakla ilgili birşey değil.
İhtiyaç duyduğunuz özel yakınlığın yokluğu.
İnsan kalabalıkları içinde de yalnız olabilisiniz.
Sizi anlayan, derdinizi dinleyen, değerli hissettiren, önem veren bir kimse yoksa etrafınızda, yalnızsınızdır.
Eşinizin varlığının kanıksattırdığı yoksunluk ve yalnızlık hissi daha kötü değil mi?

Back