Cinsellik olmadan evlilik olmaz mı?

Ben o eşin yerinde olsam her gün bir kadınla birlikte olurum sizin gibi kadınlarla yaşanmaz

Erkekler de mantık şu. Nasıl işe giderken ev hayatımızdaki sorunları yansıtmıyorsak. Gün içinde eşinle olan sorunları da yatak odasına yansıtmıyorlar. Yani erkekler için yatak odasına trip küslük vs girmiyor. An'a odaklı kalıyorlar. Eşime cinsellik evliliğin yüzde kaçı dediğim de %70 der. Yani cinsellik evlilikte olmaz ise olmaz. Bence siz de an'a odaklanın cinsellikten mutlu olmaya bakın umarım düzelir herşey.

Bizde de tam tersi. Kocam resmen cinsellik yaşamamak için hep bı bahane bulur. Utanmasa başım ağrıyor dicek. Sanki ben erkeğim o kadın. Her gün yapsa yaparım ben. Ona ayda 1 yeter Allah sabır versin bana

Bizde de tam tersi. Kocam resmen cinsellik yaşamamak için hep bı bahane bulur. Utanmasa başım ağrıyor dicek. Sanki ben erkeğim o kadın. Her gün yapsa yaparım ben. Ona ayda 1 yeter Allah sabır versin bana
Mutlaka bir sebebi vardır. Erken boşalma sertleşme, performansını düşük bulma, mastürbasyona alışma. Psikolojik de olabilir. İnşallah çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…